in , ,

Sex i det fri guide : Få svar til et sjovere sexliv udendørs

Sex i det fri

Sex i det fri som ofte også kaldes dogging, er noget som en del sikkert har dyrket i årevis. Sommeren, når solen og varmen kommer, får det hormonerne og lysten til at tage over. Men det med at dyrke sex udendørs med chance for at blive opdaget, er blevet vældig populært gennem de seneste år.

Sex i det fri og dogging omtales ofte som det samme. Dogging fænomenet betyder sex på offentlige pladser med fremmede mennesker. Sex i det fri er særlig udbredt blandt par men også hos swingers eller som dogging med en fremmed eller hemmelig partner.

I denne guide finder du svar på hvad, hvorfor, hvordan og hvor, hvis du søger inspiration til at peppe sexlivet op med din kæreste/partner eller andre.

Udendørs sex er blevet populært

Udendørssex er blevet trendy gennem de senere år. Forår og sommeren gør os naturlige kåde helt ligesom dyrene, men populariteten er dog blevet en trend med udbredelse af sociale medier, synet på sex og vores trang til at udforske sexlivet.

At dyrke sex i det er fri og måske tanken om at blive opdaget, er noget mange fantaserer om. Og i takt med den nemme adgang til uforpligtende dating og sexsider med ligesindede, swinger klubber og sexologer, er udbredelsen efterhånden stor i Danmark.

Er sex i det fri lovligt?

Du må gerne dyrke sex udendørs i Danmark med det lille forbehold, at du ikke må have sex på offentlige steder hvor folk normalt opholder sig/passerer. Hvis du dyrker sex et offentlig sted, hvor du krænker blufærdigheden, kan du blive straffet med både bøde og fængsel indtil fire år. Paragrafferne siger:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

For at holde det lovligt, skal du derfor finde et diskret sted, hvor i kan være ugenert uden at krænke andre. Her gælder det om at komme væk fra stier og veje hvor folk ofte passerer. Dogging steder kan være haven, klitter ved en strand, skovbrynet og andre steder.

Hvad er dogging?

Dogging fænomenet stammer fra England og betyder sex på offentlige pladser med tilfældige/fremmede mennesker og gerne mens andre kigger på. Her er det særlig udbredt i swingerkredse eller som mødesteder via dating apps som Scor, Singlesex m.m.

Hvorfor hedder det dogging?

Den mest almindelige teori er, at navnet stammer fra undskyldningen ”at lufte hunden” som forklaring til, når man sniger sig ud og ryge, drikke eller noget helt andet.

Hvorfor sex i det fri?

Når foråret og varmen kommer, bliver humøret som regel meget højere og endorfinerne bliver vækket til live. Og så gælder det selvfølgelig om at komme udendørs og nyde livet.

At komme udendørs betyder også at du bevæger dig mere end du ofte gør indendørs gennem vinteren. Og varmen, solen, vinden og naturen er med at give dig mulighed for at leve i øjeblikket. Og med forholdsregler til at undgå myrer i numsen, kan i få fantastisk nærvær og sex ved at nyde hinanden i naturen.

Gode steder at dyrke sex i det fri?

Du kan dyrke sex alle steder og der findes også sider hvor du kan se hvilke steder der er bedst. Vi smider snart en list op med de bedste steder, så du kan se dem alle sammen.

Sex på stranden?

Sex på eller ved stranden med bølgernes skvulpen og mulighed for at have lyd på under legen, er noget alle bør prøve. Det er samtidig en romantisk ting. Dog vil et tæppe være rart at ligge på, da både sand og saltvand ikke er særlig rart på følsom hud.

Dyrk sex på marker?

I stedet for at lave et kløvermarked billede, kan i lave jeres egen sjove version med en mark. Danmark er verdens mest opdyrkede land, så der er rigelig med marker i kongeriget til at udleve en fræk udendørs fantasi, hvor i nok heller ikke behøver at dæmpe lyden. Der er dog nogle ulemper, som i bør tage nogle forholdsregler for.

Lad være med at besøge marken når der gødes indtil det er sunket i jorden, hvorfor giver lidt sig selv. Helt ligesom stikkende kornstrå efter høsten er ganske ubehageligt. Og så skal man selvfølgelig ikke ødelægge afgrøderne.

Sex i skoven?

Skoven dækker over mange ting, men er nok det sted hvor du får størst chance for at være helt alene til lidt kærlig samvær. Et tæppe er helt klart anbefalet, så i undgår skovbundens grene, sten, insekter og andet.

Sex i haven?

Det lyder ikke specielt frækt, men du kender din have og ved hvor der er mest ugenert. Og hvorfor ikke lege lidt med fantasien om at kunne blive opdaget. En sommeraften med klar himmel og uden fuldmåne, her vil stjernerne kunne give den perfekte baggrund til at nyde hinanden og fantasien. Lyden er nok den største ulempe.

Bilen?

Bilen giver mange muligheder for at dyrke sex de fleste steder. Du kan parkerer rigtig mange steder, hvad end det er i naturen eller en tom parkeringsplads. Her kan i parkere i et hjørne, hvor i kun kan blive opdaget fra den ene side.

En vaskehal kan være det frække sted, hvor i kan udleve fantasien om at dyrke sex og chancen for at blive opdaget.

Sex på parkeringspladsen

Dogging sker ofte på rastepladser og parkeringspladser. Men du kan selvfølgelig også ”bare” have sex med din kæreste disse steder, hvor det kan være pirrende at med legen om i bliver opdaget.

Ryd op efter jer

Hvor end i dyrker sex, skal i selvfølgelig huske at rydde op efter jer selv. Ingen gider samle andre folks kondomer og lignede op.

Tips til at dyrke sex udendørs

Den spontane sex op af træet er fedt. Men noget forberedelse til skovturen eller turen til stranden, kan dog ofte give mere behagelig sex rent fysisk. Tag nogle forholdsregler som:

  • Solcreme: Hvis i f.eks. kører til vandet og vil dyrke sex i klitterne, så husk solcremen. Solen brænder, og hvis man ligger nøgne et par timer i sandet, så bliver de fleste ganske solbrændte.
  • Tæppe: Hvad end det er skoven, stranden eller andet sted, er det rart at have et underlag så du slipper for beskidt jord, sand, insekter og meget andet der kan gøres sexlegen ret irriterende.
  • Rengøring: Hvis i har gået til den, kan det være rart at tørre kropsvæskerne af med noget inden i skal videre.
  • Proviant: Væske er rart efter sex (chips er heller ikke så dårligt), og hvorfor ikke pakke lidt proviant sammen med tæppet og solcremen.