in ,

Frække sexlege til et bedre og sjovere sexliv

frække sexlege

Det er altid spændende at udforske sig selv og sin partner under lagnerne. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan gøre dine sexlege endnu mere frække, når du er alene med din elskede, så har vi lavet denne guide.

Der er noget for enhver smag, og du kan uden tvivl finde en ny ide til jeres sexlege, når du først er blevet introduceret til de uendeligt mange muligheder. Så lad dig endelig forføre af, hvordan du kan opdatere og opgradere dine sexlege med enkle tiltag.

Åben op for noget godt sammen

Hvis I vil introducere noget nyt til jeres sexliv, er sexlegetøj en god løsning. Der findes utroligt mange forskellige typer på markedet, så der nemt er noget, der falder i jeres smag.

Er I helt grønne indenfor sexlegetøj sammen, kan I starte ud med noget af det mest basale. Det kan eksempelvis være forskellige vibratorer, dildoer, penisringe og legetøj, der starter jeres fælles samling.

Sexlegetøjsbokse udvider samlingen

sexlege med sexlegetøjsbokse

Er du i tvivl om, hvad du egentlig godt kan lide? Og måske også hvad din partner kan lide? Så kan I sammen åbne en af de frække sexlegetøjsbokse, der indbyder til udforskning og sexlege.

Med en boks med sexlegetøj er der rig mulighed for at blive overrasket, og tingene kan kombineres på kryds og tværs. Sexlegetøjet kan opdatere både jeres sexliv, men også give mulighed for interessante sexlege, hvor I kan udforske hinandens lyster og fantasier.

Sexlegetøjsbokse kan du få med mange forskellige temaer. Hvis I er nybegyndere, er det en god ide, at I starter med en basis-boks, der indeholder de mest almindelige stykker sexlegetøj.

Der er dog også frække bokse til jer, der allerede har lidt sexlegetøj, men gerne vil have en endnu større samling, der indbyder til helt nye lege.

Giv en sexlegetøjsboks i gave

Har du en frisk partner, kan en sexlegetøjsboks være en rigtig fræk gave, der kun giver blod på tanden til mere.

Vælg en boks, der matcher din partners lyster. Du kan eventuelt diskret forhøre dig, hvad de allerede har liggende af sexlegetøj, og du kan spørge ind til, hvad de måske går og drømmer om at prøve sammen med dig.

Når du giver sexlegetøjsbokse i gave, er de allerede pakket flot ind i en fristende boks. Du kan altid pakke boksen ind i flot gavepapir og lave et lille kort, der giver et hint til, hvad der er indeni gaven.

Kom i de helt rigtige stillinger

Er I kørt trætte i missionær og de andre gode klassikere, kan I opdatere jeres stillinger med sexmøbler. Sexmøbler kan I bruge til at komme i nye stillinger eller gøre de faste endnu mere nydelsesfulde.

Det lyder måske som en stor ting, hvis der skal investeres i sexmøbler, men det behøver ikke være en gabestok eller et stort møbel, der ikke kan gemmes væk efter brug. I kan sammen finde smarte udgaver, der nemt kan pakkes væk, når I er færdige med jeres lege.

Sexgynger

sexlege med sexgynger

En sexgynge lyder måske avanceret, men det behøver det bestemt ikke være. I kan selvfølgelig vælge at få installeret en gynge i loftet med solide kroge, der kan sættes op og tages ned efter behov. Sexgynger kan du også få, hvor de blot skal op på en dør, før I er i gang. Der er mange forskellige typer, så I ikke er begrænsede af, om I har plads til den eller ej.

I en sexgynge kan I lade de rokkende bevægelser bestemme hastigheden, og det kan være lettere at køre på, når du eller din partner hænger frit i luften – til fri afbenyttelse.

Sexpuder

sexpuder til sexlege

Har I brug for at få lidt ekstra hjælp for at få den helt rigtige vinkel, kan I benytte sexpuder. Sexpuder er smarte løsninger, der hjælper jer med at få et lille løft eller tippe hofterne, så sexlege og penetration kan blive mere afslappende og nydelsesfulde.

Det kan være en god løsning at bruge en sexpude i de klassiske stillinger som missionær eller doggy, hvor det kan være ekstra dejligt, når bækkenet tippes i en vinkel. Mange bruger en almindelig pude under bagdelen for at hæve den, men en sexpude er i et fastere materiale, så du eller din partner ikke synker ned undervejs.

