in , ,

De ni erotiske områder på en kvinde

Erotiske områder
Erotiske områder

Du bliver måske overrasket…

Alle og enhver – og deres lillebror – mener de er den næste Don Juan og siger højlydt, at de er en fremragende elsker…Men nu er chancen her for at bevise det du altid har sagt.

Skriv på et seperat stykke papir, hvilke ni steder der oftest bliver kaldt kvindens ni “hemmelige” erotiske områder, og vi snakker ikke om de tre, som du lærte på lejerskolen eller bagsædet af din første bil.

Når du har skrevet hvad DU tror der er de ni punkter, så kom tilbage til denne side for at se svarene.

Okay, put pen og papit ned! Læs, lær og vigtist af alt, test de nyopdagede områder.

1. Halsen
– De fleste kvinder finder det meget sensuelt, at blive slikket let på halsen. Men bliv ikke revet med og giv hende sugemærker. For vi er jo voksne…

2. Hovedbunden
– Har du nogensinde tænkt på hvorfor kvinder vasker hår så tit? Eller hvorfor din kærestes besøg til frisøren kan få hende i ekstase, når hun beskriver den simple oplevelse at få vasket hår og hvor godt stålerne føles på hendes hovedbund? Nu har du svaret! Massage af hovedbunden, eller endda let kløen afhjælper ifølge eksperter stress. Og så medfører det en bonus – Endorphin(Lyst homoner) bliver løslades. Så næste gang din kæreste fortæller dig, at hun er for stresset til at slappe af, så leg frisør. Du bliver glad for at du gjorde det.

3. Øreflippen
– Okay, vi kan allerede høre dig sukke. Det vidste du da godt. Men nej, vi mener ikke hele øret eller øreflippen. Vi snakker om ydersiden af øreflippen. Bonus Tip: Istedet for at puste eler bruge det gamle “slik øret” trick, brug din fingerspids og ag let.

4. Indersiden af armen
– Dette er et område der ifølge mange sex terapister er total overset. Tricket er her at let føre dine negle eller fingerspidser henover området halvvejs imellem hendes albue og vrist. Ifølge de som har prøvet det, så skulle det være noget lignende at kilde dine håndflader let.

5. Lænden
– Omådet der også er kaldet “Bermuda Triangle of Lust”, befinder sig lige over ballernes samling. Tryk ikke hårdt. Masser let med en tommel ag spørg hvor meget du skal trykke.

6. Inder låret
– Lad vær med at blive her for længe. For meget af det gode, kan ødelægge “nedslaget” En let berøring i en trekantsform lidt under skridtet til indersiden af knæet og tilbage igen. Når du er klar til at rykke længere nor, så er hun det forhåbentlig også.

7. Bagsiden af knæet
– En af de total glemte erotiske områder på en kvinde. Her befinder sig noget af det blødeste, tyndeste og følsomste hud på en kvinde.

8. Akilles hælen
– Dette er et MEGET følsomt område. Gå IKKE herned med det samme. Gem dette punkt til du er meget længere henne i forspillet. Ag blødt fra lige under anklen(Ydersiden eller indersiden. Det er dit valg.) og arbejd dig op imod bagsiden af knæet.

9. Brysterne
– Et total åbenlyst valg. Alle og enhver og deres bedstemor ved at brysterne er et meget erogent område. Men når du begynder at bevæge dig ind på dette område, så ignorer brystvorterne.