in ,

6 bedste penisringe til at holde længere & få intens erektion

Penisring

Vil du gerne kunne holde længere til egen og hendes fornøjelse? Hvis du ønsker at holde længere og få en større erektion, bør du overveje at købe en penisring.

Penisringen kan bruges både under samleje eller til onani. Ringen sættes på den stive penis, og her bliver blodet holdt i penis så følsomheden øges. Det gør, at du ikke bare holder længere til begges fornøjelse under samleje, men du vil også opleve en mere intens erektion.

Vi har fundet de bedste penisringe i denne test/guide. Modellerne er valgt ud fra anmeldelser og testvinder modeller fra forskellige testsider. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over mulighederne til din og måske jeres fornøjelse.

Sinful Buddy opladelig vibrerende penisring

Sinful Buddy penisring giver vibrerende stimulering til jer begge. Og selvfølgelig den intense og længerevarende erektion til ham.

Sinful penisringen er fremstillet i fleksibel og silkeblød silikone der er behagelig at have på. Og materialet gør det nemt at tage ringen af og på. Modellen har en ergonomisk vibratordel til stimulering af klitoris, og 2 små dupper i modsatte ende til stimulering af ham.

Du kan vælge mellem 7 forskellige vibrationsvarianter fra blød til kraftfuld.

Penisringen med vibrator er vandtæt og genopladelig via det medfølgende USB-stik.

Sinful vibrerende silikone penisring

En mindre vibrerende penisring der er fremstillet i silikone som det meste sexlegetøj er. Penisringen er stram, hvor du med fordel kan bruge glidecreme til nemmere påføring af ringen ned til roden. Du kan dog strække i ringen der passer til de fleste mænd.

Vibratoren kan bruges til stimulering af hende klitoris eller stimulerer brugerens kugler. Der bruges 3 x LR42 batterier som følger med legetøjet. Vibratoren er næsten lydløs som er en ganske stor fordel. Det trækker dog lidt ned, at vibratoren kun har et niveau på mild vibration. Helt ligesom tænd/sluk knappen går lidt i trægt i det.

Den lille ring med vibrator er ikke vandtæt, så der kan ikke leges i badet.

Sinful penisringsæt

Simpel og billig penisringsæt med 3 fleksible og bløde ringe i silikone og forskellige størrelser. Du kan bruge ringene hver for sig eller samtidig. Det gør sættet velegnet til dig der er nybegynder og skal finde den rigtige størrelse til bedste nydelse.

Ringene får gode bruger anmeldelser for den gode kvalitet, pris og evne til at stramme og forstærke erektionen.

Sinful penisringene har en tykkelse på 5 mm. og kan bruges i badet.

Tenga SVR penisring med vibration

SVR penisringen med vibrator er en testvinder penisring, der roses for sin effektivitet til at fornøje begge parter, være lydsvag og generel have høj kvalitet. Penisringen er en lille fysisk størrelse men dog ganske effektiv.

Tenga ringen er fremstillet i blød silikone. Den er ganske fleksibel så ringen passer til de fleste mænd/størrelser.

Vibratoren har 5 almindelige og 2 pulserende vibrationer, så du kan tilpasse til optimal nydelse for bruger og modtager. Og modellen er smart i sin udformning, så den kan også bruges i hånden til bedre onani. Fuldt opladet, holder vibratoren til en times brug.

Modellen er vandtæt, hvilket både åbner op for sex i badet og giver en nemmere rengøring ved at skylle den i varmt vand.

Oxballs Cocksling 2.0 penisring

Oxballs Cocksling 2.0 er en bestseller penisring med en god pasform og kan tilpasses alle penisstørrelser. Penisringen passer godt for de fleste og sættes fast både om skaft og testiklerne. Det at modellen sidder om både kugler og penis er med til at give en stenhård erektion, der får dig til at holde længere og give bedre orgasme.

