in

Helt i hans magt

Magt sex

Da vi er færdige med hovedretten begynder vi tre piger at rydde af bordet, og da jeg tager stakken af tallerkner i hænderne er jeg lige ved at smide dem igen, da sommerfuglen begynder at summe for fuld styrke. Den ene af pigerne står helt op ad mig og kan se at der foregår noget, og kan formentlig også høre den lystige summen. Jeg kan se på ham, at han er ved at være tændt ved fornemmelsen af den magt han har over mig nu.

Helt i hans magt
Jeg vidste godt, at jeg var lidt sen på den, men havde været nødt til at blive lidt længere på arbejde for at få det sidste færdigt.

Aftalen var, at vi skulle spise middag med nogle af hans venner, som jeg aldrig havde mødt før, så jeg vidste godt, at han ikke var så glad for at jeg kom for sent. Desuden skulle jeg jo lave maden.

Hiver mobilen op af tasken og ringer for at sige at jeg er på vej. Bare hans stemme får små vellystne gys til at løbe ned af ryggen på mig, og det bliver ikke bedre, da han bare griner og siger, at så må han jo finde ud af, hvordan jeg skal råde bod på det.

Småløber op ad trappen, og ind af døren. Kigger mig omkring men kan ikke lige se ham, så smutter ud af tøjet og ud i badet. Da jeg kommer ind i soveværelset igen, ligger der tøj parat til mig, men jeg kan stadig ikke se ham. Jeg ifører mig den sorte bh, hofteholderen, de sorte strømper, stiletterne, en rød top, og kort sort nederdel. Tørrer og sætter håret og tager bare en lille smule make-up på.

Jeg går ud i køkkenet og begynder på maden. Mens jeg står ved komfuret, kan jeg pludselig mærke en hånd der langsomt glider op ad inderlåret på mig. Jeg begynder at vende mig om, men får besked på at fortsætte med at lave mad.

Som sædvanlig går der ikke længe før jeg begynder at blive våd, og jeg nyder at mærke hvordan hans hænder ved lige nøjagtig hvor og hvordan jeg gerne vil røres. Samtidig får jeg at vide, at han har købt noget til mig, som jeg skal have på under middagen.

Han synker ned på knæ foran mig, løfter først det ene ben og så det andet, og jeg kan mærke hvordan han trækker noget det først føles som små trusser op om mine ben. Da det når helt op, går det op for mig at det er en fjernstyret sommerfugl.

Den bliver sat godt fast, og bare for at demonstrere sætter han den til at summe lidt – virkningen udebliver ikke, og jeg kan ikke lade være med at stønne. Han griner lidt, og siger det må jeg jo prøve at lade være med under middagen.

Han begynder at dække bordet, og det varer ikke længe før maden er færdig og gæsterne er ankommet.

Da han løfter sit glas for første gang, kigger han mig dybt i øjnene og mens vi alle skåler, kan jeg mærke hvordan sommerfuglen vibrerer. Det giver et ryk i hele kroppen, og jeg bliver ikke mindre tændt, da jeg kan se hvordan han sidder og smiler ved tanken om hvad han har gang i.

Sommerfuglen får lov til at summe lidt, og jeg har virkelig svært ved at koncentrere mig om samtalen ved bordet, og håber blot at musikken i baggrunden har overdøvet summen tilstrækkeligt, til at der ikke er nogen af de fem gæster der har bemærket noget.

Da vi er færdige med hovedretten begynder vi tre piger at rydde af bordet, og da jeg tager stakken af tallerkner i hænderne er jeg lige ved at smide dem igen, da sommerfuglen begynder at summe for fuld styrke. Den ene af pigerne står helt op ad mig og kan se at der foregår noget, og kan formentlig også høre den lystige summen. Jeg kan se på ham, at han er ved at være tændt ved fornemmelsen af den magt han har over mig nu.

Vi går ud i køkkenet, og pigen kommer hen til mig og spørger mig, med et listigt smil, hvad det egentlig var der skete derinde. Jeg griner lidt, og trækker op i nederdelen, så hun kan se sommerfuglen, og fortæller begge piger, at det er min “straf” for at være for sent på den tidligere.