Eksperimenter med blid BDSM sammen

sexlege med bondage

Der er stor interesse for den kinky verden af BDSM, og I kan selv bestemme, hor vildt det skal være. Måske nyder din partner, at du binder dem, inden du går på opdagelse og udforsker deres lystpunkter? Det kan også være en fræk oplevelse at få frataget kontrollen med blindfolds- eller håndjern.

Blid bondage kan være mange forskellige ting, og I sætter selv grænserne. Det vigtigste er, at der er samtykke, og I bør altid have et ord og et signal til at indikere, når en grænse er ved at blive overtrådt. Det sikrer, at legen ender ubehageligt for nogle af jer, og I ikke kan tage den op igen en anden gang.

Leg med rollerne

Indenfor BDSM er det ofte rollerne, der bliver leget med. Den ene part tager styringen, mens den anden underkaster sig sin partners frække lyster. Det kræver selvfølgelig en god portion tillid og tryghed, hvis din partner skal overgive sig helt.

Det er altid en fordel, hvis I starter i den lette ende, hvor I langsomt kan bevæge jer mod mere og mere udtalt brug af rollerne. Måske er det bare at kommandere lidt rundt med din partner under en leg, som er rigeligt for jer. Som I begge føler jer mere og mere komfortable med rollen som enten den styrende eller underkastende – eller måske begge dele på skift, kan I altid åbne op for legen og inkludere udstyr og redskaber, der hører til i den kinky ende.

Lær hinandens lyster bedre at kende

Frække sexlege med blid bondage er en god mulighed til at finde ud af, om I begge nyder at bytte rollerne, eller om én af jer automatisk tager styringen. Måske er det på tide, at I bytter rundt og prøver en helt ny måde at være sammen på.

En nem måde at starte med bondage på, er ved at anvende manchetter, bondagereb, -tape eller håndjern. Din partner vil være spændt eller bundet, og magten er automatisk overgivet.

Hvis I har mod på mere, kan I tilføje blindfolds. Det kan være meget stimulerende ikke at vide, hvor berøringerne vil komme næste gang. Tilføj en tickler, så du kan skifte rundt mellem de blide fjer over huden og dine egne hænder.

Hvis du eller din partner kan lide smerte, kan du kombinere de blide berøringer med lette slag fra hånd eller legetøj. Det kan hurtigt udvikle sig til en meget intens leg, hvor I begge nyder hinanden.

Sexspil bringer jer tættere sammen

fifty days of play sexspil

Det kan være rigtig hyggeligt at mødes over et brætspil, men du kan gøre det endnu frækkere ved at introducere et frækt sexspil. Med sexspil kan I allerede starte forspillet og sexlege, mens I er fuldt påklædte.

Der er brætspil på markedet, hvor I kan sidde omkring en spilleplade og komme tættere på hinanden. Slå med terningerne og igangsæt de frække sexlege. Måske kommer der helt nye fantasier på bordet, som I kan tage med ind i soveværelset.

Du kan også få frække kortspil og sexterninger, der guider jer til helt nye lege. De mere kompakte spil er oplagte at tage med på romantiske weekender eller ferier, hvor de ikke fylder i oppakningen, men stadig indbyder til at udforske hinanden på nye måder.

Lær hinandens lyster endnu bedre at kende

Det særlige ved at spille et sexspil sammen er, at det åbner op for jeres kommunikation. Det kan være svært at sætte ord på, hvad du reelt har lyst til at opleve med din partner, men et sexspil giver dig ord og fantasier at bygge videre på.

Klæd jer frækt på for hinanden

Vil du overraske din partner på en fræk måde, kan du gøre lidt ekstra ud af det outfit, du tager på før en sexleg. Mange nyder at klæde sig sexet på, og det kan være en god måde at starte forspillet, allerede inden du tager hjemmefra.

Sexede outfits giver et skud selvtillid, og det gør det langt lettere at leve sig ind i roller og leg. Klæder skaber folk, og det rigtige lingeri eller det helt rigtige kostume kan hurtigt sætte stemningen for en fræk aften.

Har din partner en særlig fetish for eksempelvis bestemte materialer som læder, latex eller nylon, eller måske en forkærlighed for bryster, fødder eller bagdel, kan du med dit outfit fremhæve det. Tænk over, hvad din partner sætter pris på, og hvad du selv er komfortabel i, så det bliver en perfekt kombination for netop jeres fælles leg.

Hop i et sæt frækt lingeri til jeres lege

sexlege med kostumer

Har du en partner, der elsker at se din forførende krop, kan du hoppe i et sæt frækt lingeri. Det kan du både have på under dit normale tøj og overraske din partner med, men også bruge specifikt i soveværelset, hvis det er af den mere pikante slags.

