in

Det endte med fræk sex på stranden

Sex på standen

Her lå jeg så – på mit vattæppe, kun iført en lille fræk G-streng. Der var ingen mennesker omkring mig. Kun mig selv og bølgernes lette skvulpene ind imod strandkanten. Jeg gav mig selv lov til at mærke min krop. Startede ved fingrene, op langs armen, skulderen og til sidst mine små, men faste bryster, der trods varmen, var blevet spændte. Jeg begyndte at lege med mine brystvorter – forestillede mig, at en anden og ikke mig, kærtegnede min varme, solbrændte krop.

Regnen silede ned og det var allerede mørkt. Sådan er det jo i den mørke vinterperiode – solen viser ikke sit ansigt længe ad gangen. Jeg ventede på bussen og min krop dirrede af kulde. Her stod jeg – kun et svagt lys fra gadelygten viste mig, at jeg var hvor jeg skulle være. Ellers havde der været bælgmørkt. Jeg satte mig ned og tændte en cigaret.begyndte at drømme. Varme, sol, strand latter, sand, vand og sex. Min krop begyndte at tø.mine bryster, min røv og mit ellers så glade smil, der var næsten helt stivfrossen. Jeg tænkte på at ligge ved stranden og lade solens stråler slikke min nøgne krop – gøre mig helt varm.varm og liderlig.

Her lå jeg så – på mit vattæppe, kun iført en lille fræk G-streng. Der var ingen mennesker omkring mig. Kun mig selv og bølgernes lette skvulpene ind imod strandkanten. Jeg gav mig selv lov til at mærke min krop. Startede ved fingrene, op langs armen, skulderen og til sidst mine små, men faste bryster, der trods varmen, var blevet spændte. Jeg begyndte at lege med mine brystvorter – forestillede mig, at en anden og ikke mig, kærtegnede min varme, solbrændte krop.

Varmen gjorde det næsten uudholdeligt at ligge ned. Jeg greb efter min vandflaske i tasken ved siden af mig og skuede nænsomt kapslen af. Det var iskoldt kunne jeg mærke. Min krop længedes efter at mærke noget andet – noget andet end mine egne velkendte hænder. Forsigtigt hældte jeg lidt vand ud over mine bryster. Jeg gispede af det kolde vand og den rare fornemmelse fik mig til at svaje i ryggen og skyde brystet frem. Jeg tog fat om flasken igen – denne gang sigtede jeg lidt længere nede. Jeg pirrede mig selv ved tanken om, hvor vandet ville rende hen næste gang. Varsomt førte jeg flasken ned imellem lårene. Jeg følte mig som en blomst der tørstede efter vand. Flasken let på skrå, så vandet kunne få lov at rinde. Når varme og kulde mødes, sker der ifølge metrologer heftige “eksplosioner” som torden etc. – det samme skete, da jeg hældte det isnende kolde vand på mine nu, varme, svulmede skamlæber. Det føltes, som en brænd blev slukket og alligevel ikke. Varmen forsvandt, men liderligheden blussede kraftigt op. Jeg følte med et par fingre, og jeg kunne føle, at min mørke hule var parat til at tage imod.

Som det nu engang er med drømme, er det ens egne, og der kan ske hvad som helst. Mine øjne havde vænnet sig til mørket bag mine solbriller, så da jeg tog dem af og åbnede øjnene var jeg som blændet. Længere ude på stranden kunne jeg skimte en skikkelse. Jeg iagttog ham med halvlukkede øjne mens han kom nærmere. Nu kunne jeg se ham – smuk og naturlig. Han havde mørkt, næsten sort, hår og hans øjne strålede af livsglæde. Han nærmede sig mit tæppe og jeg rullede med stil og elegance om på maven – lidt blufærdig er man vel. Han satte sig på hug og spurgte – ´har du set en sort hund løbe rundt hernede? Jeg kiggede på ham og tænkte først; det var da den mest latterlige scorereplik jeg længe havde hørt, men hans blå/grønne, rare øjne, fik mig overbevist modsat. Leg med. Jeg kiggede lidt frækt på ham og sagde – ´måske.jeg synes jeg så den for ½ time siden. Vi så på hinanden og smilede begge. Vi var udmærket godt klar over, ar hundehistorien var rent opspind.

