in , ,

Sexspil – 15 erotiske spil til soveværelset

sexspil

Trænger forholdet og sexlivet til et skud ny energi? Med de bedste sexspil er det ingen sag at gøre hverdag og weekender lidt mere hede. De giver både mulighed for, at I kan udforske hinanden, men også at I lærer hinandens lyster og særlige fantasier endnu bedre at kende.

Hvis du er på jagt efter det bedste sexspil, der kan tænde op under jeres forhold, så har vi gjort det enkelt for dig. Vi har samlet en række af de bedste sexspil, du kan få fingrene i lige nu, så du kan finde det helt rette til jer. Du kan også læse meget mere om, hvordan du finder det bedste sexspil, hvordan du kan bruge dem, og hvordan du får den bedste oplevelse.

Kama Sutra Surprise Me Sexspil til Par

kamasutra sexspil

Få fornyet energien i sengen og ekstra voksne legesager, der kan give nye idéer med Kama Sutra Surprise Me Sexspil til Par.

Udover selve spillet får du spændende udstyr med i form af et blindfold i satin, 3x 3ml vandbaseret glidecreme, 59 ml massageolie og 22 ml olie med varmeeffekt og hindbærsmag. Det sørger for, at spillet kan udfolde sig, som i trækker de 12 forskellige spillekort.

Hvert spillekort angiver en stilling eller en handling, som I sammen kan udføre. De giver også gode råd til, hvordan de forskellige dele, der medfølger, kan tages i brug på pirrende nye måder. I kan få mulighed for at eksperimentere med blidfolden og tage de pirrende olier i brug, mens I spiller spillet.

Fordele

 • Sæt med kort, massageolier, glidecreme og blindfold
 • 12 kort med gode tips og pirrende udfordringer
 • Mange kombinationsmuligheder

Ulemper

 • Vær obs på ingredienser, hvis du har allergi

Fifty Shades of Grey Erotisk Terningespil

sexterninger

Du kender sikkert allerede de frække terninger, der fortæller dig, hvor og hvad du skal gøre ved din partner. Med Fifty Shades of Grey Erotisk Terningespil har du en flot og sensuel udgave i sort og hvid. Ordene er skrevet på engelsk, men snor sig med en flot skråskrift.

Det er et enkelt spil, der ikke kræver det store. I skal blot skiftes til at slå med terningerne, der vil give jer mulighed for kærtegn og berøringer. Det er det perfekte spil, når forspillet skal trækkes ud og nydes.

Fordi spillet kun består af de to terninger, kan I også nemt tage dem med på tur. Det kan sætte gang i weekendopholdet eller ferien, når I sammen finder dem frem.

Fordele

 • Flot design
 • Let at have med på tur
 • Mange kombinationer

Ulemper

 • Meget simpelt

Dare Duel Sexspil til Par

sexspil til par

Med Dare Duel Sexspil til par vinder I begge hver eneste gang. Det er oplagt, hvis du vil starte en fræk aften med en spændende udfordring.

Spillet består af 91 forskellige spillekort og 15 gevinstkort, der giver jer uanede kombinationer med forskellige ord og vendinger. Noget udfordrer jer til at vise nye sider af jer selv, mens andre giver pirrende handlinger, som I skal udføre. Spillekortene er på engelsk, så det skal du være opmærksom på.

I trækker i alt tre forskellige kort, som skal udgøre aftenens program – lettere bliver det næsten ikke. Der skal ikke meget mere til for at starte en rigtig skøn aften, hvor I har god tid af til at være tætte på hinanden.

Skulle en udfordring overskride grænser, er der altid et ”bail”-kort, som I kan anvende.

Fordele

 • Uanede kombinationer
 • Nemt at spille
 • Mulighed for at bruge ”bail”-kort

Ulemper

 • Spillet er på engelsk

Fifty Days Of Play Erotisk Spil

fifty days of play sexspil

De fleste kender til Fifty Shades of Grey, og med spillet Fifty Days Of Play Erotisk Spil kan du selv dykke ned i det sensuelle univers. Du får et spil med 50 forskellige kuverter og en terning.

I skal sammen slå med terningen, der afgør farven på konvolutten. Farven fortæller jer også, hvor frækt det ender med at blive. Der er i alt fem forskellige farver, der går fra en hvid til sort i intensitet, så der er flere niveauer at lege på.

Inde i konvolutterne finder I svaret på, hvad I skal lave, og hvem der skal tage styringen. Det kan være alt fra kærtegn og overraskelser til rollespil og lege. Der er mange muligheder, og det kan være en fræk måde at tilføre hverdagen lidt ekstra krydderi og eksperimentere med nye oplevelser sammen.