Trænger du til ny inspiration til frækt lingeri, er der mange muligheder:

  • BH-sæt: Et lækkert matchende BH-sæt er altid en god løsning. De er nemme at finde i både forskellige snit og størrelser, så sættet fremhæver alt det bedste ved din krop.

Den rigtige BH med en flot trusse er nem at tage på, og du kan have det på under dit hverdagstøj for en fræk overraskelse til jeres sexlege. Måske har din partner en yndlingsfarve, og der kan du med fordel overraske med et sæt i den farve, der med garanti vil tænde op under ham eller hende.

  • Bodyer: En body er fræk dragt, der dækker brystet, maven og underlivet på én gang. Du kan både få mere dækkende udgaver, som du kan bruge med et par flotte bukser eller en fin nederdel. Det kan give lidt ekstra til dit outfit, der går fra almindeligt til sexet ved hjælp af en body.

Bodyer kommer også i mere sexede udgaver, hvor der kan være hul til brystet eller underlivet. De bundløse bodyer giver rig mulighed for, at du kan beholde tøjet på, mens I er i gang med en fræk sexleg. Det giver også et lækkert visuelt blikfang, når du indrammer alle de bedste steder med flotte blonder, fishnet eller andre mere gennemsigtige materialer.

  • Dragter: En heldragt behøver ikke være lig med gymnastikdragter. Der er rig mulighed for at hoppe i en flot dragt, når der er sexlege på menuen.

En dragt kan både være lavet i strækbare materialer, nylon, fishnet eller blonder, der passer til både din smag og jeres sexlege. Husk at tjekke størrelsesguiden, da en dragt skal passe hele din krop på én gang, så den skal sidde rigtigt for at være komfortabel. Dog er dragter ofte meget elastiske og kan give sig, så den klæber sig til dine former.

  • Strømper: Har din mand en forkærlighed for dine ben og fødder, kan det være frækt at investere i nogle flotte strømper. Du kan både vælge de klassiske strømpebukser, eller du kan tage et par selvsiddende strømper på, der har en elegant blondekant foroven. Der er også mulighed for at få flotte strømper, du kan anvende med en hofteholder for et komplet frækt sæt til jeres sexlege.

Strømper vil være en god tilføjelse til både lingerisæt og flotte kostumer, hvor de ofte vil være prikken over i’et. Der er mange forskellige udgaver, så du kan have forskellige par til jeres forskellige sexlege.

Sådan køber du det rigtige lingeri

Det er vigtigt, at du føler dig komfortabelt i det lingeri, som du vælger at tage på. Første step til en komfortabelt sæt er, at du køber den rette størrelse. Ofte kan du nemt overskue mulighederne online, hvor du kan filtrere de størrelser, som du passer.

Det er også vigtigt, at du vælger et sæt lingeri, der dækker det, du gerne vil. Måske er du usikker på din mave, og derfor vil en body eller en fræk dragt være oplagt, da den dækker lidt mere. Du kan også vælge en flot højtaljet trusse – måske bundløs, der sidder komfortabelt og fremhæver din bagdel.

Når du bladrer igennem dine muligheder, kan du ofte nemt vurdere, hvad der både vil passe til din smag og jeres sexlege. Du kan også spørge ind til din partners favoritter, så du kan overraske med deres yndlingslingeri, der nok skal sætte gang i løjerne.

Frække kostumer sætter hurtigt gang i legen

sex kostumer

Elsker I at lege frække rollespil, kan frække kostumer være det, der kickstarter jeres sexlege. I kan både eksperimentere sammen, hvor I begge er klædt ud, eller du kan troppe op til sexlege i et bestemt outfit, du ved vil igangsætte rollespil helt naturligt.

De mest almindelige fantasier og sexlege med frække kostumer er blandt andet:

Skole sexlege

Der er mange muligheder for sexlege, hvis I eksperimenterer med lærer- og elevrollen. Måske skal din partner i sex-skole, hvor du bestemmer slagets gang. Måske skal læreren forføres af den frække elev, eller måske skal eleven afstraffes for ikke at have afleveret opgaver til tiden.

Skolepigen består ofte af en lille hvid top med et plisseret og skotskternet skørt. Det lille skørt vil give frække blik op, når du bukker dig forover. Du kan også få frække skolelærerkostumer, hvor et par briller og en stram knold vil fuldende looket.

