in

Bedste penispumpe – Få en større pik med en penispumpe – Stor test

Penispumpe

Mandens stolthed sidder i bukserne siges det. Og her kan potensproblemer og mindreværdskomplekser være noget, som mange mænd kan genkende. Derfor finder du mange produkter til en større pik. Her finder du kirurgi, penis piller, penisforlængere og penispumper.

OBS: Penispumper giver dig ikke en permanent større penis.

Der er ingen dokumentation for, at det kan lade sig gøre. Derimod er pumpen med til at give hårdere/større erektion i forhold til sex og onani. Bedre sex/onani eller hjælp ift. rejsningsproblemer er, hvorfor du skal købe dette sexlegetøj.

I denne penispumpe guide/test finder du svar på eventuelle spørgsmål om brug og hvilke produkter der er bedst. Det giver dig det nemme og hurtige overblik over mulighederne indenfor det populære redskab/legetøj.

Bathmate HydroExtreme11 penispumpe

Bathmate HydroExstreme11 der hed Hydromax Xtreme X50 før, er den største model af de anerkendte Bathmates penispumper. Modellen med vandtryk er kåret som testvinder i forskellige test. Den roses for at være enkel og effektiv til den fyldige og kraftfulde erektion.

HydroExstreme11 er til de større penisstørrelser mellem 23 – 28 cm. Pumpen er enkel at bruge og du opnår mere følsomhed ved onani og sex.

Penispumpen er vandtæt, med quick release funktion og fremstillet i ftalatfri materiale. Den store ulempe er prisen, da modellen ligger i den høje prisklasse.

Der medfølger opbevaringskasse, håndpumpe med slange, ekstra ring, shower strap, rengøringssvamp, målebånd, hængelås, prøve på glidecreme og et Bathmate håndklæde med penispumpen fra Bathmate.

 • Indvendig længde: 30,5 cm
 • Indvendig diameter: 6,9 cm
 • Til penisstørrelser: 23,1 – 27,9 cm

Stiff & Strong penispumpe

You2Toys Stiff & Strong penispumpe er nem at bruge. Hvilket gør den velegnet til nybegyndere.

Penispumpen fra You2Toys gør din penis større ved hjælp af undertryk i cylinderen. Stiff & Strong pumpen har trykmåler så du kan holde øje med trykket.

Pumpecylinderen har en diameter på 5 cm. og længde på 22 cm. Modellen er fremstillet i silikone og plast.

 • Længde: 22 cm
 • Diameter: 5 cm

Mr. Membr Original penispumpe

Mr. Membr automatiske penis pumpe er enkel og prisvenlig. Du får en pumpe med luft, som er ganske enkel uden de større finesser. Der er ingen trykmåler. Helt ligesom pumpen er fremstillet i ftalat- og latexfri silikone og ABS-plast.

Penispumpen passer til de fleste penisstørrelser. Opnå en større rejsning med den automatisk vakuum fra pumpen. Hvis det bliver for stramt, kan du lukke luften ud med en lille ventil i toppen.

Modellen har quick release funktion, håndpumpe og benytter 3 x AAA-batterier.

 • Fuld længde: 25 cm
 • Indvendig længde: 20 cm
 • Indre diameter: 2,7 – 5,9 cm

Baseks penispumpe

Baseks klassisk penispumpe er en billig og enkel model. Penispumpen fra Baseks har ulempe i forhold til prisen, hvor kvaliteten i materiale og anvendelse er noget dårligere end de dyre modeller.

Pumpen er velegnet til de fleste penisstørrelser. Længden på modellen er 24 cm. og den har en indvendig diameter på 6 cm.

Der er quick release funktion til at slippe din pik fri fra hylsteret, når penis har fået sin nye hårde størrelse og klar til brug.

 • Velegnet til de fleste penisstørrelser
 • Længde: 24 cm
 • Indvendig diameter: 6 cm

Pump Worx Pro-Gauge

Pump Worx Pro-Gauge penispumpen er velegnet til de fleste penisstørrelser, og god til dig der er nybegynder med legetøjet. Modellen er i en god kvalitet med materiale i silikone og ABS-plast. Fysisk får du legetøj med pistolgreb og trykmåler.

Modellen lukker fint tæt om penis, hvilket er vigtigt i forhold til at skabe vakuum. Der er fleksibel og blød sleeve til at sikre bedre vakuum og give dig bedre komfort.

Penispumpen har en fuld længde på 23 cm og udvendig diameter på 6 cm. Der er quick release funktion og der medfølger en penisring, glidecreme, penis creme og rengøringsmiddel i 10 ml. prøve doser.

 • Velegnet til de fleste penisstørrelser
 • Længde: 23 cm
 • Indvendig diameter: 5,3 cm

Bathmate Hydromax7

Bathmate Hydromax7 penispumpe er velegnet til penislængder op til 19 cm. og diameter på 5 cm. i erigeret tilstand.

