in

Fantasi i skoven

Stadig uden et ord, rejser han mig op og fører mig over til træet. Stille og roligt trækker han først jakken, så nederdelen og til sidste bh’en af mig. Han tager begge mine hænder og binder håndledene sammen og resten af rebet op over grenen der hænger ud over stien. Jeg fornemmer hvordan han går rundt om mig, men er aldrig helt sikker på hvor han er henne. Pludselig bliver mine trusser hevet ned om anklerne på mig. Han stiller sig hen foran mig, og presser sin fuldt påklædte krop mod min næsten nøgne. Han sætter hænderne på det øverste af mine skuldre og lader dem følge min ryg ned, tager et solidt tage i mine balder, bukker hovedet ned, og bider blidt mig i halsen, og lader tungen løbe ad mig, til han når til mit bryst, men stopper lige over brystvorten.

For første gang i lang tid vågner jeg før vækkeuret, men jeg har nu heller ikke fået sovet så meget i løbet af natten. Det er længe siden vi har set hinanden og endnu længere siden vi har haft tid nok til virkelig at få leget, men i dag skal det være, og jeg kan allerede mærke hvordan det kilder i maven af forventning. Jeg kigger ud af vinduet og smiler ved tanken om, at selv vejret er med os her sidst på sommeren.

Jeg går ud i badet, og nyder et øjeblik fornemmelsen af det varme vand mod min krop, inden jeg går i gang med at barbere mine ben, og imellem dem – for jeg ved at han forventer at jeg er fuldstændig glatbarberet.

Det tager en evighed for mig at udvælge hvad jeg skal have på, men ender med at beslutte mig for bh og g-streng i mørkerøde blonder, sorte selvsiddende strømper, en næsten ankellang, sort nederdel med slids foran det ene ben, en sort habitjakke og knælange sorte ruskindsstøvler.

Hele dagen går utroligt langsomt og jeg bliver mere og mere tændt jo tættere jeg når på tidspunktet for vores møde. På en eller anden måde kommer jeg igennem den uden at begynde at lege med mig selv – en anden ordre jeg ved, at jeg er nødt til at følge.

Jeg har fået besked på at møde ham i skoven, helt nede ved vandet, og har alt pakket og parat til turen. Igen overvejer jeg mit tøjvalg, for det er måske lidt meget til en skovtur, men på den anden side har jeg fået besked på at tage noget pænt på. Opgiver at skulle finde noget andet og går ud mod bilen.

Heldigvis er jeg i god tid da jeg ankommer til stedet. Det er helt perfekt til det vi har snakket om. Skoven stopper nogle få meter fra fjorden, og der er nogle spejdere som har lavet en utrolig flot tømmerflåde som ligger på noget af den smule strand der er. Jeg står lidt og kigger ud over det spejlblanke vand, og bare nyder synet af den smukke natur.

Solen er så småt begyndt at gå ned, og jeg spreder tæppet ud, sætter maden, den friske frugt, vinen og stearinlysene frem.

Ikke langt fra tømmerflåden er der et stort, gammelt træ, hvor et par grene hænger ud over et lille stykke sti, og jeg stiller en del lys hen ved det og tømmerflåden, så begge dele vil være godt oplyst, når det begynder at blive mørkt.

Da tiden nærmer sig, for at han skal komme sætter jeg mig som aftalt på knæ med ryggen til stien. Der går ikke længe, før jeg hører skridt bag mig. Uden at sige noget kommer han helt hen til mig, og giver mig bind for øjnene, og jeg mærker hvordan det allerede kribler i hele kroppen af forventning.

Stadig uden et ord, rejser han mig op og fører mig over til træet. Stille og roligt trækker han først jakken, så nederdelen og til sidste bh’en af mig. Han tager begge mine hænder og binder håndledene sammen og resten af rebet op over grenen der hænger ud over stien.

Jeg fornemmer hvordan han går rundt om mig, men er aldrig helt sikker på hvor han er henne. Pludselig bliver mine trusser hevet ned om anklerne på mig.

Han stiller sig hen foran mig, og presser sin fuldt påklædte krop mod min næsten nøgne. Han sætter hænderne på det øverste af mine skuldre og lader dem følge min ryg ned, tager et solidt tage i mine balder, bukker hovedet ned, og bider blidt mig i halsen, og lader tungen løbe ad mig, til han når til mit bryst, men stopper lige over brystvorten.