Fordele

 • 50 forskellige pirrende udfordringer
 • 5 intensiteter i legen
 • Perfekt til at krydre hverdagen

Ulemper

 • På engelsk

Discover Your Lover Brætspil

erotisk brætspil

 

Vil du sætte ekstra fut under sagerne, kan du invitere din partner på det frække Discover Your Lover-spil. Det er det bedste spil for jer, der tager jer god tid til at nyde en lang aften.

Spillet er lavet til, at to voksne skal mødes omkring en spilleplade til hyggeligt og sensuelt samvær. Med til spillepladen får du en terning, to timeglas og 240 forskellige kort med spændende udfordringer. Der er derfor masser at tage fat på, når I først går i gang.

Der er to forskellige typer kort til enten forspil eller passion, og der er tre forskellige niveauer af pirrende udfordringer, der passer til stemningen. Intensiteten går fra det blide og til det helt frække.

Inden du investerer i Discover Your Lover, skal du være opmærksom på, at spillet er på engelsk.

Fordele

 • Perfekt til 2 voksne
 • 240 forskellige udfordringer
 • Med 3 niveauer af intensitet

Ulemper

 • Kræver god plads og tid
 • På engelsk

Naughty Nights Terninge Spil

dice sex game

https://www.winkwink.dk/naughty-nights-raunchy-dare-sexterninge.html

Kast terningerne, og lad dem bestemme, hvordan I skal udforske hinandens kroppe. Naughty Nights Raunchy Dare er et sæt med tre terninger, som har ord på alle siderne. Den ene terning, fortæller dig, hvor løjerne skal foregå, den anden terning afslører hvad, du skal, mens den sidste terning beskriver den måde, du skal udføre opgaven på. Det giver utallige muligheder og frække stunder.

Spillet er nemt at tage med, fordi de tre terninger ikke fylder meget i oppakningen. De er derfor geniale til en romantisk weekend, hvor I kan nyde hinanden i ro og fred, eller de kan komme med i kufferten til feriedestinationen. De kan også nemt ligge i natbordets skuffe, hvor de er lige ved hånden, hvis en almindelig hverdagsaften skal krydres med lidt ekstra intimitet.

Du skal dog være opmærksom på, at spillet er på engelsk.

Fordele

 • Enkelt og nemt at tage med
 • Kræver ingen forberedelse
 • Timevis af udfordringer

Ulemper

 • På engelsk

1000 Sex Games

sexspil til forspil

Med 1000 Sex Games kan du sammensætte en hel aften med en hed session – og gøre det igen og igen, aften efter aften. Spillet er lavet til, at I går fra forspil over i hed passion; og måske kommer der også et tvist undervejs, hvis I går hele vejen.

I alt får du 10 kort til forspil, 11 forskellige sex-kort, 10 passionskort, 10 kort med plot-twist og 2 af de særlige ”Absolute Indulgence”-kort. De skal bruges i rækkefølge, hvor I starter med at trække forspillet og bevæger jer gennem spillets niveauer.

Sammen med kortene får I også to terninger, der fortæller hvor og hvad, der skal gøres, og et striphjul. Det skal I anvende, når I spiller, og kortet viser aktiviteten, så I kan få helt nye oplevelser sammen i nærværets og morskabens tegn.

Fordele

 • Guider jer gennem en hel seance
 • Med striphjul og sexterninger
 • Mange udfordringer

Ulemper

 • Spillet er engelsk

Love to Love Kamasutra

kamasutra spil

Gør det enkelt at prøve helt nye stillinger og lave noget nyt sammen med din partner med det smarte hæfte Love to Love Kamasutra. Hæftet har i alt 20 forskellige smukke illustrationer af stillinger og udfordringer, som du kan forære din kære som et kærligt gavekort til mere alenetid.

Det lille hæfte er et af de bedste sexspil til gave til din partner, hvis I elsker at blive overrasket og udfordret sammen. Med en fin detalje kan du indvendigt notere både dato og underskrive. Med underskriften kan din partner sikre sig, at du overholder dit løfte om at gennemgå samtlige muligheder sammen – hvilket kan være godt i en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til tosomheden.

Love to Love Kamasutra har tekst på fransk, engelsk, tysk, spansk, italiensk og hollandsk, men ikke på dansk.

Fordele

 • God gaveide
 • 20 forskellige smukke illustrationer
 • Med plads til navn og dato

Ulemper

 • Ikke på dansk

Erotik4real Samlivs Brætspil til Par

sex brætspil

Der er ikke mange danske sexspil, men et af de bedste sexspil på dansk er Erotik4real. Spillet er særligt udviklet til parret, der søger et lækkert og veludført spil på dansk, der åbner op for samlivets sensuelle sider.

