in ,

Klitoris guide: Hvad, hvor og hvordan stimulerer du klitoris?

Klitoris

Seksuel nydelse er noget alle ønsker. Det gælder selvfølgelig om at kende sig selv og personen du dyrker sex med, for at opnå optimal nydelse. Og her er klitoris orgasme en af de store nydelser for kvinder.

Ifølge analyse af forskellige forskningsstudier, siges det at mellem 50-75% af alle kvinder kun kan få orgasme, hvis klitoris bliver stimuleret.

I denne klitoris guide finder du svar på hvad, hvor og hvordan i forhold til klitoris, så der kan opnås bedre nydelse og sex.

Hvad er klitoris?

Klitoris er en erogen zone, og fysisk en lille ”ært” der kendes som siddende på ydersiden af kvindens skede. ”Ærten” er dog større end den gængse opfattelse, hvor skaftet udspænder sig indvendigt over 10-12 centimeter og deles i 2 skafter på hver side af vulva.

Knoppen der sidder ved kønsåbningen ved den øverste del af vulva udvendigt, kan have en størrelse med en fingerspids omkreds eller den kan være så lille som et knappenålshoved.

Hvor sidder klitoris?

Hvor er klitoris? Du finder klitten ved den lille bule(vulva) ovenover skedeindgangen, urinrør og mellem de ydre kønslæber, der består af de to hudflader der omkranser vagina.

Hvordan får du klitoris orgasme?

Du kan stimulerer klitoris ved hjælp af oral stimulering, hånd eller med legetøj som en klitoris vibrator eller stimulator.

Alle kvinder er forskellige, og kræver derfor også forskellige tilgange til at slappe af og give sig hen, så der kan opnås klitoris orgasme. Det er ikke meget anderledes, end når en mand skal opnå ejakulation ved oral stimulering. Hjernen er kodeordet til at opnå nydelse.

Nogen foretrækker hurtig og hård stimulering. Andre foretrækker måske det stille, pirrende eller en kombination af fart og stimulering med tunge, mens andre kvinder måske ønsker vaginal stimulering samtidig med klitoris stimulering med tunge eller fingre.

Legetøj til at opnå orgasme

Slik og fingre bruges ofte til klitoris stimulering, men helt ligesom så mange andre, kan du også fornøje dig selv og opnå orgasme med udvalget af vibratorer. Der findes rigtige mange forskellige vibratorer, hvor disse er populære modeller som anbefales af brugere og testsider.

Womanizer Premium klitoris vibrator

Womanizer Premium vibratoren er populær legetøj til stimulering af klitoris. Vibratoren er vandtæt til stimulering under f.eks. bruseren. Den er med genopladelig batteri og har forskellige smarte funktioner.

Womanizeren vibratoren har mulighed for at vælge autopilot eller vælge Pleasure Air teknologi til pulserende trykbølger og varierende stimulering. Den er fremstillet i silikone, så du skal bruge vandbaseret glidecreme sammen med den.

https://www.sinful.dk/womanizer-premium-klitoris-stimulator

Rock-Off bullet vibrator 80 mm

Rock-Off bullet er en enkel og billig vibrator der kan bruges til stimulering. Modellen på 80 mm. har form af en lille patron. Vibratoren anvendes med et enkelt klik, og så får du kraftige vibrationer via spidsen på patronen.

Rock-Off bullet vibratoren er ftalatfri og vandtæt.

https://www.sinful.dk/rocks-off-80mm-klitoris-vibrator

Sinful Power Bullet vibrator

Sinful Power Bullet er også en billig vibrator til stimulering af klitoris, men kan også bruges til f.eks. mandens penis. Vibratoren har 10 vibrationsindstillinger, 7 vibrationsmønstre og 3 forskellige hastigheder. Det giver mulighed for, at tilpasse lige præcist til dèn styrke der passer dig, samtidig med mulighed for at varierer stimuleringen.

Vibratoren fra Sinfuls egen kollektion er fremstillet i ABS og er vandtæt, latexfri og ftalatfri.

https://www.sinful.dk/sinful-opladelig-power-bullet-vibrator

Dame Products POM fleksibel klitoris vibrator

En testvinder vibrator der kan stimulerer alle nerverne i klitoris, kønslæberne og venusbjerget med dybe og rumlende vibrationer. Den giver god ydelse og ligger fantastisk godt i hånden, hvad end du ligger eller står.

