in ,

Kæmpe dildo – Bedst i test

Kæmpe dildo

Man må aldrig gå ned på udstyr, specielt ikke når udstyret skal bruges til selvfornøjelse. Dildoer – specielt store dildoer – er blevet mere og mere populære de seneste par år, og det har betydet at flere og flere producenter er kommet med på bølgen. Da sexlegetøj og dildoer ikke er ting man kan returnere, gælder det om at få fat i den rigtige første gang. 

I denne kæmpe dildo test vil du kunne læse om lang række af de bedste produkter på markedet for store dildoer. Vi har samlet en lang række dildoer af forskellige karakterer, som kan bruges til forskellige formål og som har forskellige egenskaber – men som alle har den lighed, at de er kæmpe dildoer. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at når det kommer til selvfornøjelse, er alle forskellige og derfor er testen vejledende. 


Læs mere om produkterne nedenfor. 

King Cock Realistisk Dildo, 25 cm – bedst i test

17239-king-cock-realistisk-dildo-25-cm-q-100-01

Den store dildo fra King Cock er denne kæmpe dildo tests testvinder. Denne store dildo er 25 cm lang og har en diameter på 6 cm. Dette gør dildoen aldeles stor, og både længden om omkredsen på dildoen, vil skabe stimulation og nydelse hos kvinder og mænd i alle aldre. 

Derudover er denne dildo fremstillet som en realistisk dildo, hvilket skyldes dens markerede penishoved og årer, og dildoen er ydermere fremstillet med håndmalede detaljer, så den ser mere livagtigt og realistisk ud. King Cock dildoen er produceret i PVC, og er uden kemikalier, samt fri for Ftalater og latex, hvilket gør at den kan benyttes af alle og enhver, uden at skabe irritation i underlivet. 

Dildoen har derudover en sugekop og er vandtæt, så den kan benyttes flere steder end bare i sengen. Og af alle ovenstående grunde er King Cock Realistisk Dildo på 25 cm denne tests klare vinder.

Willie City Luxe Lover realistisk silikone dildo – den realistiske kæmpe dildo

22072-willie-city-luxe-lover-realistisk-silikone-dildo-25-cm_1

Willie City har produceret en dildo, som gør sit job som kæmpe dildo til perfektion. Dildoen som markedsføres og beskrives som en realistisk dildo er præcis det, som loves. Den store dildo har et markeret penishoved, som gør udtrykket realistisk og markant, og de tydelige årer som går markant ud af penisskaftet, vil kunne bemærkes ved brug. Dildoen er 23 cm, men kan kun indføres 17,5 centimeter og har en diameter på 4,8 cm. Den er derfor mindre end testvinderen – både på længde og bredde – men det betyder ikke, at den er lille.

Denne dildo har et sæt faste kugler på bunden, hvilket også gør at indførselseslængden og den reelle størrelse på dildoen ikke er ens. Kuglerne gør denne store dildo mere realistisk og er med til at give en helt anden fornemmelse ved brug. 

Dildoen er produceret i silikone og er fri for ftalater og latex og kan bruges sammen med en harness, hvilket gør at den kan benyttes sammen med en partner.

Willie City Lover Realistisk dildo 30 cm – bedst til prisen

22168-willie-city-lover-relastisk-dildo-30-cm-q100-01

Willie City er med endnu en gang på listen, og denne gang for en dildo, som er bedst til prisen. Dildoen som allerede ved første øjekast er anderledes end andre ‘realistiske dildoer’ ved at være sort i farven, og da den er produceret i TPE, vil den få et mere rustikt look, som også gør at dildoen er meget hård. Længden på denne dildo er 30 cm og er indførbar til op imod 30 cm. Det betyder også at dette er en rigtig kæmpe dildo. Den store dildo kommer med en diameter på 4,5 cm. Penisskaftet har mange årer fra bunden af de 30 cm og til toppen, hvor der er et markeret penishoved. 

Dildoen er produceret i ftalat- og latexfrit TPE, hvilket gør den optimalt for brug af alle.

King Cock Chubby Dildo med kugler, 23 cm – Den tykke og store dildo

18517-king-cock-chubby-dildo-med-kugler-23-cm-ny-04

King Cock har med denne store dildo skabt en kæmpe dildo for dig, som vægter tykkelse højt. Dette er den tykkeste dildo i testen, og det skyldes at dildoen har en diameter på 7,6 cm.  

Denne dildo er produceret i Fanta Flash PVC, som har en mere realistisk følelse en almindelig PVC, og det stemmer i god jord med at modellen også har et sæt kugler, som gør oplevelsen mere realistisk. Som alle andre dildoer i testen er denne også markeret fra rod til spids. 

Denne dildo er også ftalat- og latexfrit, og fungerer yderligere som sugekop og er harnessvenlig – hvilket bare tillægger den flere gode funktioner.

King Cock Realistisk Sprøjte Dildo, 23 cm – Den sprøjtende dildo

Sprøjte dildo

Med sin 23 cm lange længde, 5,1 cm diameter og 18,5 indførbare længde er denne dildo egentlig meget lig alle de andre dildoer i denne test. Den er fremstillet i body safe PVC, med faste kugler og et markeret penishoved, som bidrager til den realistiske følelse. Denne kæmpe dildo er dog anderledes på et punkt. King Cock har produceret en dildo, som du kan få til at komme ud med ‘jizzle juice’, som er King Cocks egenproduceret version af sæd.

Ved køb af denne store dildo vil der medføre en prøve på jizzle juice, og du kan derfor eksperimentere med fornemmelsen af at kunne styre ejakulationen. Som den eneste på denne liste har den denne funktion, og det er til dig, som ønsker den ultimative realistiske oplevelse med din dildo.