in , ,

Frække fantasier med Sexdukker

Sexdukke

Vil du gerne udleve dine frække sexfantasier? Måske du trænger til en sengekammeret? Det kan du gøre med en partner. Men måske er du single eller måske er din kæreste ikke med på det hele?

En sexdukke kan være løsningen. Det nye og eksklusive sexlegetøj er blevet populært. Den teknologiske udvikling gør, at du finder både meget livagtige fuldkrops dukker og forskellige muligheder for torsoer til forskellige behov.

I denne sexdukke test finder du udvalget af de populære og bedste sexdukker. Her finder du dyre og livagtige dukker i fuld størrelse, ligesom du finder de populære torsoer til både mænd og kvinder.

Pipedream Mega Fuck Slut

Pipedream Mega Fuck Slut der i 2013 vandt en pris for bedste mandlige sexlegetøj, giver dig mulighed for at udleve fantasien om anal og vaginal penetrering.

Du får en realistisk kopi af et kvinde torso på 69 cm. med D-skål bryster. Dukken er fremstillet i Fanta Flesh materiale og vejer 13 kg. Pipedream sexdukken er latex- og ftalatfri. Fanta Flesh materialet er mere elastisk, så du får en mere realistisk oplevelse af hud.

Mega Fuck Slot dukken kan tages både forfra og bagfra. Hvor hullerne henholdsvis har en længde på 18 cm. for vagina og 15 cm. for anus. Hullerne er fremstillet, så du får en stram oplevelse hver gang.

Dukken tåler ikke vand udover vand til at rense med.

 • Længde huller: 15, 18 cm
 • Størrelse: 69 x 36 x 22 cm
 • Vægt: 14 kg
 • Materiale: Fanta Flesh

Pipedream Junk in That Trunk

Junk in that Trunk sexdukken fra Pipedream er til manden, der ønsker en nem og billig realisme til at tage hende bagfra og opnå udløsning.

Pipedream mastubator dukken har en vaginal og anal åbning, der begge er fremstillet stramme. Her medfølger der vibrator som du kan montere i dukken og få en endnu mere pirrende oplevelse.

Dukken i mørk hudfarve er fremstillet i ftalatfri, Fanta Flesh(TPE) materiale.

Med sexdukken medfølger der vibrator, glidecreme, sexlegetøjsrens og fleshlight pulver.

 • Materiale: Fanta Flesh
 • Mål: 30 x 20 x 9 cm
 • Vægt: 2,4 kg

Mr. Membr Samantha Doggy Style

Mr. Membr Samantha Doggy Style Pussy and Ass er en billig sexdukke der består af bløde balder med anal og vaginal indgang.

Mr. Membr sexdukken er fremstillet i latex og ftalatfri TPS materiale. Velegnet til dig der tænder på doggystyle og ønsker den billige løsning.

Åbningerne er strækbare og har en anal længde på 12 cm. og vaginal dybde på 16 cm.

 • Materiale: Fanta Flesh(TPR)
 • Mål: 21 x 26,5 x 8 cm

Shots Dolls Mandy sexdukke

Shots Dolls Mandy er en realistisk sexdukke i den høje prisklasse. Du får en blond dukke der måler 161 cm. i højden og vejer 40 kg. En sexet og realistisk dukke der giver mulighed for at tage hende på alle mulige tænkelige måder.

Mandy sexdukken fra Shots Dolls har bøjelige led og 3 åbninger med oral, anal og vaginal. Dukken er fremstillet i ftalatfri TPE med blød overflade.

Anus og vaginal åbninger har en dybde på 18 cm. hvor den orale åbning har en dybde på 15 cm. Du kan med fordel opvarme dukken til kropstemperatur med den medfølgende USB varmestav.

Der medfølger glidecreme, sexlegetøjsrens, plejende pulver, douche til rengøring, USB varmestav, 1 sæt lingeri, 1 hårbørste, 1 ekstra sæt kunstige negle,- 1 ekstra vagina sleeve og 1 gimmick “bryst bold”.

 • Cup størrelse: L
 • Indvendig dybde: 15 – 18 cm
 • Taljemål: 54 cm
 • Hoftemål: 97 cm
 • Højde: 161 cm
 • Vægt: 40 kg

Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mandy

Mandy dukken fra Pipedream er en af de populæreste sexdukker i realistisk størrelse. Dukken er udformet som en atletisk kvinde på 166 cm. og en vægt på 33 kg.

Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls modellen har en rund bagdel og C-skåls bryster. Dukken kan bruges i alle stillinger, hvor dukken kan stå oprejst, trække på skuldrene eller bevæge led. Anal, vaginal og oral åbningerne passer til alle penisstørrelser. Oral har en dybde på 13 cm, Anal dybde på 16 cm. og vaginal åbning på 18 cm.

Brug dukken uden og med kostumer, lingeri og andet tøj der passer med sko størrelse 36 og tøj i størrelser XS-S.

Dukken er vandtæt, så du kan nemt rengøre den under bruseren.

Der medfølger TPE onani sleeve, kunstige negle, USB varmestav, 1 sæt lingeri, hvide bomulds handsker, 1 Moist glidecreme på 118 ml. Refresh sexlegetøjsrens, Revive plejende pulver og duche til rengøring.