Et suk undslipper mig, og jeg kan mærke hvordan jeg bliver mere og mere våd. Nu kan jeg også mærke hans hænder, der glider ned over maven på mig og videre, for at mærke efter om jeg har fået det hele med da jeg barberede mig.

To fingre glider videre, og lidt indenfor. Da jeg begynder at stønne bliver de dog hurtigt flyttet, og han går lidt væk fra mig.

Det varer dog ikke længe før han er tilbage igen. Noget varmt rammer mig på bagdelen og det nederste af ryggen. Først er det bare et par enkelte dryp, men så kan jeg mærke hvordan stearinen langsomt løber ned over mine balder.

Jeg får besked på at sprede mine ben så meget jeg kan. Han stiller sig bag mig, og jeg kan igen mærke to fingre mellem benene på mig, men denne gang bliver de presset op i mig, og helt i bund. De får lov til at blive der lidt, inden han begynder at køre dem ind og ud af mig lige så langsomt. Tempoet bliver stille og roligt sat op, og jeg stønner mere og mere.

Han stopper lige så pludseligt, som han begyndte, og lader mig stå til min vejrtrækning er næsten normal igen. I mellemtiden har jeg kunnet høre, at han har rodet rundt med et eller andet, men kan ikke helt finde ud af hvad.

Da han kommer tilbage, stiller han sig foran mig, og igen finder hans fingre ned mellem benene på mig, og op i mig. Der går kun sekunder før jeg igen begynder at stønne. Han flytter sine fingre, men de bliver hurtigt efterfulgt af tre fingre, som bliver kørt frem og tilbage i højt tempo.

Samtidig kan jeg mærke et par fingre fra den anden hånd begynder at pirre mig. Nu kan jeg ikke holde op med at stønne. Igen stopper han brat lige før jeg kommer.

Jeg kan mærke at mine hænder bliver løsnet fra træet, trusserne taget af mig, og jeg bliver ført ned til stranden og hen mod tømmerflåden. Da vi når derover, får jeg besked på at lægge mig på knæ, og mine hænder bliver nu bundet i halshøjde til en pæl, som stikker op på skrå fra tømmerflåden.

Mit hoved rager op over pælen, og jeg mærker noget blødt, men alligevel hårdt blive kørt hen over mine læber. Jeg åbner munden og rækker tungen ud for at få lov til at slikke ham, men han flytter sig i samme øjeblik.

Et øjeblik er jeg skuffet, men så mærker jeg hans nu nøgne krop der læner sig op ad mig.

Den ene hånd begynder at lege med mine brystvorter, mens den anden igen finder ned mellem mine ben, hvor den pirre mig mere og hurtigere end før. Jeg kan mærke hvordan varmen breder sig i kroppen på mig, og jeg stønner højere og højere, og da jeg kommer, er det så hele kroppen ryster og det føles som om det aldrig vil ende.

Lige da det jeg tror, at jeg kan få lov til at få vejret igen, kan jeg mærke hvordan han trænger op i mig og presser sig helt i bund. Med et solidt tag i hofterne på mig, begynder han at køre ind og ud af mig, og alle mine muskler begynder igen at trække sig sammen, og jeg kan næsten ikke holde mig på knæene, så meget ryster jeg over det hele, da jeg kommer igen.

Det eneste der holder mig på plads er hans greb i mig og rebene omkring håndledene, men det får ham ikke til at sætte tempoet ned, og jeg nyder alt hvad han giver mig.

Pludselig trækker han sig ud, og det giver et sug i hele kroppen på mig. Han går hen foran mig igen, og presser sig ind i min mund. Jeg lader min tunge lege med hovedet og skaftet, mens han kører frem og tilbage. Igen kan jeg mærke varme dryp der falder på min ryg lidt efter lidt, for at blive afløst af mere stearin der langsomt løber ned af ryggen og balderne på mig.

Jeg hører et plask da stearinlyset rammer vandet, og han tager nu godt fat i håret på mig, og bevæger sig hurtigere og hurtigere. Samtidig stiger hans vejrtrækning, og han begynder at stønne. Hans lyde og fornemmelsen af at han fylder hele min mund og lidt til, er nok til at jeg kan mærke safterne langsomt begynder at løbe ned af benene på mig igen.

