in

Rimjob – Stor guide til rimming

rimjob guide - lær mere om rimming

Kroppen har utallige erogene zoner, du kan forkæle på forskellige måder. Én af dem er anus, hvor enormt mange nerveender mødes, og der kan derfor være ekstra nydelse i at blive stimuleret både ud- og indvendigt. Denne stimulering bliver også kaldt rimjob.

Hvis du gerne vil udforske din egen eller din partners krop, kan du afprøve rimming. Det kræver dog, at du ved, hvad du laver, og der er helt styr på hygiejnen.

I vores guide kan du blive klogere på, hvordan du gør rimjobs til en god oplevelse, hvordan du kommer i gang, og hvilke produkter du kan anvende, så det bliver endnu bedre for både modtager og giver.

Hvad er et rimjob?

Et rimjob er, at din partner bruger mund og tunge til at stimulere dit anus. Det involverer ikke nødvendigvis penetration af anus, og du kan derfor sagtens holde dig til at udforske din partner udvendigt med rimjobs.

Rimjobs er dog god opvarmning, hvis du er interesseret i at udforske anallege med din partner. Det er en god måde at varme op på og vænne sig til de anderledes sensationer, som stimulering af anus giver.

Hvis du rynker lidt på næsen ved tanken om at skulle slikke din partner bagi, skal du vide, at det både kan være meget behageligt og ikke uhygiejnisk. Hvis du sørger for, at alting er rent og lækkert, kan det derimod være en overraskende stimulerende oplevelse for både modtager og giver.

Derfor kan rimjobs være frække

Mange associerer anus med noget, der er beskidt og forbudt. Derfor kan det også være ekstra frækt, når du eller I kaster jer ud i stimulering i den ende. Nogle mennesker kan også få en orgasme ved udelukkende at få stimuleret anus – og måske er du én af de heldige?

Med mange nerveender kan du blive og give stimulering, der adskiller sig markant fra andre former for leg. Hvis du kan slappe af og være i det, kan det være en meget hed og erotisk affære, hvor der er rig mulighed for at lege med rollerne.

God hygiejne er alfa omega

Hvis et rimjob skal være en god oplevelse, er det vigtigt, at hygiejnen er i top. Det gælder både for fornøjelsens skyld, men også dit eget helbreds skyld.

Området omkring anus kan have bakterier, som du kan blive meget syg af at indtage. Derfor skal du gerne rengøre udvendigt, før du lader andre slikke dit anus. Der må heller ikke blive skiftet mellem vagina og anus, så du får overført bakterierne og påvirker den følsomme balance i skeden.

Et rimjob kan også udvides med anal leg. Der er det også afgørende, at du er ren indvendigt, så der ikke er uheldige overraskelser undervejs.

Mest solgte produkter til rimjobs og anal leg

analt sexlegetøj til rimjobs

Sørg for at rengøre dig selv ind- og udvendigt

Det er enkelt at sørge for, at du er ren både udenpå og indeni, før du skal i gang med rimming. Du kan tage et bad, inden I går i gang, så kroppen er helt ren, hvor du vasker særligt anus grundigt med sæbe og vand.

Det er også en god ide, at I løbende sørger for at vaske hænder med sæbe, hvis I eksperimenterer med rimjobs og anal stimulation. Det gælder særligt, hvis I skifter mellem vaginal og anal stimulation, da der ikke må komme skadelige bakterier fra anus med over i vagina.

Både sexlegetøj, fingre og mund skal vaskes, hvis de har været brugt analt – og altid inden at de bliver brugt andre steder.

Skyl ud, hvis du vil undgå overraskelser

De fleste er lidt tilbageholdende med analleg, fordi de frygter, at der kan komme noget med ud eller grimme lugte undervejs. Hvis du sørger for at komme på toilet kort forinden, kan du nemt tømme den nederste del af tarmen, så den er ren til rimjob og leg.

Vil du sikre, at du er helt ren indvendig, kan du også skylle ud ved at bruge en douche. En douche er enten en lille bold med vand og pipette eller et redskab til at skrue på bruseslagen, så du kan skylle dig ren indefra.

Nexus Anal Douche Pro

Nexus Anal Douche Pro har en ergonomisk og anatomisk korrekt facon, der gør den nem at indføre i anus. Oveni er den vinklet, så vandet vil stimulere hans sensitive p-punkt i anus, når du trykker vandet ud.

Designet på douchen er holdt i sort med afrundede former, der giver den et eksklusivt præg. Pipettens studs kan indføres 13 cm i anus, og den totale længde på douchen er 26 cm.

Selve douchen er en klassisk bold med pipette, og bolden kan indeholde 330ml vand, så du får en grundig udrensning. Vandet spredes i 360 grader, så du kan begrænse gangene, du har behov for at skylle ud.

anal rengøring

Sådan anvender du en anal douche

Når du vil rengøre dig selv indvendigt med en analdouche, skal du ud på toilettet.

