in

Glidecreme fra A-Z: Sådan bruger man glidecreme rigtigt!

glidecreme

Glidecreme er et absolut must have i soveværelset for mange. Det kan nemlig gøre de seksuelle oplevelserne med en partner eller med onani meget bedre, fordi det hele kommer til at køre som smurt.

 

Glidecreme kan både hjælpe med intim tørhed, eller som supplement til at gøre de frække oplevelser endnu sjovere. I dag kan glidecreme nemlig meget mere end blot at hjælpe med tørhed under samleje – du kan i dag få et kæmpe udvalg af glidecremer med forskellige konsistenser og egenskaber, der gør dem helt unikke. Derfor kan det føles som lidt af en jungle af smørelse, der kan være svær at finde rundt i.

 

Men tag det bare roligt! Her får du nemlig hele rundturen omkring glidecreme fra A-Z, så du kan få svar på alle dine spørgsmål og blive klogere på, hvilket produkt, der er det rette for dig og dine behov.

Hvad er glidecreme?

Glidecreme er et intimt smøremiddel, der kan bruges under sex med en partner eller solo med klør 5 eller dit yndlings sexlegetøj. Du kan både bruge produktet til vaginalt og analt samleje, og især ved sidstnævnte kan det være decideret nødvendigt, da der ikke dannes naturlig smørelse.

 

Der findes som sagt mange forskellige slags glidecremer, der er gode til forskellige ting, og det har typisk noget at gøre med, hvad glidemidlet er baseret på. Det kan du læse meget mere om længere nede.

 

Der kan være flere grunde til at bruge glidecreme, men oftest bruger man det for at:

  • Hjælpe med vaginal tørhed
  • Bruge sammen med et sexlegetøj
  • Give smørelse under analt samleje
  • Gøre oplevelsen mere pirrende

Hvilken slags glidecreme er bedst?

Der findes 3 ingredienser, som glidecremer kan være baseret på – oliebaseret, silikonebaseret og vandbaseret glidecreme, hvor den vandbaserede version er den mest brugte.

 

Vandbaseret glidecreme: Et vandbaseret produkt, der ofte er den første variant, man giver sig i kast med at bruge. Den kan bruges sammen med sexlegetøj og kondom uden problemer og minder meget om naturligt smøremiddel, der fordamper af sig selv modsat en olie f.eks. Ulempen er dog, at man ofte skal påføre flere gange pga. fordampningen.

 

Silikonebaseret glidecreme: Et silikonebaseret produkt må ikke benyttes sammen med kondom eller sexlegetøj, da det kan opløse andet silikone og latex, så legetøjet eller kondomet går i stykker. Silikone er dog et super populært valg, fordi det glider meget bedre end vandbaseret og er mere drøj i brug, fordi det ikke fordamper. Derfor er denne typer glidecreme også meget populær.

 

Oliebaseret glidecreme: En oliebaseret løsning bliver ofte brugt til intim massage og massage på resten af kroppen, men er ikke det bedste valg til vaginalt samleje, da produktet er svært at rense væk fra kvindens vagina efterfølgende.

 

Du kan købe glidecreme i mange forskellige butikker og på apoteket, men mange foretrækker at købe glidecreme og andre intime produkter på nettet, fordi det er mere diskret at få leveret en pakke frem for at købe i en fysisk butik. Du kan f.eks. finde et bredt udvalg af billige glidecremer fra populære mærker hos plusshop.dk

Hvordan bruger man glidecreme?

Det er faktisk ret ligetil at bruge glidecreme, men alt efter hvilken variant du bruger, skal du påføre flere gange i løbet af akten efter behov. Nogle har brug for lidt glidecreme til at komme i gang med vaginalt samleje, hvorefter der dannes naturlig smørelse, og andre har brug for at smøre meget mere – fx ved analt samleje, hvor der ikke er hjælp at hente fra naturligt smøremiddel. En god huskeregel er dog hellere for meget end for lidt, så det føles rart, da du altid kan tørre lidt af igen.

Køb den rette glidecreme online

Det er super let at prøve sig frem med at finde den bedste glidecreme for dig, når du køber den online. Et af de bedste steder at finde en god og billig glidecreme eller sexlegetøj er hos plusshop.dk, hvor de garanterer den billigste pris for medlemmer, samt tilbyder fri fragt og super hurtig og diskret levering, så ingen kan se, hvad du har købt.