Modellen der er kåret bedst i test har 10 vibrationsmønstre, lydsvag, har magnetopladning, vandtæt og dybest set med orgasmegaranti. Den største ulempen er prisen, da vibratoren koster væsentlig mere end de andre viste modeller. Du får dog også en højere kvalitet i ydelse.

https://www.sinful.dk/dame-products-pom-fleksibel-klitoris-vibrator

Sinful Petite Mini Magic Wand vibrator

En prisvenlig vibrator der kaldes den magiske tryllestav. En populær vibrator med 10 forskellige vibrationsmønstre der giver god ydelse til orgasmer og samtidig nem at bruge.

Vibratoren er vandtæt, så du kan fornøje dig selv i badet og opnå total afspænding efter en hård dag. Du kan vælge de stille og rolige vibrationer, eller skifte til de mere kraftfulde hvis du foretrækker dette.

https://www.sinful.dk/sinful-petite-mini-magic-wand-vibrator

Hvordan er klitoris orgasme?

Klitoris er et følsomt område, hvis eneste formål er at give nydelse. Derfor føles området også rart at blive rørt ved, når kvinden er seksuelt opstemt.

Klitoris er opbygget af svulmelegemer der udvides ved liderlighed, da blodstrømningen udvides. Her sidder der omkring 8000 nerveender. Det gør området følsom og derfor anses klitoris også som den nemmeste og mest almindelige måde at få orgasme for kvinder.

Orgasmen siges at være meget længere end mandens orgasme. Starten begynder med, at der strømmer blod til kønsorganerne. Du mærker at kønslæberne svulmer op, klitoris vokser i størrelse og skaftet bliver tykkere eller strammere. Slimhinden på de små kønslæber bliver mørkere og til sidst vil orgasmen føles som hurtige sammentrækninger i muskulaturen i en tidsrum hvor du ikke har kontrol.

Ved klitoris orgasme trækker klitten sig sammen med pumpende sammentrækninger. Klitoris orgasme giver ofte mellem 3 – 16 sammentrækninger, der varer mellem 10 – 30 sekunder.

Efter orgasmen vil du føle, at kroppen bliver meget rolig og afslappet.

Øge følsomheden i klitoris?

Hvis din klitoris ikke er specielt følsom på grund af f.eks. bækkenskade tæt på klitoris, hvilket kan ske ved fald på cykel, gymnastik eller leg, kan du måske hjælpe på manglede følsomheden i området.

Du skal investerer i en Magic Wand vibrator og bruge denne i 6 minutters perioder 2-3 gange om ugen. Her kan der være forskelle på hvor lang tid hver enkelt bør bruge den, men efter 6-8 uger burde du føle en reaktion.

Vibratoren er lidt kraftig, og derfor skal du beskytte huden. Brug Magic Wand vibratoren uden på trusse eller i samspil med glidecreme, hvor glidecreme er universel værktøj som du altid bør bruge i leg med voksenlegetøj.

Denne øvelse skal gerne gøre, at du nedbryder noget af det arvæv der bliver dannet til beskyttelse af nerveenderne ved skader og lignede. Når dette sker, vil nerveenheder begynde at ”vågne op til dåd” igen.

Klitoris vokser med alderen

Kvindens klitoris vokser helt ligesom så meget andet i kroppen. Fra teenager til overgangsalderen vil klitten vokse til at blive fem gange så stor.

Klitoris vs penis følsomhed?

Mandens penishoved har omkring 4000 nerveender. Men kvindens klitoris har dobbelt så mange nerveender, og rangere som det mest følsomme menneskelig organ.

Klitoris bliver stiv som penis?

Helt ligesom mandens penis bliver stiv ved seksuel ophidselse, så sker der nøjagtig det samme med klitten. Den bliver også fyldt med blod og svulmer op.

Størrelse er afgørende for orgasme?

Et nyt studie har fundet indikationer på, at en lille klitoris kan give orgasmeproblemer, hvor også placering af klitoris spiller ind. Anatomien om klitoris er først for alvor klarlagt i 1998, og derfor findes der stadig nye opdagelser om kvinden mytiske organ.

Ressourcer:

https://videnskab.dk/krop-sundhed/orgasme-storrelsen-pa-klitoris-kan-maske-afgore-om-du-kommer