in , ,

Erotisk Massage er godt til forspil

Erotisk massage er ideelt som forspil, men derudover en massagen også en vidunderlig måde at udforske hinandens erogene zoner på, og finde ud af hvilke berøringer der tænder din partner.

Massage bruges oftest til at løsne ømme muskler, men det kan også bruges i erotisk henseende. Du kan starte med at give din partner en almindelig helkropsmassage, hvor du får blødgjort din partners muskler og får ham/hende til at slappe af.
Erotisk massage er ideelt som forspil, men derudover en massagen også en vidunderlig måde at udforske hinandens erogene zoner på, og finde ud af hvilke berøringer der tænder din partner.

For at massage skal være dejligt er det nødvendigt med en olie til at smøre kroppen ind i. Hvilken olie det skal være bestemmer du selv. Man kan både få sportsmassageolie, babyolie og olie med forskellige dufte, der er med til fremhæve det erotiske. Du skal varme olien i hænderne inden du smører den på, så din partner ikke får et kuldechok. Brug olien med omhu, din partner skal ikke søbes ind i olie.

Forspillet

Efter helkropsmassagen stryger du din partners krop med dine fingerspidser ganske let og forsigtigt for at indlede et forspil. Derefter begynder du at koncentrere dig om din partners mere følsomme områder på kroppen. Lad dine fingre bevæge sig i små cirkler omkring ørene, på maven, indersiden af lårene, knæhaserne, fingrene osv.

Hjælpemidler

Dine fingre og mund kan sagtens være nok til at få din partner i den syvende himmel. Du kan bruge dine læber og tungen på hele kroppen, til stor nydelse for din partner. Dæk fx hele din partnesr krop med lidenskabelige kys, mens du stryger let henover hans/hendes krop. Små bid, samt lettere klask i enden efterfulgt af bløde kys har for mange en ophidsende virkning.

Skulle du/I have lyst til at inddrage andet i legen så er der et hav af muligheder. Du kan vælge hjælpemidler til at øge den lette, varme, kolde, smertelige berøring. Du skal bare sikre dig at din partner synes om de hjælpemidler du vælger, så massagen bliver en fornøjelse for jer begge.

Brysterne

Mange glemmer at kvindens bryster er andet end brystvorten. Start derfor med at kærtegne områderne omkring brystvorten, da det øger kvindens længsel efter berøring af selve brystvorten. Du bestemmer selv hvor længe du vil lade dine berøringer fortsætte på denne måde, og lade kvinden blive på pinebænken, mens tigger og ber efter mere. Når du giver efter og rører ved selve brystvorten så følg hendes nydelse. Hvordan du berører hendes brystvorte er op til dig, du kan klemme den lidt eller meget, nulre den eller du kan nøjes med at strejfe den. Under alle omstændigheder er brysterne vigtige, da de hos de fleste piger er meget modtagelige for berøringer.

Opretholdelse af intensiteten

Når din partner efterhånden er ved at være godt tændt, så kan du gå et skridt videre, og lade koncentrationen hvile på berøringen af din partners kønsdele.
Du kan herefter bevæge dine fingre til din partners kønsdele, stadig med lette og bløde bevægelser. Du kan evt. røre nænsomt på klitoris/penis for derefter igen at bevæge dig væk fra området og stryge de mindre følsomme områder. Vend derefter igen tilbage til din partners kønsdele. Hvis det er kvinden der er modtager af massagen, så stryg let henover hendes skamlæber, og lad dine fingre glide ind i hendes skede og ud igen. Hos manden berøres testiklerne ganske let med spidsen af fingrene. Herefter kan kvinden tage fat om hans pik, og gnide let op og ned til den er stiv. Efter disse berøringer vendes der tilbage til de mindre følsomme områder. Disse skiftende berøringer opretholder intensiteten, og kan forlænge forspillet, hvis I kan holde ud at gøre det nogle gange.

Denne del er sidste fase inden I elskoven, og derfor er der kun tilbage at sige god fornøjelse med resten af akten!