in

Belugi anmeldelse af sexshoppen med Nordens største udvalg

Der findes en del forskellige webshops med sexlegetøj i Danmark. Og her finder du også shoppen Belugi med nok Nordens største udvalg af accessories og kvalitets legetøj til fantasi og romantik.

Denne Belugi anmeldelse giver dig svar på alt om den fynske webshop med egen lager i forhold til mange andre sexshops.

Om Belugi

Belugi sexshoppen er grundlagt af Mik og Marie Oddershede. Forretningen blev ”opfundet” på deres bryllupsrejse hvor deres forskellige baggrunde var oplagte til at starte en sexshops og drive en forretning sammen.

Mik Oddershede der har drevet forskellige forretninger, står for den daglige drift og administration. Mens Marie Odderhede i egenskab af sexolog og parterapeut, styrer alt med sex og seksualitet i det daglige.

Webshoppen dækker både Danmark, Sverige, Norge og Finland og regnes som en af de største webshops i Norden indenfor voksenlegetøj.

Personerne bag Belugi?

Mik og Marie Odderhede skabte sexshoppen i starten af deres ægteskab, men er senere blevet skilt. I dag arbejder de sammen om forretningen som partnere.

Marie Oddershede er uddannet sexolog og parterapeut på Par-, Sexolog og Psykoterapeutskolen ved Carl Marl Møller. Marie Oddershede er også uddannet i Innovation og Entrepeneurship på Niels Brock Copenhagen Business College. Marie har før drevet egen webshop og butik i Danmark.

Mik S. Oddershede har HD(A) fra Syddansk Universitet og bachelor i sprog og økonomi. Mik har startet, drevet og solgt to succesfulde rådgivningsvirksomheder, hvor den seneste blev solgt til en stor fransk koncern. Mik har vundet 4 Gazellepriser.

Sexolog rådgivning

Hvis du har spørgsmål til din seksualitet, sex eller måske produkter fra Belugi, har du adgang til ordentlig viden fra Marie Oddershede der hjælper med at svare dig som kunde. Helt ligesom du finder masser af viden om sex og seksualitet fra bloggen hvor Marie Odderhede skriver om romantisk og seksualitet.

Hvem er Belugi shoppen for?

Belugi satser på accessories og legetøj i god kvalitet mere end udstyr til pornolege. Derfor er sexshoppen velegnet både til dig der vil udvide sex horisonten og føle dig sexet.

Sexlegetøj er til ganske almindelige mennesker. Og derfor byder Belugi på legetøj til at lege, nyde, give og udforske. Her er udvalget indenfor kvalitets produkter fra brands som Fleshlight, Colt, Lelo, Pjur, We-Vibe, Fun Factory m.m. Helt ligesom du selvfølgelig finder mange forskellige størrelser både til store som små personer, hvad end det er lingeri, kostumer eller legetøj til alene og parlege.

Legetøj

Belugi lægger vægt på at gøre sex sjov og almindelig for alle. Og derfor udvider Belugi også sortimentet med sexlegetøj til især mænd og par, hvor markedet slet ikke har toppet endnu. Her har sexlegetøj til kvinder mere eller mindre toppet indenfor nye typer produkter. Hvorimod legetøj til især mænd er forbundet med en del tabuer endnu, som Belugi gerne vil ændre.

Du finder og vil finde mange flere spændende produkter til onani for mænd. Her vil sortimentet til kvinder selvfølgelig også blive udvidet, men her er det mere optimerede produkter end nye typer af dildoer, vibratorer m.m. der kommer på shoppen.

Hjemmesiden

Webshoppen er ganske nem at navigere på. Øverst finder du menuer med kategorier til hende, ham, par og accessories. Ud for hver menupunkt finder du forskellige undermenuer med de forskellige produkttyper.

Produkter har en før og nuværende pris, som er standard visning i stort set alle webshops.

En af de store fordele ved Belugi er, at du kan stille spørgsmål omkring det seksuelle til en sexolog frem for en administrativ support medarbejder.

Prismatch

Belugi beskriver sig selv som shoppen der har Nordens laveste priser. Og derfor tilbyder Belugi 100% prismatch indenfor det respektive salgsland, så prisen aldrig er højere end oplyst ved bestilling. Priser bliver korrigeret i forhold til konkurrenterne, så priserne altid dækker de laveste.

Levering?

Belugi pakker indtil kl 21:00 fra mandag til fredag og afsendt/afhentet af PostNord. Det betyder at levering kan være dagen efter alt afhængig af leveringtiden hos PostNord.

Diskretion?

Sexlegetøj er blevet ganske almindelig i Danmark, men er dog stadig noget de fleste holder lidt skjult. Og derfor får du selvfølgelig mulighed for at handle diskret hos Belugi.

Pakker med sexlegetøj bliver leveret i neutrale brune pakker eller hvide boblekuverter uden reklamer og diskret afsender med navnet M&M Trading A/S. Helt ligesom kontoudtoget vil vise betaling til M&M Trading A/S og ikke Belugi sexshop.

Returret?

Belugi tilbyder en udvidet returret på 360 dage fra du har modtaget pakken. Hvis du er utilfreds med købet, kan du levere tilbage i samme stand ved udfyldelse af standardformular og sende pakken retur. Her skal du selv betale for fragten.

Trustpilot?

Belugi får blandet anmeldelser på Trustpilot hvor der er 166 anmeldelser med en score på 3,6 der giver en bedømmelse: middel. 80% ranker butikken meget god eller god. Mens 15% giver dårlig anmeldelser primært i 2019, hvor forretningen var under omlægning/sat til salg på grund af personlige omstændigheder blandt ejerparret.

Nogen roser butikken for en fantastisk kundeservice, hurtig levering gode priser og produkter.

Fordele hos Belugi?

Belugi har en del fordele som forretning indenfor voksenlegetøj.

  • Sexolog: Du kan få service af ejeren der er uddannet sexolog og parterapeut. Det giver dig bedre information der er vidensbaseret indenfor dine spørgsmål om seksualitet.
  • Kvalitet: Sexshoppen udvælger kvalitets produkter til både forretningen og din fornøjelse.
  • Priser: Belugi køber ind til hele norden og opnår derfor bedre indkøbspriser. Det giver dig en fordel i fordelagtige priser indenfor de forskellige kvalitet produkter som kunde.
  • Hurtig levering: Belugi har egen lager i Odense. Det betyder, at du slipper for dropshipping eller levering fra Belgium, Holland, Tyskland eller lande der giver længere leveringstider.
  • Diskret levering: Pakkerne er neutrale uden reklamer, helt ligesom betalingen er skjult under et anonymt firmanavn.
  • Sikker betaling: Du kan betale med Visa, Mastercart eller vælge at bruge Mobilepay på shoppen. Her går betalingen via sikre SSL forbindelser.
  • Returret: Belugi har 360 dages returret for ubrugte produkter. Hvis du ikke ønsker produktet, kan du sende det retur i samme stand.