Han trænger længere og længere ind i munden på mig, til jeg kan mærke hvordan han nærmest er på vej ned i halsen på mig. Jeg kan nu mærke hvordan han vokser lidt mere og stønner mere, og det varer ikke længe, før han fylder min mund med sine safter. Jeg sluger begærligt alt hvad der kommer ud af ham, mens jeg slikker ham helt ren.

Mine hænder bliver løsnet, og han lægger et tæppe omkring mig, og fjerner bindet fra mine øjne. Jeg kan nu se, at solen næsten er gået helt ned, og det hele er så smukt, når det er oplyst med stearinlysene. Nu ser jeg at det, som han har rodet med tidligere, er kameraet, som står på stativet midt i det hele, og jeg ved nu, at fjernbetjeningen til det har været med hele tiden.

Han tager kameraet af stativet og vi sætter os over på tæppet for at spise og se på billederne. Jeg kan mærke hvordan synet af billederne har en vis virkning på os begge.

Jeg skubber blidt til ham, og får ham om på ryggen, for at mine hænder kan kommer til at undersøge hans muskuløse krop, mens min tunge vandrer fra hans hals, videre ned til hans brystvorter, og jeg lader den lege med hans brystvorter.

Han folder hænderne bag nakken, og jeg rykker lidt længere ned, så jeg kan mærke hvordan mine bryster hviler på toppen af hans lår, mens hovedet stikker op mellem dem. Jeg fortsætter med at lade min tunge arbejde sig nedefter, men sørger for at blive liggende hvor jeg er.

Hvilende på albuerne, jeg bevæger mig bare en anelse frem og tilbage, så mine bryster masserer ham stille og roligt. Jeg bukker hovedet, så meget jeg kan, og lader min tunge lege med hovedet, til jeg kan mærke at han er helt klar.

Nu rykker jeg længere ned, så jeg kan få ham i munden. Vel vidende at der er noget mere end en mundfuld, lader jeg ham kun komme ind lidt efter lidt. Jeg rækker ud efter danskvanden, og tager en god mundfuld af den, nu tager jeg så meget af ham som muligt, i munden og lader ham nyde kombinationen, af det kolde, brusende danskvand, og min varme mund.

Jeg er nødt til at sluge vandet i munden, og rejser jeg mig op på knæ, og flytter mig hen, så jeg sidder med et knæ på hver side af ham, og kan mærke hvordan han presser på for at komme op i mig.

Stadig siddende på mine knæ lader jeg ham glide op i mig stille og roligt, lidt efter lidt, til han er helt oppe. Jeg nyder fornemmelsen af hvordan han fylder mig fuldstændigt. Jeg flytter først det ene, så det andet ben, så jeg til sidst sidder på hug, for bedre at kunne mærke ham.

Jeg kan se på ham, at han nyder hvordan mine muskler strammer endnu mere når jeg bevæger mig på den måde, og det varer ikke længe, før jeg kan mærke ham bevæge sig frem og tilbage også.

Han beder mig om at vende mig om, så jeg sidder med ryggen til ham, og jeg gør det gerne. Han tager godt fat i hofterne på mig, og begynder at køre hurtigere og hurtigere ind og ud af mig, samtidig med, at jeg lader fingrene på den ene hånd kæle for hans inderlår, og lader dem køre frem og tilbage mellem dem.

Da jeg kan mærke hvordan han begynder at trække sig sammen, flytter jeg hånden, så jeg kan komme til at lege med mig selv. Jeg er så tændt, at det ikke varer længe før jeg kan mærke hvordan varmen igen breder sig i hele kroppen på mig, og jeg stønner højere og højere. Hele kroppen ryster, og jeg kan mærke hvordan han holder bedre og bedre fast i mig, for at jeg ikke skal flytte mig.

Det er som en rutschebane uden ende, og han kører mig længere og længere ud, mens jeg kan mærke hvordan han vokser inden i mig, inden han fylder mig med sine safter, men selv ikke herefter stopper han.

Da han endelig stopper, og løsner grebet i mine hofter, nærmest falder jeg sammen ved siden af ham. Han ligger sin arm og tæppet over mig, og sådan ligger vi og kigger ud over fjorden, til det er tid at pakke sammen og tage af sted.