in

Intet andet er som en sexgynge

Sexlegetøj findes i mange forskellige udformninger. Hvad I har lyst til, er selvfølgelig et spørgsmål om smag og behag. En sexgynge er dog noget helt specielt. Sex med en partner i en gynge bør man opleve for det er både nydelse, det er sjovt og så er det nærvær. Plus det giver rigtig mange forskellige muligheder.

Hvordan fungerer en sexgynge?

En sexgynge går i princippet ud på, at den ene part i en sexuel situation hænges op og er tilgængelig for sex.
Med en Sexgynge kan opnå det særlige med at føle sig fri og vægtløs under sex. Når du er sat op, kan din partner bevæge og dreje dig rundt som det lyster. En ting der kan være ekstremt stimulerende og ophidsende. Sexgynger kommer i forskellige former og typer, hvilket giver forskellige muligheder. Det er let at bevæge din partner rundt i til den form for sex, som I gerne vil dyrke. Og der er masser af muligheder for stillinger og aktiviteter.

Giver andre muligheder

Sex med og i en sexgynge giver mulighed for at kunne kombinere dette med anden form for sex.  Det kan være sex med bondage-udstyr som håndjern, reb eller måske en pisk. Måske en gagball er det, der tænder jer. Det kan dog også blot være en, at I benytter en eller flere dildoer. Sexgyngen kan være udgangspunkt til lige præcis den form for sex, som I drømmer om. Kun fantasien sætter grænserne.

Oplagt til dominans

En sexgynge er også oplagt til jer, der godt kan lide dominans. For personen i sexgyngen kan nemlig ikke gøre meget andet end at nyde og tage imod. Det er ren overgivelse og så ovenikøbet i en vægtløs tilstand. Det er bare noget helt specielt for alle deltagere.

Pris og kvalitet

Der findes sexgynger i mange forskellige variationer og udgaver. Det afspejler også prisen for en sexgynge. Den starter helt nede ved et par hundrede kroner, men kan koste alt op til omkring kr. 2000,- Kvalitet skal være i orden, og er det også på stort set alle slags, for den skal jo kunne holde vægten af et menneske. Typisk er sexgynger lavet af lades, gummi eller læder. Dermed bliver rengøringen heller ikke det helt store problem. Faktisk sker dette bare med vand og sæbe. Så er sexgyngen klar til en ny omgang sjov. Der er ingen grund til ikke at kaste sig ud i sex med en sexgynge.