I kommer til at lære hinanden bedre at kende, når I kommer gennem spillets 120 samlivskort og 120 erotiske opgavekort. De 120 af spillets kort er til ham, mens de sidste 120 er til hende. Samlivskortene giver jer hver især forskellige ting, som I skal tage stilling til i forhold til jeres relation, men de erotiske opgavekort giver konkrete udfordringer og handlinger, som I skal udføre.

Jo længere hen i spillet I kommer, jo frækkere bliver kortenes indhold. Når der er fundet en vinder, er der i alt 10 forskellige præmiekort, der indeholder de goder, som taberen skal give vinderen – der er dog ingen rigtige tabere i det her spil.

Fordele

 • På dansk og danskproduceret
 • Med spilleplade, brikker og spørgsmål
 • Samliv og sexliv tages op

Ulemper

 • Tager tid at spille

Fifty Nights of Naughtiness Par Sex-spil

spil til soveværelset

Fra Fifty Shades of Grey-serien får du også mulighed for at spille Fifty Nights of Naughtiness med din partner. Det er bygget op på same måde som Fifty Days Of Play, men det adskiller sig dog på visse punkter.

Du får stadig 50 kuverter, der er inddelt i 5 forskellige niveauer af intensitet. De går fra den blide ende med hvid over i den sorte og kinky ende af skalaen. Naughtiness udgaven er tanden mere fræk, hvor der er lagt op til endnu mere af den kinky og eksperimenterende side af den erotiske verden.

Med i alt 50 forskellige muligheder er det intet problem at gøre hverdagen ekstra fræk. I skal blot slå med terningen, der viser hvilken én af farverne, dagen byder på. Inde i kuverten vil det stå, hvem der skal stå for skud, og hvem der skal være den dominerende part.

Kortene er skrevet på engelsk, så tag det med in mente.

Fordele

 • Frækt spil med 5 intensiteter
 • Åben en kuvert hver dag i 50 dage
 • Udforsk blid BDSM

Ulemper

 • Kort er på engelsk

Sexy Rendez Vous Erotisk Brætspil

erotisk brætspil

Få inspiration til nye tiltag til både forspillet og forholdet generelt med et af de bedste sexspil: Sexy Rendez Vous. Spillet er et klassisk, men simpelt brætspil hvor der er skruet helt op for det lumre.

I spiller Sexy Rendez Vous ved at sætte tid af sammen til, at I kan mødes omkring spillepladen. Udover spillepladen får I også en terning, 10 spændende aktivitetskort og en vejledning. Alt tekst er på engelsk, hvilket for nogle kan være en udfordring, men I lærer hurtigt de vigtigste ord.

I skiftes til at kaste med terningen, der vil afgøre, hvis tur det er til at tage et aktivitetskort. Kortene byder på forskellige frække udfordringer som rollespil og striptease, hvor det er din opgave at finde på præcis hvordan. Det sætter gang i fantasien – hos jer begge.

Fordele

 • Klassisk brætspil med spilleplade og terning
 • 10 forskellige udfordringer
 • Sætter gang i fantasien

Ulemper

 • Teksten er på engelsk

Monogamy Erotisk Brætspil

monogamy sexspil

Er du på udkig efter et af de bedste sexspil på markedet til par, er det værd at tage et kig på Monogamy. Spillet vandt en titel som det bedste sexspil i 2014, hvor Aftonbladet testede en række af de bedste sexspil.

Monogamy er et klassisk brætspil, hvor du spiller på en spilleplade med spillebrikker og terninger. Den frække del er de 100 spillekort til ham, 100 til hende og de 50 fantasi-kort, der sætter præmissen for spillets udvikling.

Spillet tager i sig selv 90 minutter, så det er en fordel, at I sætter god tid af til det. Når spillet er slut, vil det være vinderen, der får lov til at lade en af udfordringerne gå i opfyldelse. Derfor skal der også være tid til den del efterfølgende.

Spillet er et af de mere avancerede, og både kortene og vejledningen er på engelsk, der kræver du forstår dem. Det er dog forholdsvist simpelt, så de fleste kan bestemt være med.

Fordele

 • Vundet som bedste sexspil i 2014
 • Med 250 forskellige kort
 • Klassisk brætspil med spilleplade og -brikker

Ulemper

 • Alt er på engelsk

Sex-O-Chess Erotisk Skak

erotisk skak spilspil

Må det gerne være en smule nørdet på den frække måde, kan du tage Sex-O-Chess frem til din date. Kender du allerede reglerne til skak, bliver det markant lettere for dig at få det, som du vil. Har du endnu ikke stor erfaring med skak, er det en del sjovere, når præmien er frække konsekvenser ved hvert træk.

Inden I starter spillet, kan I også sammen blive enige om den helt store hovedpræmie for at vinde hele spillet. Det kan give ekstra blod på tanden, når I undervejs ser mulighed for at slå brikker hjem.