 • Højde: 166 cm
 • Vægt: 33 kg
 • C-skål
 • Indvendig dybde: 13, 16 og 18 cm.
 • Materiale: TPE

Pipedream Fuck Me Silly realistisk vagina & numse

Fuck Me Silly realistisk vagina og numse fra Pipedream er anbefalet som onani sexlegetøj til mænd. Sexdukken er udformet som en underkrop uden ben med en indbydende numse.

Du kan bruge vaginal og anal åbningerne med dybder på henholdsvis 15 og 18 cm. Hullerne er fremstillet til at give den realistiske følelse når du penetrer hende. Her kan du med fordel bruge glidecreme til bedre nydelse.

Dukken med svulstige baller har en vægt på 9 kg. og fremstillet i Fanta Flesh materiale.

Rengør dukken ved at skylle vand igennem og rense med det medfølgende rense- og plejepulver.

 • Åbninger: 15 cm, 18 cm
 • Vægt: 9 kg
 • Størrelse: 43 x 37 x 27 cm

Topco Penthouse Nicole Aniston cyberskin dukke

Topco Penthouse Nicole Aniston realistisk cyberskin sexdukke er designet til at bruges oralt, analt og vaginalt. Dukken er udformet som den populære pornoskuespiller Nicole Aniston, hvor det må være op til dig, om dukken ligner hende.

Dukken har en bredde på 85 cm. og højde på 53 cm. Dukken ligger på knæ med numsen i vejret, og hænder som holder under de store bryster. Her kan du få et blowjob eller vælge at tage hende doggystyle. Åbningerne byder på stramme teksturer, hvor halstunnelen har stimulerende riller.

Nicole Aniston dukken vejer 18,5 kg. Og med de medfølgende varmelegemer, kan du opvarme kropstemperaturen til bedre realisme.

Der medfølger 6-speed bullet vibrator, 2 varmelegemer, glidecreme og rensepulver.

 • Materiale: Cyberskin
 • Vægt: 18,5 kg

Eva sexdukke

Eva lolita dukken er udformet som en slank kvinde med store bryster og fast numse. Størrelse er dog ikke helt realistisk, da dukken har en højde på kun 125 cm. og vægt på 21,5 cm.

Sexdukken har lys hud, mørkt hår og udstyret med let makeup til det feminine udtryk. Dukken har et brystmål på 69 cm. og kan beklædes med forskellig forførende lingeri eller kostumer. Hoften har mål på 63 cm. og taljemål på 42 cm.

Du kan bruge dukken i de fleste stillinger. Eva sexdukken er fremstillet med skelet, så du kan bøje i led eller lade hende ligge med spredte ben.

 • Højde: 125 cm
 • Vægt: 21,5 cm
 • Materiale: TPE

Fuck Me Silly Dude

Fuck Me Silly Dude torso af mand. Her får du mulighed for at bruge både anus og penis til at fornøje dine lyster. Dukken kan bruges både af mænd og kvinder, hvor dukken kan give dig; ligesom du kan tage ham analt.

Penisstørrelsen er på 20,32 cm. Fuck Me Silly dukken er fremstillet i TPR(Thermopladtic Rubber) materiale der er med til at give en realistisk følelse af menneske.

Dukken har en bredde på 48 cm. og længde på ca. 69 cm. Vægten er ca. 16 kg.

Der medfølger glidecreme, talkum og rengøringsmiddel prøver.

 • Penis: 20,32 cm
 • Vægt: 16,36 kg
 • Materiale: TPR

You2Toys Natalie Love Doll lolita dukke

You2Toys Natalie Love Doll oppustelig dukke med vibrator. Du får en avanceret lolita dukke der er ganske livagtig i forhold til billigere lolita dukker.

Den oppustelige dukke er med naturtro brystvorter. Der medfølger en multispeed bullet vibrator til brug i vagina og anus. Åbninger er fremstillet i NatureSkin, som giver en mere realistisk følelse af kvinde.

Dukken siger aldrig nej og kan stimuleres med frækt lingeri.

Der medfølger håndpumpe, opbevaringspose, refresh pulver og reparations kit.

 • Anus og vagina åbninger
 • Materiale: PVC, TPR

 

Hvorfor bruge sexdukke?

Hvis du er single eller vil udleve fantasier som kæresten ikke er med på, kan den realistiske dukke være det oplagte køb indenfor sexlegetøj. Helt ligesom sexdukker er blevet mere og mere populære til trekants fantasier i soveværelset.

Hvordan vedligeholder du dukken?

Sexdukker kræver vedligeholdelse. Her er det især dukker i fanta flesh materiale der kræver ordenlig rengøring. Mild sæbe eller sexlegetøj rensemiddel skal bruges efter legen med dukken. Helt ligesom du skal bruge antibakterielle spray på dukkens åbninger.

Brug også pudder til vedligeholdelse, hvor dukken skal duppes efter rengøringen. Derved undgår du at materialet begynder at sprække.

Forskel på lolita og sexdukke?

Lolita dukker er oppustelige og i en billig prisklasse i forhold til sexdukker. Dukkerne er fremstillet i fast materiale og form, hvor du både finder udformninger som kropsdele eller fuldkrop.