in , , ,

S/M? Hvad er det? Hvorfor dyrker man det?

Jeg tager dig med på en lille rejse til en verden der for mange er et lukket land.

Hvad betyder S/M?

I det forrige århundrede skulle man inden for psykiatrien dele alt ind i små båse. Det betyder blandt andet, at hvis man kan lide at dele smæk ud, så hedder det sadist. Opkaldt efter den franske forfatter Markis de Sade, som levede under den franske revolution i 1700 tallet. I sine bøger beskrev han med stor fornøjelse hvordan adelen begik overgreb på underklassen.

Hvis man nu kan lide at få smæk, domineres eller ydmyges, enten verbalt eller korpoligt hedder det masochist. Opkaldt efter en anden forfatter – Leopold von Sacha Masoch. Han var universitetslektor fra Galitien. Han havde skrevet en bog der udkom i 1871, der hed Venus i pels. Den handlede om hvor dejligt det var for ham at blive ydmyget af en stor dame.

Folk der kan lide at iklæde sig noget specielt, bliver kaldt fetichister. Ordet kommer fra Polynesien. Fetischerne er små husguder, som alle havde. Dengang kælede man med dem og bad til andre guder med. Det blev senere til, at når man berørte ting, eller iførte sig speciel beklædning, som gjorde at man kom i en rar, æstetisk eller erotisk tilstand, så blev man kaldt en fetichist.

Ca. 20% af befolkningen dyrker i større eller mindre grad en eller anden form for S/M. Mange bruger S/M til at krydre deres sexliv med. Ikke fordi de er trætte af “almindelig” sex, men blot for at prøve noget nyt.

Ordforklaring
Herunder kan du læse lidt om hvad de forskellige former for S/M indebærer.

Pirringsbondage

Pirringsbondage er en meget blid form for bondage, som de fleste på et eller andet tidspunkt har oplevet. Her kan du bruge håndjern, silketørklæde, isterninger, fjer, bløde piske, klemmer og alt andet din fantasi kan opdrive. Pirringsbondage er en himmelsk oplevelse med små bindelege, drillerier og alle former for lettere avancerede lege.

Langtidsbondage

Strækker sig fra ½ time til flere timer. Det er en form for bondage, hvor du bliver efterladt uden nåde, kun afbrudt af dominaen der yderligere strammer eller tilføjer mere reb. Dy har ingen fornemmelse af tid og sted. Du er efterladt – umyndiggjort! Du kan intet gøre!!

Dine sanser bliver sat på en hård prøve. Du kan intet se, kun høre hvad der foregår – medmindre dominaen også fratager dig denne sans!!

Der er mennesker der har gjort denne leg mere eller mindre til en sport. Man har hørt om om folk der er blevet bundet, kneblet og lagt i en kasse eller blot i bagagerummet på en bil og kørt igennem flere stater i USA.

Hovedsagen er at du bliver fikseret, så du ikke kan komme fri. Der er visse forholdsregler der skal tages i betragtning, når man vælger at lege med denne form for bondage.

Rebet må ikke sidde og snævre ved diverse pulsåre
Der må ikke sidde reb om halsen
Vælger man at kneble personen, kan det være en fordel at bruge en gage. Har man ikke en kan man bruge andet, men HUSK det må ikke være noget personen kan sluge eller stof med løse tråde!! (Det er ikke sjovt at kaste op igennem næsen)

Japansk bondage

Er den ultimative form for bondage. Er lidt i stil med langtidsbondage, men her bliver hele kroppen beklædt med reb i forskellige mønstre og stillinger. Diverse kropsdele bliver fremhævet, så de er lettere tilgængelige. Personen kan hænges op eller ligges ned. Japanerne er extreme med deres måde at binde på og i de fleste tilfælde bliver der leget meget med klemmer, dildoer og især stearin.

Slaveopdragelse

Dominaen opdrager dig til at adlyde hendes mindste vink. Du SKAL behage hende, uanset hvad hun beordrer dig til. F.eks. tilfredstillelse af dominaens perverterede lyster/fantasier, massage af dominaens smukke fødder, slikke hendes fodtøj rent m.m. Det er op til den enkelte domina, hvad hun vil bruge dig til.

Men HUSK, på forhånd, at aftale hvor dine grænser går.

Slaveafstraffelse

Har du ikke lært at behage dominaen vil hun afstraffe din ydmyge slavekrop med blandt andet: Pisk, stearin, klemmer, urin og analeksperimenter, udblokning m.m. Igen er det op til den enkelte domina, hvordan hun foretrækker at afstraffe dig.

Nåletortur

Det siger næsten sig selv. Det er nåle der bliver sat i brystvorter, kønsdele eller hvor man nu finder det pirrende.

ALLE NÅLE OG REDSKABER SKAL VÆRE 100% STERILE!!!

Barberbladstortur

Er lidt det samme som nåletortur. Her bliver der lavet snit i huden med et barberblad. Det kan laves i mønster, bogstaver eller hvad man nu selv synes kunne være frækt.