Oxballs penisringen er fremstillet i fleksibel og kropssikker TPR-gummi. Materialet er god til at strække, når du skal sættes ringen fast eller af. Helt ligesom materialet er med til at sidde godt, så det bliver en fornøjelse og ikke ubehageligt.

Ringen er latexfri, ftalatfri og vandtæt.

Dorcel Power Clit

En billig penisring der er populær for pris og sin effektivitet til fornøje både mand og kvinde. Dorcel penisringen med vibrator roses for høj kvalitet i forhold til prisen, hvor du får en fleksibel ring der sidder godt og samtidig hjælper til den hårde erektion.

Dorcel Power Clit er ikke vandtæt og fremstillet i 100% silikone, så du skal bruge vandbaseret glidecreme sammen med legetøjet.

Vibratoren har kun et vibrationsniveau, men roses dog for at stimulerer klitoris godt. Og sammen med den stive penis der penetrerer, kan der næsten gives orgasme garanti.

Hvad er en penisring?

Penisringe kommer i forskellige typer. Her vil en enkel standard penisring være en rund og elastisk ring. Denne påføres omkring en stiv penis ved roden. Derved holder trykket fra ringen på blodet så din penis bliver stivere, holder længere og giver mere intens erektion.

En penisring skal sidde stramt, men må ikke sidde for stramt så du føler ubehag.

Hvad gør en penisring?

Hvad er fordele eller hvordan virker en penisring?

En penisring hjælper til at opretholde din erektion. Legetøjet kan være en hjælp til dem, der har problemer med at bibeholde erektionen. Helt på højde med en penispumpe kan hjælpe dig med at få en stiv penis. Ringen vil give en stivere penis og i sidste ende gøre din erektion meget mere intens og dejlig.

Penisringen virker ved at sidde stramt omkring penisroden og fastholder blodet i penis. Derfor skal penisringen først påsættes når penis er blevet stiv, så du ikke forhindrer at blod kommer ud i penis.

At ikke kunne præsterer i sengen kan skade selvtilliden og derved være negativ for den generelle sundhed og velvære.

Typer af penisringe?

Der findes grundlæggende tre forskellige kategorier af penisringe:

  • Den klassiske penisring
  • Penisring med vibrator
  • Penisring til montering på penis og testikler

Den enkle klassiske penisring er anbefalet til begyndere. Derved finder du ud af, hvad der passer bedst.

Hvordan bruger man en penisring?    

Brug af penisring er lidt forskellig alt afhængig af type.

  • Klassisk ring: Du bør påføre ringen omkring en stiv penis. Med en stiv penis blokerer du ikke for blodet pumper ud. Du fører penisringen helt ned til penisroden, hvor du med fordel kan bruge vandbaseret glidecreme til nemmere påføring. Lad ringen sidde på under samleje eller når du onanerer.
  • Vibrerende penisring: Ringen med vibrator påføres helt på samme måde. Hvor brugen af typen kræver, at du tænder for vibratoren inden samleje så hendes klitoris bliver stimuleret under samleje.
  • Ring til penis & testikler: Påfør penisringen omkring kugler og penis, hvor det ofte er nemmest inden penis er blevet stiv.

Hvor længe må ringen sidde omkring penis?

Det kan være forskelligt fra person til person, men som gennemsnitsregel siger man, at du kun bør bruge en penis ca. 20 minutter ad gangen. Hvis det spænder eller føles ubehageligt, skal du selvfølgelig tage ringen af med det samme.

Vælg den rigtige?

Hvis du er nybegynder, så start ud med en enkel ring eller det billige sæt fra Sinful. Derved får du en fornemmelse for hvordan penisringen virker og bruges. Et sæt er den bedste måde til at finde ud af, hvilket størrelse ring der passer bedst til din penis og nydelse.

Hvis du er øvet og med partner, kan en god viberende ring være det perfekte legetøj til sexlivet.