  • Først skal du sørge for at fylde bolden med lunt vand.
  • Brug en god glidecreme på selve delen, der skal indføres i anus.
  • Før analdouchens pipette ind – det skal ikke være ubehageligt eller smertefuldt.
  • Pres vandet ud af bolden, så det skydes op i anus.
  • Hold på vandet, så længe du kan.
  • Når du er klar, kan du sætte dig på toilettet og presse vandet ud igen.
  • Du gentager processen, indtil vandet er rent.

Du bør ikke bruge en douche for ofte, da det kan påvirke din naturlige tarmflora, men du kan fint anvende den, når du leger analt. Det er en lille redning for dig, der ikke ønsker dig nogle former for overraskelser.

Gør oplevelsen behagelig for alle parter

Det er ikke kun modtager, der skal være komfortabel under et rimjob. Det er også vigtigt, at giver ikke bliver presset eller føler sig forpligtet til at gøre noget, de ikke er interesserede i.

Hvis du gerne vil introducere rimjobs, bør du tage en snak med din partner. Hvad vil I gerne opnå med det, er der også interesse for penetration af anus, og hvad er hver jeres bekymringer?

Både mænd og kvinder kan modtage og give rimjobs, så det kan være en spændende ting at udforske sammen, hvor I begge er givere og modtagere. Det gør også selve handlingen mindre skamfuld, når I begge skiftes og afprøver, om det er noget for jer.

Gør dig lækker til rimjob

Du bør selvfølgelig altid tage et bad, før du kaster dig ud i rimjobs, men der er også andre ting, du kan gøre. Alle har mere eller mindre hårvækst ved underliv og anus, og du kan fjerne lidt af det, før du tilbyder din anus til en partners kærlige hænder og tunge.

Det er ikke nødvendigt at barbere dig helt glat, før du skal lege analt. Det er dog en god ide, at du klipper og trimmer de længere hår, der ikke er behagelige for en partner at få i munden under legen.

Afklar gerne med din partner, om de foretrækker du er hårfri, eller om de er ligeglade med, hvordan din frisure er forneden og bagtil. Så slipper du for at afbryde legen midt i alt det rare, hvis det er besværligt at give dig et ordentligt rimjob på grund af for meget hårvækst.

Brug altid glidecreme ved anal leg

Hvis du gerne vil lege analt, så er det afgørende, at du altid har glidecreme ved hånden. Det er særligt ved penetration, det er afgørende, men det kan også gøre rimjobs mere behagelige.

Anus producerer ikke som både penis og vagina et glidemiddel naturligt. Derfor skal du tilføje et glidemiddel, der sikrer dig imod ukomfortabel friktion, når du leger analt.

Se alle glidecremer her.

Vælg den rette glidecreme

Der findes to forskellige typer af glidecreme, som du kan anvende. Der er dog også særlige glidecremer, der er unikt lavet til netop anal brug, der har en tykkere konsistens og derfor bliver, hvor du skal bruge det.

Som udgangspunkt kan du få:

  • Vandbaserede glidecremer: De vandbaserede glidecremer er altid et godt valg, om du skal masturbere, dyrke penetrativ sex eller udforske anus. En vandbaseret glidecreme er altid sikker at anvende med alle typer af materialer som sexlegetøj og kondomer bliver produceret i. Derfor bør du vælge den vandbaserede, hvis du vil være på den sikre side, når du bruger andet udstyr til legen.

I forhold til den oliebaserede glidecreme kan den vandbaserede tørre lidt hurtigere ud. Du skal derfor tilføje ekstra, når du kan mærke, det er tiltrængt.

  • Oliebaserede glidecremer: Forskellen mellem de vandbaserede og oliebaserede glidecremer er, at den oliebaserede ikke så let tørrer ud under en session. Den har en lidt anden konsistens, og det er afgørende, at du ikke anvender sexlegetøj eller kondomer i latex med en oliebaseret.

Olien kan opløse latex og andre materialer. Derfor anbefaler vi, at du altid vælger en vandbaseret glidecreme, når der skal involveres kondomer og sexlegetøj i legen.

Uanset hvilken type du vælger, så sørg for, at den altid er inden for rækkevidde, før du kaster dig over rimjobs, der kan udvikle sig til mere.

Vil du gøre oplevelsen lidt mere interessant, kan du køle cremen ned i køleskabet eller komme den i varmt vand, så den får en anden temperatur. Det kan give mange spændende fornemmelser, om du anvender den vaginalt, analt eller til masturbation.

Sinful glidecreme med jordbærsmag

Vil du gøre et rimjob mere smagfuldt på den gode måde for din partner, kan du anvende en glidecreme med smag. Der findes forskellige typer af smage, som du kan prøve, men det er en god ide at gå med en klassiker, der altid holder.

Sinful glidecreme med jordbærsmag er en mild og vandbaseret glidecreme, der har smag af jordbær. Den er helt sikker at bruge både med kondomer og sexlegetøj, så du kan anvende den til flere forskellige formål og ikke kun rimjob.

Du får i alt 100 ml glidecreme, der er i en smart tube, så cremen er nem at trykke ud i hånden eller der, hvor du vil benytte den. Smagen kan gøre det at give rimjobs mere tiltrækkende, og så kan det være en sjov lille tilføjelse til legen, der bløder stemningen op med smil og latter.

glidecreme med jordbærsmag

Udvid legen med anal sexlegetøj

Rimjobs kan være meget nydelsesfulde, men de er også en god optakt til mere analleg. Hvis du gerne vil udvide legen, kan du både bruge fingre, men der er også meget smart anal sexlegetøj på markedet, der kan gøre det endnu bedre.