De er begge en smule overrasket, men også en smule tændt ved tanken. Selvfølgelig kan det ikke undgås at vi piger bliver i køkkenet lige lovlig længe, for at diskutere sex. Og de vil naturligvis vide om sommerfuglen kan noget – og det kan den!

Han står lige pludselig i døren, og sommerfuglen starter igen. Begge piger griner lidt fjoget og smutter ind med tallerkner og desserten.

Han kommer hen til mig, stiller sig helt op ad mig, og sætter fuld kraft på sommerfuglen, mens hans ene hånd finder op under min bluse og begynder at nive i mine brystvorter. Jeg stønner til ham, at jeg snart ikke kan holde til mere, uden at få lov til at komme. Han vender mig om, løfter op i nederdelen, og stikker to fingre op i mig. Jeg kan mærke at jeg er så våd, at de glider helt i bund med det samme.

Jeg kan høre hvordan han åbner bukserne og så mærker jeg, hvordan han langsomt glider helt op i mig. Jeg stønner endnu mere og spørger om vi ikke hellere skulle gå ind til gæsterne. Han siger, at de har fået besked på at blive ved bordet til vi kommer tilbage.

Følelsen af at han glider ind og ud af mig, kombineret med sommerfuglen, der kører for fuld kraft er mere end jeg kan holde til, og det varer ikke længe før jeg kommer. Da han kan mærke hvordan alle musklerne begynder at trække sig sammen, tager han fat i håret på mig og kysser mig, så jeg ikke laver for meget støj.

Hele kroppen ryster stadig efter orgasmen da jeg vender mig om mod ham. Han smiler til mig, stryger mig blidt over kinden og siger, at vi vist hellere se at komme tilbage til bordet.

Jeg er klar over at jeg har hektiske røde kinder, og at i hvert fald pigerne nok ved hvad der er foregået i køkkenet. Det varer dog ikke længe, før det går op for mig, at de tre fyre også er blevet indviet i vores lille “hemmelighed”.

Alle har jo efterhånden fået lidt vin indenbords, så stemningen bliver jo naturligvis en smule mere løssluppen. Fyrene begynder nu at udspørge os, om hvad der helt nøjagtigt forgik i det køkken, men vi griner bare og nægter at svare.

Efter desserten sætter vi os alle og får lidt mere at drikke og hyggesnakker lidt, inden vores gæster forlader os.

Han kommer hen til mig, tager blusen, nederdelen og sommerfuglen af mig og trækker mig hen til spisebordet, som jeg bliver lagt på maven hen over. Jeg mærker hvordan mine ben bliver bundet til hvert sit bordben, så jeg er helt blottet for ham.

Han går fra mig et øjeblik, men vender tilbage med to piske og en dildo. Jeg kan mærke hvordan han lader de bløde latexhaler kærtegne min ryg og bagdel, før det første slag falder. Det giver et ryk i hele kroppen på mig, og jeg nyder følelsen af at være fuldstændig i hans magt, uden at vide hvad han har planer om at gøre ved mig.

Igen mærker jeg pisken mod min bagdel, nogle slag hårdere end andre, men alle lige ophidsende for mig. Han holder en pause, mens han stryger mig hen over min bagdel, som er en smule rød efter slagene. Da han tager fat igen, er det med den anden pisk – det er en ren fornøjelse nu, at mærke det hårde skaft ramme gang på gang. Jeg er nødt til at gribe fat i bordbenene med hænderne for ikke at flytte mig, for jeg ved at det ikke er tilladt når vi leger på den måde.

Jeg kan mærke hvordan jeg bliver mere og mere våd, for hvert slag, og kan ikke lade være med at stønne sagte. Pludselig bliver to fingre presset op i mig, og kørt hurtigt frem og tilbage i et lille minuts tid, før de bliver taget lige så pludseligt ud igen. Jeg beder ham sagte om at få lov til at mærke ham oppe i mig, men får at vide, at det ikke er tid endnu til det.

Han stopper helt et øjeblik, går hen foran mig og tager alt sit tøj af. Sikke et syn! En krop som vil være en græsk gud værdig.

