in , , , ,

Analsex guide – Få svar på hvad, hvorfor og hvordan i 2021

Analsex

Analsex er stadig lidt forbudt for mange, selvom det er blevet mere almindeligt. Udover hygiejne og eventuelle smerter, anses analsex også som det lidt forbudte, beskidte og frække.

I denne analsex guide finder du svar på hvad, hvorfor og hvordan du/i kan dyrke sex. For der skal tages nogle forholdsregler så oplevelsen ikke skal blive smertefuld, uhygiejnisk og noget der aldrig skal ske igen.

Hvad er analsex?

Analsex er normalt i homoseksuel sammenhæng, helt ligesom det er blevet mere almindeligt mellem mænd og kvinder.

Ordet anal stammer fra anus der betyder endetarmsåbning. Analt samleje kaldes ofte også for græsk sex.

Analsex er berøring, stimulering eller penetreringen i endetarmsåbningen. Det kan være i form at slikke, kæle eller penetreringen med tunge, finger, penis eller sexlegetøj som dildo, buttplugs eller vibrator legetøj.

Hvordan føles analsex?

Området omkring endetarmen er ganske følsomt. Og her vil en penis blive omsluttet strammere af endetarmen end ved skeden. Som mand der penetrerer, vil det føles strammere omkring skaftet end ved hovedet.

Mænd har en prostata. Det er en kirtel der svulmer op ved seksuel ophidselse. Her kan orgasmen blive meget kraftigere end ved traditionel udløsning, hvis manden får anal penetrering.

Kvinder kan også føle en stærkere orgasme end normalt, da skedens bagvæg og væv ved klitoris stimuleres når kvinden bliver anal penetreret.

Kan kvinder lide analsex?     

Et spørgsmål der ikke kan besvares. Nogen vil elske analt samleje, mens andre måske vil hade det. Her er der mange årsager til enten det ene eller andet.

Nogle kvinder finder det beskidt, forbudt eller måske smertefuldt. Mens andre bliver seksuelt ophidset, når det bliver lidt ”beskidt”.

Hvordan dyrker man analsex?

Hvordan har man analsex? Anal samleje kan være smertefuldt. For at undgå dette, kræver det en god forberedelse, hvilket især gælder første gang.

Hygiejne

Anal samleje forbindes med mange ting, hvor frygten for afføring er ret udbredt. Men endetarmens nederste del er ret ren, så med mindre der er trang til afføring, vil der ikke ske noget. Frygten for det er ulækkert, kan fjernes ved at vaske dig grundigt i endetarms området.

Du finder forskellige accessories til rengøringen, som kan være en god investering til at opnå bedre sex.

Sinful anal douche

Sex kræver selvfølgelig at hjernen er med. Her gælder det om, at du ikke tænker på om der er rent bagi. Sinful Anal Douche er det simple redskab til at skylle og rengøre de anale regioner med vand. Et enkelt og simpelt redskab der ikke tager lang tid at bruge.

https://www.sinful.dk/par/anal-legetoej/anal-rengoering

https://www.sinful.dk/kvinder/bedre-sex/bedre-analsex

Plastik brusehoved til intim rengøring

WaterClean brusehoved til rengøring inden leg i anus. Brusehovedet er glat og har en behagelig overflade med huller i toppen der spreder vandet.

Du skruer brusehovedet på slangen helt ligesom med almindelige brusehoveder. En nem og hurtig måde at sikre en god rengøring i bagdøren.

Spray til afslapning i anus

Anal lege kan være smertefuldt, hvor du med fordel kan investere i en analspray. Du sprøjter på omkring endetarmen, hvilket får musklerne omkring anus til at slappe af. En billig, sikker og nem løsning i forhold til f.eks. at købe afslappende medicin i form af piller.

En spray eller creme nedsætter ikke følelsen. Her kan du med fordel bruge dette serum eller spray.

Intimate Earth Adventure anal relaxing serum

Earth Adventure Anal Relaxing Serum på 30 ml. der vil få dine anale-muskler til at slappe af. Smør serum på og efter 5-10 minutter vil området i anus være afslappet. Anal Serummet indeholder økologiske ekstrakter fra aloe vera, goji bær m.m.

Sinful Anal Relax Spray

Sinful Anal Relax Spray på 50 ml. er det samme produkt mere eller mindre. Du sprøjter 2 – 5 gange omkring endetarmen og lader det virke, hvilket sker indenfor et par minutter.

Sinful analsprayen er vandbaseret og rig på menthol. Men husk at anal afslapningsmidler ikke er erstatning for glidecreme, for du skal bruge glidecreme og hellere for meget end for lidt.

Husk glidecreme

Endetarmen og anal samleje kan være ret smertefuldt. Her skal du bruge smørelse og helst meget af det i form af glidecreme både til udvidelsesfasen og selve samleje.

Du kan købe glidecreme der er vandbaseret, med olie eller silikone. Her vil silikonebaseret glidecreme være mest drøj og holde meget længere, hvilket gør silikone glidecreme god til analsex. Dog skal du huske, at silikone glidecreme ikke bør bruges sammen med sexlegetøj, da legetøj også er fremstillet i silikone. Brug vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj.

Brug disse glidecremer til anal samleje som er blandt de bedste glidecremer på markedet.

Pjur Original silikone glidecreme

Pjur glidecreme serien er anset som det bedste glidecreme i de fleste test gennem årene. Og denne Pjur Original er en drøj glidecreme der er velegnet til alle kropsåbninger. Glidecremen er kondom sikker, allergivenlig, uden duft og smag.

