in , ,

Find en bolleven? Find dine svar i denne guide (2021)

Bollevenner

Søger du en bolleven? Livet skal være sjovt og her er sex en naturlig del af livet. Og det kræver, at du har en person at have det sjovt med. Nogen foretrækker forhold, mens andre gerne vil have uforpligtende samvær med en anden person i sengen.

At finde en bolleven kan både være hårdt arbejde eller en spændende oplevelse, alt afhængig af hvordan du anskuer det. Og derfor har vi samlet de bedste tips til hvordan du finder en bolleven i denne lille guide, så du er klædt på til at gøre livet nemmere og sjovere.

Hvad er en bolleven?

En bolleven er en person som du kan have sex med. Men samtidig en person som du ikke har forpligtelser overfor rent følelsesmæssigt, som du ellers vil have i et forhold med en fast kæreste/partner. Det kræver selvfølgelig at i begge har klare forventninger om arrangementet.

Fordele ved at have bolleven?

At have et uforpligtende seksuelt forhold uden følelsesmæssig behov for at være sammen mere end bare med sex, har sine fordele.

Du er ”fri” og kan prioritere din hverdag uden at skulle forholde dig til en kærestes hverdag, fritid, problemer eller familie. Din tid er din egen, hvilket dog kommer an på jeres arrangement. For at have en bolleven kan også være, at du kan lave kæresteting og nyde hinanden udover sex, dog med højere grad af frihed end når man er faste kærester.

Du kan med det frie forhold, nyde sex i fulde drag både med en fast partner eller med flere bollevenner alt efter behag og aftaler.

En anden fordel er, at med en bolleven har du en fast ”partner”. Det betyder, at du ikke skal bruge tid på at gå i byen for at ”score” når du får lyst til sex hver gang.

Helt ligesom du kan få udlevet diverse fantasier med en anden person der måske har tilsvarende fantasier.

Hvorfor vælge bollevenner frem for kæreste?

Som beskrevet, har du en række fordele ved et arrangement der hovedsageligt bygger på uforpligtende sex. Og det at have en bolleven kan hjælpe dig med at komme over kærestesorger og komme ovenpå igen. Helt ligesom det kan være skridtet til at finde den eneste ene, som jo er, hvad de fleste søger i den sidste ende.

Hvordan finder du en bolleven?

Der er ingen lette løsninger til at holde et seksuelt forhold fri for følelser og undgå at blive forelsket i en bolleven.

Helt ligesom med at finde en kæreste, så kræver det også lidt arbejde at finde bollevenner. Her har du dog en fordel med de mange forskellige datingsider eller forums, hvor du specifikt kan søge efter mænd eller kvinder der også ønsker uforpligtende forhold, udleve forskellige fantasier m.m.

Ærlighed

Du slipper for at bruge tid på gå i byen, biblioteket og andre steder for at finde engangsknald. Men du skal dog stadig finde en sexpartner som du kan stole på, og samtidig efterspørger de samme præmisser som dig selv indenfor jeres arrangement/forhold.

Det gælder om at være ærlig når du opretter en profil på et forum eller hjemmeside for bollevenner. Her gælder det om at være specifik omkring det uforpligtigende, så du undgår eventuelle problemer imellem jer. Helt ligesom følelser og andet nok skal udelades, så omdrejningspunktet bliver sex, fantasier og lyster.

Udlev fantasier?

Som udgangspunkt bør du også være ærlig om dine lyster og fantasier. Det giver større mulighed for at finde en ligesindet der har samme lyster omkring sex som dig. Hvis du ikke er ærlig fra start, kan det være problematisk at bringe fantasier om rollespil, SM, BDSM, frække handjob eller anal på bane senere i forholdet.

Afstemme mellem jer?

For at få det rette afstemning af forventninger, skal du selvfølgelig finde dine egne ideer først.

Ønsker du en fast sexpartner med faste tidspunkter? Eller mere spontant når lysten trænger sig på? Skal jeres ”forhold” være med overnatning ved hinanden efter sex, hvilket kan give dybere relationer og følelser for hinanden? Skal i kunne være venner og hænge ud sammen uden sex også? Hvordan med flere bollevenner og risikoen for sygdomme? Og mange andre spørgsmål som kun du kan stille og svare på.

Klare retningslinjer kan være nødvendige for at ”forholdet” overlever.

Hvad du søger?

At have sex uden følelsesmæssige relationer handler udelukkende om lyst og liderlighed. Og her skal du granske dig selv for, om du kun ønsker sex eller måske ligesom de fleste andre, søger en sød kvinde eller mand som kæreste.

Flere bollevenner?

At have en kvinde eller mand der vil dyrke sex med dig, giver chancen for at udleve dine lyster. Men vi har alle grænser, og derfor kan flere bollevenner være en god til at udleve dine seksuelle fantasier.

Flere bollevenner kan dog også give komplikationer hvis du blander personerne sammen. Her bør du have et system fra start af.

Helt ligesom det gælder om at klare linjer med dine sexpartnere. For flere partnere øger risikoen for sygdomme både for dig og andre.

Beskyttelse

Husk beskyttelse når du finder en ny bolleven. Det at dyrke sex med kondom er noget som mange mænd hader, men både for dig og modparten, er beskyttelse en smart ting.

Ulemper ved en bolleven?

Helt ligesom i alle andre relationer med mennesker, vil der også kunne opstå problemer eller udfordringer med en bolleven.

De fleste af os drømmer om familieliv med trygheden, det nære og relationerne. Og her kan det ofte blive svært at adskille det uforpligtende med en kvinde eller mand som du dyrker sex med. For hvis du kan lide modpartens selskab, danner vi ofte følelser for denne. Og her kan livet blive hårdt hvis du bliver forelsket.

Sider hvor du finder bollevenner

Der findes flere forskellige muligheder online for at finde en sexpartner. De nedenstående sider byder alle på en fin aktivitet af brugere. Og her kan du med fordel overveje at sætte jagten ind på en eller flere sexpartnere:

  • Scor
  • Scornu
  • Tinder
  • Victoria Milan
  • Sexhunt
  • Erox
  • Sexymeets
  • Bollevenner

Du har selvfølgelig også andre muligheder, forums og hjemmesider hvor du kan søge en partner til at udleve seksuelle fantasier. Men de nævnte steder har alle en del aktive medlemmer som søger det samme som dig, så her bør chancen være stor.