Hydromax7 der hed Hydromax X30 før, har medfølgende manuel på engelsk og tysk med illustrationer. Her bør du tjekke brug, for du kan faktisk opleve smerter hvis du bruger pumpen forkert eller for lang tid ad gangen. Her tilrådes det at maksimalt bruge pumpen i 15 minutter.

Pumpecylideren fyldes med vand og du ”monterer” penis. Pumpen rettes i opadgående vinkel, hvorefter du er klar til at pumpe.

Modellen er fremstillet i polycarbonate og gummi. Pumpen er ftalatfri og vandtæt, som kan give sjov under badet også.

 • Penisstørrelse: maks. 19 cm.
 • Indvendig længde: 24,8 cm
 • Indvendig diameter: 5,7 cm

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en penispumpe?

Penispumper består af et plastikrør, som monteres over din penis så den sidder tæt. Her skaber du vakuum ved at pumpe, så blodtilstrømningen bliver forøget og derved giver dig en større pik. Det er dog ikke en permanent behandling, men noget der bruges her og nu til at opnå bedre sex eller onani.

Penispumper kommer i forskellige typer, priser og kvalitet som du kan se med ovenstående bedste penispumper. Formål og princip er dog ens ved alle pumper.

Hvordan fungerer en pumpe?

Penispumpen øger din penis følsomhed og derved gør sex mere intens ved samleje eller onani.

Pumpen sluttes om din penis så der dannes vakuum. Her vil svulmelegemerne vokse og skabe mere blodtilstrømning til større erektion.

Penispumpen giver dig ikke en større pik på permanent basis. Derimod giver den dig mere stimuli, hvilket kan give bedre og længere sex oplevelse, helt ligesom den kan hjælpe ved rejsningsproblemer. Her kan du med fordel bruge en penisring til endnu bedre resultat.

Ulemper ved penispumper?

Når du skal bruge en pumpe, er det vigtigt, at pumpen passer til din penisstørrelse så du ikke oplever at penis og pumpen er for lille eller stor i forhold til hinanden.

Hvis din penis er for lille i forhold til pumpen, kan dine testikler blive mast. Helt ligesom for stor penis i forhold til pumpen vil betyde, at du nok ikke oplever nogen virkning.

Virker en penispumpe?

Ja, pumpen virker som beskrevet. Du får bedre stimulering af penis, men dog findes der ingen dokumentation på permanent penis forøgelse.

Gør penispumper ondt?

At pumpe din penis er som sådan ikke forbundet med smerter. Men hvis du bruger en pumpe der ikke passer til din penisstørrelse, vil du kunne opleve at det kan gøre ondt omkring penis.

Hvilke typer findes der?

Penispumper kommer i forskellige typer. Her bruges der enten vand eller luft til at skabe undertryk i røret, hvor disse fire typer sælges i helse- og sexlegetøjsbutikker:

 • Håndgrebspumpe: Denne type er næsten identisk med The Squeeze Ball, hvor håndgrebspumpen fungere ved, at du pumper luft på samme måde som en cykelpumpe.
 • The Squeeze Ball: Denne type er den mest populære. Her bruges en gummibold med slange til at skabe undertryk i plastikrøret hvor penis er indsat.
 • Vandpumpen: Den simple og nyere type er vand penispumpen. Pumpen fyldes op med vand og påsættes penis. Du hiver i penisrør og derved skabes der undertryk. Denne type er den nyeste, og med forkert brug kan du opleve smerter.
 • Elektrisk: Den dyreste type af penispumper. Denne type bruger elektrisk pumpning som styres med fjernbetjening eller knapper, alt afhængig af modellen.

Hvordan du bruger en penispumpe?

For at få effekt af legetøjet og undgå skader, skal du bruge pumpen rigtigt.

 • Brug vandbaseret pumpe: Luk ventilen øverst i pumpen. Fyld vand i pumpen og monterer røret på din penis, så lukningen sidder mellem testikler og penis. Her skal du bringe røret op i vertikal postion. Åbn for ventilen, mens du holder pumpen stramt ind mod kroppen. Pump stille og roligt mens du holder ved røret, hvor undertrykket holdes omkring 5 minutter. Regulerer luften med topventilen, hvis du oplever ubehag.
 • Brug luftbaseret pumpe: Sæt pumpen omkring penis hvor du holder testiklerne væk, så pumpens bund sidder mellem penis og testikler. Hold pumpen op i vertikal stilling mens du holder den ind mod kroppen. Brug pumpen til at pumpe luft, hvor undertryk holdes i 5 minutter. Her kan du gentage ”øvelsen” 3-4 gange.