in

En dejlig fræk drøm

Sexet kvinde

Det er morgen og jeg har lige været i bad, går op i soveværelset for at finde den nederdel, jeg havde på dagen forinden. Du har lige været i bad og er ved at tage tøj på.

Du kigger på mig med dit helt specielle frække blik, som gør mig så vild. Jeg går hen for at kysse dig, du tager fat i mig, kysser mig vild og ubehersket og jeg stønner sagte, er lige ved at give mig totalt hen til dig.

Men du slipper dit greb og føre mig hen til fodenden af sengen, beder mig stå helt stille, binder mine hænder sammen, kryber op i sengen, rejser dig op, lader mig mærke din pik mod min hud, mens du rejser dig, sætter snoren fast i krogen i loftet og træder ned bagved mig, du giver mig bind for øjnene og spreder mine ben ud mod hver sengestolpe, binder dem fast. Kysser og bider min nakke, min fisse føles som om, den er ved at sprænge af liderlighed…

Du siger til mig; at jeg i dag helt og holdent er din og jeg skal følge dine instrukser og lystre det du beder mig om”. Skat jeg er fuldstændig solgt, nyder at stå der, ikke se hvad du gør ved mig, kun sanse dine berøringer, du fortæller mig, at jeg undervejs skal fortælle dig, hvordan jeg føler det, du gør ved mig. Siger til dig; at jeg er så våd nu.

Du slikker, kysser og bider mig ned ad ryggen, smager med din livlige tunge ind i min fisse, siger til mig; at det kan du så sandelig mærke, trækker min numse lidt bagud, så jeg står med svajet ryg. Fortæller mig, at nu vil du lege lidt med mig, kan høre du tager en tår af det glas der står på bordet. Du lader væsken sprøjte fra din mund i en tynd stråle ned over mine baller, slikker og bider i dem, sutter de resterende dråber af min fisse..

Finder et skindhoftestykke med to kraftige lædersnore, som går forfra, ned mellem mine ben, de to snore samler sig til en` snor nede ved min skedeåbning og bliver spændt fast bagpå. Du henter dildoen og nogle brystklemmer med kæde imellem.
Mærker hvordan du sætter hoftestykket rundt om mig og spænder det ind. Du tager dildoen og føre den ind i min fisse og ud, op og massere min stjerne og ned igen, siger til mig; lad mig så høre. Jeg siger til dig; at du bare er så vidunderlig fræk og at du gør mig så liderlig, beder dig om at give mig lidt mere.

Du tager dildoen, føre den op til min mund, beder mig slikke den ren for mine safter, putter den ind i min mund, fortæller mig at det ser frækt ud. Tager brystklemmerne og klemmer dem fast, dejligt at mærke kæden mellem mine små bryster. Du går om bagved mig og lader mig mærke din stive pik op i min fisse, jeg stønner så meget jeg nu kan, det er lidt svært med den store dildo i munden, mærker jeg er lige ved at få orgasme, men du trækker dig ud og tager dildoen ud af min mund, lade istedet den glide ind, i min alt for våde fisse.

Du spænder lædersnoren mellem mine ben, stramt fast omme bagpå…skiller de to snore foran ad, så min klit er blottet, holder om min nakke, mens du med dine fingre knipser på min klit, kysser mig inderligt og liderligt, slikker på mine spændte brystvorter, ned ad min mave, lader din tunge og mund lege lidt, med det af min fisse som er blotlagt. Det er lige før jeg får orgasme igen og du stopper atter, napper min klit, mens du siger; min frække tøs, slik min pik, det bedste du har lært.

Nu står jeg der spændt helt ud, bind for øjnene, med dildoen fastlåst oppe i min fisse, brysterne under konstant pirring og med din dejlige stive pik i munden. Slikker, sutter den og dine nosser over det hele, nyder at du pirre mig sanseløst, mærker hvordan din varme sæd fylder min mund og ud over mit ansigt, nyder du leger med sæden fra mit ansigt, mens du beder mig slikke dine fingre og din pik helt ren, nyder din behandling af mig i fulde drag.

Du løsner mine hænder og ben, fjerne bindet for mine øjne, mens du siger; at jeg skal holde øjnene lukket.
Du føre mig hen foran spejlet, beder mig kigge og siger til mig; se hvor dejlig fræk du ser ud min tøs, sådan skal du være klædt, så længe jeg ønsker det. Lad mig nu se dig, lege lidt med dine brystvorter og din fisse, men du må ikke få orgasme. Du stiller dig bagved mig. Det er tydeligt at se, at du nyder, at se mig lege med mig selv. Du giver mig nogle faste klap på mine baller, mens du vedbliver at fortælle mig, at det er forbudt at få orgasme. Min liderlighed når endnu engang højdepunktet og du ser det, tager mine hænder i et fast greb om mod min ryg og bukker mig forover. Du tager pisken, som du har lagt på sengekanten og giver mig nogle små rap på mine baller, lader den ramme om på min fisse også, mens du siger; jeg bestemmer, hvornår du må komme og det er ikke nu.
Beder mig tage mit tøj på, nederdelen og den gennemsigtig bluse, så du tydelig kan se mine bryster og kæden mellem dem.
Du siger; nu skal vi ned og have noget morgenmad….

Da vi har spist og drukket kaffe, beder du mig, sætte min fødder op på dine lår og sprede mine ben. Jeg holder fast i stolesædet og du trækker min nederdel lidt op, så du kan se. Tager fast med den en arm under mine baller og løfter mig op, læner dig frem og sutter på min klit, trækker lidt i kæden mellem mine bryster. Atter er jeg tæt på bristepunktet, du slipper mig og tager i stedet mine fødder op mod din mund, slikker mine tæer, mens du ser lige op til min våde fisse. Jeg vugger lidt frem og tilbage for at mærke dildoen glide i mig, men du beder mig sidde stille.

Sådan fortsætter du hele dagen med, at pirre mig på alle mulige måder. Klapper min numse, slikker, bider, kysser, napper, knipser med dine fingre på mine følsomme steder, giver mig nogle små rap med pisken forskellige steder, hvis jeg ikke gør det tilfredsstillende eller bare fordi du har lyst til det og du bestemmer helt og holdent farten, om jeg må lege med mig selv eller ej, hele tiden giver du mig instrukser om, hvad jeg må og ikke må, samt hvad jeg skal gøre ved dig og mig selv…. Og så vågnede jeg, total liderlig og våd. Tænkte øv, var drømmen ikke længere, ville ønske den var fortsat.

Find andre date mig nøgen i Danmark ting her.