Buttplugs

Buttplugs er meget populært sexlegetøj, fordi de kommer i mange størrelser og er sikker at anvende analt. De har et design med en særlig tilspidset facon, der gør dem nemme at indføre, mens der i bunden er en fod eller stopper, der forhindrer legetøjet i at smutte op.

Nogle anvender buttplugs, når de masturberer eller har sex. Andre bruger dem også som en fræk lille hemmelighed under tøjet, så de kan mærke den, når de bevæger sig rundt. Der er mange muligheder, hvis du er interesseret i at udforske anal sexlegetøj med buttplugs.

Det er vigtigt, at du husker en god glidecreme, når du anvender en buttplug, så det bliver en smertefri oplevelse. Glidecreme er både vigtigt under indførelsen, men det er også vigtigt, når du tager den ud igen.

alle buttplugs

Anal dildo

Når du er klar på at gå skridtet videre fra rimjobs og buttplugs, kan du prøve en anal dildo. Dildoer til anal brug bør præcis som en buttplug være lavet til formålet. Den skal derfor have en anatomisk behagelig form og en fod i enden, så den ikke kan suges op undervejs.

Du bør altid starte i det små og langsomt arbejde dig op til større dildoer. Ringmusklen skal varmes op, og det gør du ved langsomt at udvide med forskellige størrelser, indtil du eventuelt kan bruge den størrelse, som du ønsker.

Det er en god ide at bruge enten buttplugs eller analdildoer, før du begynder med analsex. Sexlegetøjet kan hjælpe dig til at vænne dig til fornemmelsen af at blive fyldt ud, og det er godt til forspillet før den endelige penetration.

Best seller – Anal dilo

anal dildo til rimjobs

Anal stav med kugler

For ekstra nydelse i dine anale lege kan du anvende Anal stav med kugler. Staven er udformet med kugler i forskellige størrelser, der kan føres ind og ud i forskelligt tempo for en anderledes stimulering.

Analstaven er lavet i kropssikker, fleksibel, men fast PVC, der er nemt at rengøre både før og efter brug. Langs stavens længde er der 10 kugler, der varierer i diameter. Du starter med de mindste kugler, der langsomt bliver større og større, jo mere af staven du indfører.

Husk altid at anvende en god glidecreme, når du anvender sexlegetøj analt – og generelt er det en god ide at have ved hånden i alle situationer.

anal stav til rimjob

Anal legetøj til ham

Mandens anus har et særligt punkt, der bliver kaldt det mandlige g-punkt eller p-punktet. Det sidder omkring en fingers dybde og ud mod maven, og det er muligt at stimulere det, så manden får ekstra nydelse. Prostata sidder på den anden side, og det er den, du kan ramme, så det føles ekstra godt.

Hvis du er på jagt efter p-punktet, bør du bruge samme langsomme fremgangsmåde, som skulle du have analsex. Særligt hvis du vil anvende et særligt stykke sexlegetøj, der er lavet til at ramme præcist og stimulere prostata.

anal legetøj til ham

Gode stillinger til rimjob

Har du og din partner mod på at udforske den pirrende verden af anal stimulering, får du her nogle gode stillinger, der gør det lettere at komme til for jer begge.

På ryggen

Det kan være rart at kunne se hinanden og kommunikere nemt under et rimjob – særligt hvis I er nybegyndere og skal finde de rigtige metoder og teknikker.

På ryggen kan du nemt ligge komfortabelt og afslappet, mens din partner tager for sig af retterne. Modtager skal ligge på ryggen og med bøjede ben, så vinklen på bækkenet bliver tippet op. Giveren kan ligge på maven mellem benene, så de også er i en behagelig stilling til at give dig den store tur.

Doggystyle

Vil du kunne komme godt til med et rimjob, er det en fordel, at numsen vender opad. I doggystyle vil det være nemt at komme til og slikke igennem.

Modtager kan både stå på knæene eller med fødderne på jorden og lænet ind over en seng, stol eller sofa. Det er en god ide, at de kan lægge den øverste del af kroppen ned, når det bliver så behageligt eller for hårdt at holde sig oppe med armene.

Giveren kan både ligge under eller sidde bagved, så de har anus lige indenfor rækkevidde. Det kan være en fræk vinkel at se det hele fra, når I sammen leger.

69’er

Vil I gerne forkæle hinanden med rimjobs, kan I prøve en klassisk 69’er. Med en 69’er vil den ene skulle ligge ned på ryggen, hvor det er en fordel, at benene er trukket op. Den anden skal sidde med numsen i ansigtet på den anden, og de kan læne sig forover for at forkæle den liggende partner.

Det afhænger meget af jeres højde i forhold til hinanden og vinkler, så test det af. Hvis det er umuligt at nå, kan den liggende være giver og slikke, mens modtageren kan forlyste sig med alt det lækre, der er lige foran dem.