in , ,

Buttplug – Se de bedste i test 2021

Buttplug

Buttplugs er et populært sexlegetøj, som kan bruges af mænd, kvinder og som par. Dette er også en af grundene til at produktet er så populært, da det kan bruges til så mange forskellige situationer. Buttpluggs er kommet til verden for at give analstimulation under samleje. Over det sidste årti har buttplugmarkedet vokset, hvilket har medført at flere forskellige typer buttplugs er dukket op. Der findes ikke to buttplugs som er ens, og man vil som bruger af buttplugs kunne stimuleres på mange forskellige måder. Dette gør også, at man bliver nødt til at eksperimentere med forskellige produkter for at finde lige netop det buttplug, som passer til en selv.

Denne guide vil vise de bedste buttplugs i 2021, samt give en kort guide til at bruge buttplugs.

B-Vibe Novice Buttplug – bedst i test

B-vibe buttplug

Dette produkt fra B-Vibe er en god buttplug all-round. Navnet på buttpluggen henviser til at den skal bruges af novicer, som ikke er så erfarne med buttplugs, men grunden til, at denne buttplug er testvinder skyldes netop, at den er god at benytte for alle – eksperter som novicer. Buttplugget fra B-Vibe er fjernstyret, hvilket betyder at man som bruger kan styre vibrationerne fra afstand. Dette er oplagt til forspil, men også praktisk til solostimulation, hvor man med dens seks forskellige vibrationsniveauer og 15 forskellige mønstre kan styre alt uden at skulle fjerne buttplugget.  

Produktet har en god størrelse da den er 10,2 cm lang og 2,5 cm tyk, hvilket gør at man som begynder gradvist kan bevæge sig fremad i størrelse, hvis det er det man lyster. 

Produktet er fremstillet i ftalatfri silikone og er derfor anvendelig af alle hudtyper.

Sinful Slim Butt Plug Medium – Til den øvede

sinful_slim_butt_plug

Dette buttplug fra Sinful er et buttplug for den øvede indenfor analstimulation. Sinful har fremstillet et produkt i medicinsk silikone og uden ftalater og andre kemikalier. Dette betyder, at man som bruger ikke skal bekymre sig om irritationer ved brug. Produktet kan føres 9,5 cm ind og har 3,2 cm på det bredeste stykke. Dette gør også, at hvis man ikke er vant til buttplugs eller anal-stimulation skal vende sig meget til produktet, og man kunne overveje at finde et novice-produkt. 

Sinful Slim Butt Plug er formet som en kegle, hvilket gør produktet nem at indføre og gradvist øge nydelsen. En af de helt store fordele ved dette produkt e,  at man som bruger kan fastsætte det på overfalder og derfor nyde den håndfri. Produktet har derudover en fod for enden, som gør at man ved en fejl ikke kommer til at føre den et sted, hvor man kan have svært ved at få fat i den igen.

Fun Factory Bootie Analplug Medium – den sjove

fun-factory-bootie-analplug

Buttplugget fra Fun Factory Bootie er en af de mere eksperimentere buttplugs på markedet, og det skyldes den lidt kurvede form. Produktet er designet sådan at enden er buet, og produktet er fremstillet i bøjeligt silikone, som gør produktet kan tages i brug på mange forskellige måder. Samtidig besidder den en stopper, som giver tryghed ved brug af produktet. Produktet er ergonomisk grundet dets smidighed, og kan benyttes som forspil til analsex, men også under sex, for bedre nydelse 

Fremstillet i latex og ftalatfri silikone er dette buttplug med til at give en lang større nydelse. Den har en længde på 10 cm, men en længde på 8 cm. Derudover er produktet 3,5 cm på den bredeste del, hvilket er det første man indfører. Derfor kan produktet være lidt svært at bruge som nybegynder, og man skal måske benytte sig af en mindre buttplug inden man benytter sig af dette.

Jelly Rancher T-Plug Ripple – Det legende buttplug

jellyrancher-ripple

Som det eneste buttplug på listen er dette produkt ikke produceret i silikone. Produktet fra Jelly Rancher er produceret i TPE plastik og er uden kemikalier, latex og er ftalat-fri. Dette betyder, at man som bruger sikkert kan bruge det uden hud-irritationer.  

Dette buttplug fra Jelly Rancher er anderledes på flere parametre. Formen og udtrykket af buttplugget er markant anderledes, da TPE-plastikket giver produktet en glans, som er tiltrækkende og spændende. Derudover er formen på buttplugget udstyret med tre runde kugler, som stimulerer ved brug af produktet. Dette gør at når man benytter produktet vil trykket og nydelse ændre sig, desto mere man bevæger produktet. Produktet kan bruges af både mænd og kvinder, samt par, og er ofte associeret med forspil. 

Dette produktet kan benyttes af erfarne såvel som nybegyndere indenfor buttplugs, og dette skyldes blandt andet formen og længden på produktet. Buttplugget er tyndt i dets design, hvilket gør indførelse af produktet let. Det er kuglerne på produktet som øger stimuleringen, og ikke tykkelsen.

Kort guide til brug af buttplugs 

Buttplugs er ikke svære at benytte, men det kræver alligevel lidt viden for at benytte det optimalt og forsvarligt. For det første, er det vigtigt at man anskaffer sig en buttplug med stopper, som gør at man ikke får buttpluggen i klemme. Derudover er det vigtigt at man benytter sig af glidecreme, når man skal bruge buttplugs. Rektum har et ikke naturligt glidemiddel, og derfor skal det hjælpes lidt på vej. På denne måde kan man undgå unødvendig smerte.   

Efter brug af buttplugs er det vigtigt at man rengør dem. Her skal man benytte sig af et desinfektionsmiddel, som tager bakterierne og derved gør produktet rent. Det anbefales ikke at benytte vand og sæbe, da det kan være skadeligt for produktet samtidig med at man ikke ønsker at benytte almindelig sæbe på disse produkter. Derudover må man ikke benytte produktet analt og vaginalt uden rengøring i mellem – da bakterierne kan være skadelig for vagina. 

Overholder man disse ting, kan man frit benytte sig af sit buttplug på måden man ønsker. 

Et sidste råd til buttplugs – specielt hvis man er begynder – er at lytte til brugeranmeldelserne af produkterne. Selvom nydelse er individuelt vil man kunne tegne sig et godt billede af produktets performance, samt hvor godt i forhold til prisen produktet er. Brugeranmeldelser kan virke som pejlemærke til hvilket buttplug, som man skal købe.