Han lagde sig ned ved siden af mig – han var våd, og vandet fra hans hår dryppede ned på min arm. Igen følte jeg velbehag at “noget andet” end mine så velkendte fingre, rørte min krop. Jeg var klar. Han betragtede min røv, som jeg lå der og lod mig indhylle i solens stråler. Den glimtede svagt af sololien og jeg skød den lidt til vejrs, som for at byde ham velkommen. Han fangede mit hint og tog et fast og alligevel blidt greb om min røv. Vi sagde ingenting, men et lettelsens suk måtte forlade mine læber.

Hans hænder begyndte at udforske min varme, let svedige og tændte krop. Forsigtig tog han mine trusser af. Jeg lå som forstenet og tog imod. Han vendte mig om på ryggen og jeg skulle til at gøre modstand, da han førte sine læber omkring min ene brystvorte, der på dette tidspunkt var stiv og hård som en lille ædelsten. Jeg var fanget.fanget i liderlighedens fængsel. Jeg kunne intet gøre og jeg kunne mærke at min krop var parat til at forråde mig!

Hans hænder var store og varme, bløde som silke og han kærtegnede min krop, som havde han ikke bestilt andet hele livet! Han kredsede om mine bryster, ned på maven, omkring navlen og til sidst nåede han min nøgne mis, der snart skreg efter berøring. ´Ta´ mig, hviskede jeg.men han kiggede blot på mig med sine smukke øjne og fortsatte sin færden mod øst. Forsigtigt og knapt strejfede hans tunge min klit og jeg troede at jeg skulle dø.

Vores kroppe glinsede i solen og jeg var ved at gå til af hede og liderlighed. Hans stærke arme hjalp mig op og han tog mig i sine arme.jeg følte mig let som en fjer. Sammen gik vi ud i vandet. Køligt og rart. Han stod bag mig og jeg kunne mærke hans stive pik imod mine nu kolde baller – han var lige så tændt som jeg, men han forstod et godt forspil. Vi lagde os varsomt i strandkanten og mærkede bølgerne slå let imod vores nøgne kroppe. Han spredte mine ben og sneg sig som en kat imellem dem. Skiftevis mærkede jeg hans frække, ferme tunge og bølgerne imod mit venusbjerg – det var skønt. Jeg kunne mærke de små kramper kommer nærmere og nærmere og jeg gav los og slap min første orgasme fri. Han smilede og følte sig helt stolt kunne man se.

Vi lagde os atter på tæppet.våde og liderlige. Vi lå på maven og nød solens stråler et kort øjeblik, men ikke længe. Han rejste sig halvt op, og placerede et ben på hver side af min krop – jeg vidste hvad han ville. Han tog lidt brutalt om mine hofter og løftede mig op, så jeg lå med røven lige i vejret. Med hans pik pirrede han endnu engang min klit og min åbning, som på dette tidspunkt, var mere end klar til at tage imod.

Hans pik føltes som havde jeg sultet i 100 år. Langsomt kneppede han mig. Forsigtigt. Jeg ville have mere. Han førte den hurtigere og hurtigere, dybere og dybere. På hans vejrtrækning kunne jeg høre, at han var på bristepunktet. Jeg trak roligt min røv til mig, og dirigerede ham tilbage på tæppet. Han makkede ret og så på mig med tændte øjne. Jeg greb fat om hans pik – den duftede af mine safter – og slugte den helt. Han stønnede af velvære. Så stoppede jeg bræt og cirklede rundt om den med min tunge – strejfede nu og da hovedet. Legede med steder, jeg af erfaring ved er mest pirrelige. Ind i munden igen.jeg legede med ham. Prompte satte jeg mig over skrævs på hans smukke krop og red ham som besat. Hans støn blev tydeligere og højere og han var ved at komme. Jeg selv sad som en dronning og lod hans store lem gennembore min stramme kusse. Med lidt hjælp fra mine hurtige og trænede fingre var min anden orgasme på vej. I en monoton takt og stønnen udstødte vi sammen et let skrig. Vi kom samtidig.

Med et lettelsens suk lagde vi os begge om på siden. Trætte og tilfredsstillet med at saligt smil. Længe lå vi og holdt om hinanden og ser ind i hinandens øjne. ´Du er smuk, siger han og smiler.

´Skal du med eller hvad, spørger en stemme langt, langt væk. Jeg vågner op fra min drøm og ser buschaufførens ansigt foran mig. ´Ja tak, stammer jeg med et smil og sætter mig hurtigt ind. På sædet ved siden af mig sidder en flot, ung fyr. Mørkt hår, blå/grønne øjne og et dejligt smil.jeg må tilbage.tilbage til drømmeland!