Intimate Earth Soothe anal glidecreme

Intimate Earth Soothe (som hed Intimate Organics Sooth anal glidecreme før) er en vandbaseret glidecreme der er designet til analsex. Glidecreme indeholder beroligende midler som får endetarmen til at slappe af, så anal samleje kan nydes frem for at være smertefuld.

Glidecremen er et naturprodukt med antibakteriel virkning og indeholder økologiske og veganske ingredienser.

Aquaglide anal glidecreme

JoyDivision Aquaglide glidecreme er vandbaseret og designet til anal brug. Aquaglide glidecremen indeholder midler til afslapning, som du også finder med Anal relax sprays. Cremen er meget drøj i brug, også selvom den er vandbaseret.

En god anal glidecreme der er testvinder og har vundet priser i Erotixxx Award. Aquaglide på 100 ml. er kondom sikker og dermatologisk testet.

Varm op først

Anal samleje er forbundet med smerte, hvis du ikke varmer anus op. Det kan gøres med eller uden legetøj som buttpluts eller et anal begyndersæt.

Numsen skal varmens ordentlig op inden du kan stikke penis, dildo eller vibrator ind. Start blødt ud med at kæle rundt om anus der er ekstrem følsomt for kvinder. Husk masser af smørelse, og når hun er ved at blive godt liderlig, kan du forsigtigt stikke fingeren lidt ind og lade den sidde indtil hun slapper af. Stik fingeren lidt længere op og lade ringmusklen slappe af igen.

Til opvarmningen kan du med fordel bruge forskellig legetøj, hvor buttplugs eller en kuglestav kan hjælpe til udvidelsen.

Legetøj

Der findes meget legetøj både til at varme op og til anal leg. Her er det vigtigt at huske på: Legetøj skal have en stopklods i enden, så dildo, buttplug eller andet ikke smutter helt op i anus under brug. Det kan være svært at få ud på egen hånd, og hvem vil ende på skadestuen med lige præcist dèt problem.

Analsex for begyndere betyder at du skal vælge de mindre størrelser i legetøj. Du kan med fordel købe dette udvalg af populært legetøj til anal lege.

Fun Factory Bootie Analplug Small

Fun Factory Bootie buttplug i lille størrelse er perfekt som forberedelse til analsex første gang/begyndere. Buttpluggen er i en størrelse der kan passe til alle, hvor designet er med håndtag forneden så den ikke smutter op i numsen. Helt ligesom modellen er formet så den f.eks. kan bøje imod mandens g-punkt.

Prisen er i den lidt højere prisklasse. Men du får så også godt design, materiale og størrelse. Hvilket gør Analpluggen til et godt valg.

Sinful anal begynderboks

Sinfuls begynderboks til anal lege er også velegnet som legetøj til nybegyndere. Boksen fra Sinful indeholder analdouche til rengøring, anal relax spray, glidecreme og en buttplug der er velegnet til at udvide.

Sinful Next Step analboks

Denne boks er til dig/jer som er mere øvede indenfor anal lege. Denne boks adskiller sig fra begyndervoksen ved at indeholde mere avanceret legetøj. Net Step analboksen fra Sinful indeholder vandbaseret glidecreme, vibrerende analplug, analkæde og en analdildo som kan udvide jeres seksuelle nydelse.

Sinful anal træningssæt

Dette er et andet begynder eller træningssæt med 3 buttplugs i forskellige størrelser. Brug dette sæt til at træne numsehullet op til større størrelser, hvis hans penis er stor. De 3 analplugs er ganske fleksible, har et rart materiale og uden vibration.

Tag jer god tid

Det er vigtigt at i ikke forhaster tingene, for så kan det blive en smertefuld omgang. Tålmodighed er nødvendig for at opnå en afslappet følelse i krop og ringmuskel. Det gør sig gældende både i forhold til opvarmning, udvidelse og selve samleje.

Husk hygiejne under og efter samleje

Husk aldrig at gå fra anal til vaginal uden at have vasket kønsdelene først. Hvis du fører penis ind i vagina efter at have været ført ind i anus, kan hun få infektioner i skeden. Det gør sig også gældende hvis i bruger kondom.

Husk at vaske både penis og anus efter det anale samleje.

Er analsex farligt?

Slimhinden i endetarmen er sårbar for angreb af vira og bakterier, da slimhinden er tynd. Og for at undgå HPV-virus, anbefales det altid at dyrke analsex med kondom.

Ubeskyttet anal samleje uden kondom øger risikoen for HPV, HIV og andre kønssygdomme.

Hvis i varmer godt op og bruger masser af glidecreme, vil der stort set aldrig være problemer. Dog kan analsex gøre, at ringmusklen sprænger. Men dog skyldes det ofte hård analsex eller hvor anus ikke er afslappet.

Gode stillinger til analsex

Doggystyle er nok det mest udbredte stilling til anal samleje, men hvorfor ikke udvide horisonten med disse gode stillinger.

  • Missionær: Den klassiske stilling som gøres bedre ved at ligge en pude under numsen for at hæve hoften op
  • Doggystyle: Det kendte stilling hvor manden styrer tingene bagfra
  • På maven: Doggystyle liggende på maven med spredte ben
  • Reverse og front cowgirl: Hvor hun sidder ovenpå manden enten med front mod eller væk fra ham
  • Ske: Analsex kan også nydes i den velkendte ske stilling