Sygeplejerske sexlege

Trænger din partner til et sex-tjek, er sygeplejersken oplagt til sexlege. Patienten kan blive undersøgt fra top til tå, hvor du ender med de frækkeste dele af kroppen, så du er sikker på, at alting fungerer, som det skal.

Sygeplejerskekostumer kan være rigtigt frække i sexlege, hvor du kan inkludere et stetoskop og lytte til din partners puls stige i vejret, når du berører ham eller hende.

Politi sexlege

Skal du have bukserne på i overført betydning, kan du troppe op i et frækt politikostume og bestemme slagets gang. Der er både mulighed for sexlege, hvor du tager styringen med håndjern og anholder din partner på frækkeste vis.

Du kan både få politikostumer til ham og hende, så I kan lege forskellige sexlege med kostumerne. Det kan være en spændende måde at eksperimentere med rollerne, når I kan skiftes til at tage styringen og være den, der bestemmer.

Anal sexlegetøj til de helt frække

analt sexlegetøj

Har I mod på at gå skridtet videre, kan I eksperimentere med anal- og sexlege. Anus er et meget sensitivt område, der giver rig mulighed for at opleve helt nye sensationer sammen.

Anal sexlegetøj kommer i mange forskellige udgaver, og der er særlige produkter til ham, der kan stimulere på nye måder. Du kan både anvende en buttplug under legen, der kan indføres i anus og giver en følelse af fylde. Med en solid fod i bunden bliver den, hvor den skal, selv når I er i gang med hektisk aktivitet.

Du kan også tage legen skridtet videre med dildoer, analstave eller -kæder, der kan indføres og trækkes ud efter lyst. Det kræver dog, at I begge er komfortable med det, og at I husker at følge de gode huskeråd for både hygiejne og opvarmning inden.

Sådan eksperimenterer I med sexlege med anal sexlegetøj

Hvis I har mod på at introducere anal sexlegetøj til jeres sexlege, er vigtigt, at I gør det på den rigtige måde. Det kan nemlig både være ubehageligt og decideret skadeligt, hvis I ikke gør det på den rigtige måde.

Anal kan være en fræk oplevelse for begge parter, så længe I er forsigtige og tager jeres forholdsregler i sexlegene.

Husk god hygiejne

Anus er et område, der er fyldt med nerveender, men det er kan også hurtigt blive lidt beskidt. Når I vil lege sexlege med anal, er det afgørende med den gode hygiejne. Sørg for, at du har været på toilettet forinden, så det nederste af tarmen er tom. I skal begge være rene og afvaskede med sæbe, før I går i gang. Det gælder både underlivet, men også fingre, hvis I vil sexlege på den måde.

Hvis I vil være helt sikre på, at der ikke er nogle uønskede overraskelser, kan I også rense ud med en anal douche. Med en analdouche kan du skylle ud, så der ikke er noget tilbage, der kan overraske undervejs.

Hav glidecreme ved hånden

Du bør altid huske at have glidecreme med i jeres sexlege med anus. Der er ingen naturlige glidemidler ved anus, og derfor skal du selv tilføje det.

Du kan både få vand- og oliebaserede glidecremer, der egner sig til forskellige ting. Den vandbaserede udgave er sikker at anvende med både kondomer og sexlegetøj, men den kan have en tendens til at tørre hurtigere ud. Den oliebaserede glidecreme kan du ikke anvende med sexlegetøj og kondomer, men den vil give en bedre glideevne, der ikke tørrer ud på samme måde.

Uanset hvilken type du vælger, skal du altid huske den i jeres anale sexlege.

Start langsomt og varm op

Ringmusklen er en muskel, og i anus er der to. Hvis I vil lege sexlege i det område, skal I varme langsomt op. Musklen skal have lov til at slappe af og give sig, før du kan begynde at penetrere med fingre, penis eller legetøj.

I kan altid starte med at berøre og slikke området, hvis I starter ud med anallege. Det giver god mulighed for at udforske det følsomme område, og på den måde kan I altid vurdere, hvornår I er klar til at tage legen videre.

Udvid legen med nye oplevelser

Som et par kan I nemt få helt nye oplevelser sammen, hvis I er interesserede i at udvide jeres sexlege. Det kan både være gennem frække bokse med sexlegetøj, som I kan udforske sammen, kostumer og lingeri, der tænder op under legen, eller måske et sexspil, hvor I lærer helt nye ting om hinanden.

Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan I kan lege under lagnerne. Lad vores guide være en inspiration til at åbne op for mulighederne, som I sammen kan udforske. Det giver helt sikkert lyst til mere og nye fantasier, når I er åbne overfor hinanden og lader legen udvikle sig.