Nu tager han fat i dildoen, og begynder at køre den langsomt frem og tilbage hen over mit skød, og lader den bare lige pirre mig tilstrækkeligt, til at jeg bevæger mig lidt. Klask – flere slag med pisken, efterfulgt af flere støn fra mig.

Han tager dildoen igen og presser den mod min klit, og begynder at massere den, mens jeg får at vide, at jeg ikke har lov til at komme endnu. Jeg kan mærke hvordan det ikke varer længe, før jeg kommer uanset om jeg må eller ej, og får det stønnet ud. Han flytter dildoen et kort øjeblik, men sætter den tilbage igen, og masserer videre. Nu kan jeg mærke hvordan musklerne i hele kroppen begynder at trække sig sammen, og at orgasmen nærmer sig hurtigt.

Jeg stønner højere og højere og da jeg er lige ved at nå klimaks, kan jeg mærke hans pik blive presset helt i bund, mens han fortsætter med dildoen. Jeg skriger orgasmen ud, og tror at jeg er færdig nu, men han bliver ved med at kneppe mig, mens han lader dildoen gøre sit arbejde, og det varer ikke længe før jeg kommer igen, og igen.

Han går hen til mit hoved, og jeg får besked på at slikke ham helt ren igen. Jeg ved at der er noget mere end en mundfuld, men prøver at få så meget som muligt i munden, og jeg mærker hvordan han tager fat i håret på mig og begynder at mundkneppe mig. Han presser sin pik så langt ind i munden på mig, som det er muligt, og jeg kan mærke hvordan jeg får tårer i øjnene, når den presser mod ganen, men nyder det i fulde drag.

Det varer ikke længe, før jeg kan høre at hans vejrtrækning bliver hurtigere og jeg kan se hvordan nosserne trækker sig op, og jeg begynder at kæle for dem med den ene hånd. Han bliver ved med at presse pikken længere og længere ind, til jeg kan mærke hvordan den vokser i munden på mig, og fylder min mund med sæd.

Nu får jeg en lille pause, og får lov til at rejse mig op og få lidt vand at drikke, inden jeg igen får besked på at bøje mig ind over bordet.

Han ved det tænder mig, at få lov til at sutte pik, så han er ikke i tvivl om, at jeg stadig er våd, og tager dildoen igen, sætter den til at summe for fuld kraft og presser den op i mig.

Samtidig kan jeg mærke noget koldt der rammer min bagdel, da han begynder at smøre mig godt ind i det, er jeg ikke længere i tvivl om at det er glidecreme. Han tager først en finger og presser den stille og roligt op i mit bagerste hul, og lader den hvile der et øjeblik.

Han tager fingeren ud og presser to fingre op i mig, velvidende at jeg ikke har været vandt til det før, og at skal vendes til det stille og roligt. Lader dem kører frem og tilbage lidt, inden han tager dem ud igen. Der kommer mere glidecreme på og jeg kan nu mærke hans pik, der stille og roligt presser sig mod mig, mens han stadig bevæger dildoen ind og ud af mig.

Lidt efter lidt kommer hovedet indenfor, og han lader den hvile der, for at lade mig vende mig til følelsen, inden han presser den længere og længere ind. Han tager godt fat i hoften på mig med den ene hånd, og begynder langsomt at kneppe mig.

Jeg kan mærke hvordan dildoen summer og kører ind og ud af det ene hul, mens han knepper mig i det andet, og bliver mere og mere tændt for hvert minut der går. Det tænder mig endnu mere, at jeg kan høre hvordan han begynder at stønne over fornemmelsen af mit stramme hul, og at han kan mærke summen fra dildoen igennem mig.

Han sætter farten op, og presser sig længere og længere ind. Jeg kan mærke hvordan alle musklerne i min krop igen begynder at trække sig sammen, og at det ikke varer længe før jeg kommer igen. Jeg stønner højere og nærmest skriger da jeg kommer denne gang, og igen bliver han ved, til jeg kommer en gang til, for så at sprøjte langt op i mig.

Han synker sammen hen over mig, og vi ligger sådan lidt, inden han rejser sig og løsner mine ben. Vi bliver enige om at det vist er ved at være sengetid nu.