in

DreamDirty.dk – 20% Rabat på dit første køb

DreamDirty

Hvis man før har prøvet at købe sexlegetøj, så er man nok bekendt med, at det hurtigt kan blive en dyr affære. Af den grund, har vi som noget helt eksklusivt anskaffet en rabatkode til landets bedste online sexshop.

Med rabatkoden er du garanteret at spare 20% på hele Dreamdirty.dk. Du sparer faktisk minimum 20% på hele sortimentet, da du hurtigt vil åbne op for deres utallige tilbud og skarpe priser.

BRUG RABATKODEN: EROTIKO
GÅ TIL DREAM DIRTY

Der er mange fordele ved at handle hos DreamDirty. En af de nævneværdige er, at hvis du opretter et gratis medlemskab, så sparer du altid yderligere 5% rabat. Rabatkoden kan sagtens kombineres med de 5% rabat, og det tager ikke andet end et par minutter at oprettet sig.

Hvordan fungerer rabatkoden?

Det er gratis, uforpligtende og meget nemt, at anvende din DreamDirty rabatkode. Når du har fundet det sexlegetøj du er interesseret i og lagt det i kurven, går du til betalingssiden, hvor du har mulighed for at tilføje en rabatkode. Her skriver du: EROTIKO, hvorefter der automatisk vil blive fratrukket 20% rabat af hele beløbet eks. Fragtomkostningerne. Rabatkoden virker kun på dit første køb! Så sørg for at være sikker på, at du har fundet alt det sexlegetøj du er interesseret i. Husk på, at jo mere du smider i kurven desto mere sparer du.

Dreamdirty.dk – Stort udvalg – 100% diskret levering

Dreamdirty.dk er blandt Danmarks nyeste online forhandlere af sexlegetøj. De har i løbet af et år, gjort en markant indtræden på det danske marked, hvor de af mange betragtes som det bedre og billigere alternativ.

DreamDirty.dk er startet af fire unge mennesker med hjælp fra venner, kærester og familie. Sammen tager de aktivt del i kampen mod tabuet omkring seksualitet og sexlegetøj. Alle har en fantasi! Sammen bryder vi tabuet.

Trods et ønske om mere åbenhed omkring sexlegetøj, så forstår DreamDirty sig dog stadigvæk på diskretion. Det ses ned til mindste detalje. Ikke mindst på deres meget diskrete pakker, hvor hverken navn eller lignende fremgår, men også måden, hvorpå de håndterer deres kunders oplysninger.

Hos Dreamdirty.dk er du altid garanteret:

  • 100% Neutral og diskret indpakning
  • Diskret dag-til-dag levering
  • Diskretion ift. Kundernes kontoudtog

Aldrig fremgår navnet DreamDirty nogen steder. Hverken på pakker, kontoudtog eller nogen andre steder, der vil kunne afsløre ens færden.

DreamDirty er anerkendt for deres brede og dybe udvalg af sexlegetøj. Tager du et kig på Dreamdirty.dk er vi sikre på, at du kan finde noget til din smag og præferencer. Du vil finde sexlegetøj i alle prislejer. Alt fra kendte mærkevare til andet kvalitets legetøj.

Ikke nok med det, så er man ikke tvivl om, at kundeservice og gode kundeoplevelser er Dreamdirty.dk helt klare første prioritet.

Rabatkoden – Gælder den alle produkter?

Det korte svar er, JA. Du skal altså ikke holde dig tilbage med at fylde vare i indkøbskurven, da rabatkoden ikke dig i noget. Dog fratrækker rabatkoden ikke rabat fra vare, der i forvejen er nedsat med over 20%. Det vil sige, at du med rabatkoden altså er sikret at spare minimum 20% på hele sortimentet. Lyder det ikke meget godt? Det håber vi du synes!

Husk, at du altid vil spare yderligere 5% rabat ved oprettelse af et gratis og uforpligtende medlemskab.

Alt for mange holder sig tilbage, når det kommer til at købe sexlegetøj. Udelukkende af den grund, at pengepungen ikke tillader det. Af den årsag, har vi valgt at bidrage med denne rabatkode, da vi ikke mener at nogen skal snydes for skønne stunder med sexlegetøj.

Penge skal ikke være til hinder for noget, når det drejer sig om sexlegetøj og personligt velvære.

Rabatkoden – Udløber den?

Din rabatkode til Dreamdirty.dk har som udgangspunkt ingen udløbsdato. Du bestemmer altså helt selv hvornår du vil gøre brug af din. Da rabatkoden kun kan anvendes én gang anbefaler vi, at du sørger for at gennemtænke dit køb. Det ville være ærgerligt, at stå dagen efter og føle du mangler noget.

Dog kan vi ikke garantere, at rabatkoden er aktiv for evigt, så du må helst ikke vente for længe, da du kan være uheldig at den er udløbet, når først du har besluttet dig.