Spillet ligner et klassisk skakspil med hvide og sorte tern, der medfølger de traditionelle skakbrikker og et lille timeglas. Det er i selve hæftet, der medfølger, hvor I kan læse om konsekvenserne af hvert træk. Og derfor ser spillet også ganske anonymt ud, når det er står fremme.

Fordele

 • Klassisk spil med et tvist
 • Komplet skak-sæt
 • Med konsekvenser for hvert træk

Ulemper

 • Kræver du kender eller lærer reglerne til skak

XXXtra Naughty Nights Erotisk Terninger

sex terninger

De klassiske sexterninger er altid et hit, men med de XXXtra Naughty Nights erotiske terninger bliver det lige én tand frækkere. Det er et af de allerbedste sexspil, der er lavet, fordi det er så enkelt at spille – og lige til at tage med i lommen, hvis du skal på en fræk date, der skal peppes op.

Med denne udgave får du tre frække terninger, hvor der er lagt op til en aften med de frækkeste lege. Terningerne giver utroligt mange kombinationer af udfordringer, og de er lette at genkende i gul, orange og rød farve.

Den ene terning forklarer, hvilket sted, der skal forkæles. Den anden terning giver en specifikation af handlingen, mens den tredje og sidste terning afslører på hvilken måde. Det vil resultere i intense lege med din partner, når I anvender terningerne til at bestemme, hvad der nu skal ske.

Fordele

 • Ekstra frække sexterninger
 • Med hvor, hvad og hvordan til legen
 • Nemme at have med

Ulemper

 • Ordene på terningerne er på engelsk

Dig & Mig Erotisk Spil

dig og mig sexspil

Et af de bedste danske sexspil er brætspillet Dig & Mig. Målet er at bringe dig og din partner endnu tættere sammen, hvor I kan åbne op for de inderste fantasier og afprøve nye seksuelle grænser undervejs i spillet.

Spillet består af 90 kort, der er fordelt i to bunker med et mandetegn på den ene og kvindetegn på den anden. Det lægger op til, at I som par får hver jeres bunke. I slår med terningen, der viser, hvis tur det er til at trække et kort, hvor udfordringen så skal udføres på eller for den anden part.

Med til spillet er også et timeglas, der kan sætte ekstra fut under spillet, når tiden dikterer, hvor længe udfordringen skal stå på. Det er et af de bedste spil til parret, hvor både han og hun gerne vil åbne endnu mere op for deres seksuelle liv.

Fordele

 • Med 90 kort til ham og hende
 • Udfordrer grænser
 • Timeglas for ekstra udfordring

Ulemper

 • Beregnet til heteroseksuelle par

Køb det bedste sexspil – til jer

Du og måske din partner sammen med dig vil investere i det bedste sexspil. Men hvad er det bedste sexspil for jer? Inden du vælger et af de mange spændende og bedste sexspil, skal du først overveje, hvilket der er det bedste for jer og jeres forhold.

Der er stor forskel på par, og der er stor forskel på, hvordan I to kan lide at udforske hinanden. Derfor bør du altid tænker over, hvad der både passer til dine og din partners lyster.

Det helt nye par

Hvis I lige er begyndt at ses, kan det være en vej til at lære hinanden bedre at kende, hvis I kaster jer over et af de bedste sexspil. Undervejs i spillet vil I sikkert blive overraskede og tændte over hinandens tanker og fantasier.

Der kan være mange ting, der kan være svære at sige, når man ikke kender hinanden så godt, og særligt hvis man vil vise sig fra sin bedste side. Derfor kan man hurtigt ende med at gå og putte med fantasier eller ønsker, der kunne være blevet mødt af en forstående partner.

Hvis I sammen spiller et af de bedste sexspil, der indbyder til samtale, kan I hurtigt få taget hul på alle de frække fantasier, der gemmer sig under overfladen.

Det faste par

For det faste par kan der være utroligt meget godt i at spille et af de bedste sexspil sammen. Selvom I måske føler, at I kender hinanden ud og ind, kan der stadig være mange ting, I slet ikke har berørt. Det gælder både i samlivet, men også i sexlivet.

Præcis som det helt nye par kan have godt af at få startet samtalen, kan det faste par også have glæde af at få sat skub i snakken. Måske har du helt glemt en ting, som din partner i virkeligheden elsker, og som du ganske enkelt kan tilfredsstille. Det kan også være en vej til, at der bliver åbnet for nogle af de ting, som den anden endnu ikke har delt ud af.

Over en spilleplade kan det være lettere at få sagt de ting, man har på sinde; og særligt hvis et spil direkte lægger op til nogle af de aktiviteter, man gerne vil dyrke mere af.

Sexspil er gode uanset forholdet

Der er god grund til at finde spillet frem, uanset om I har været sammen et par måneder eller har kendt hinanden i, hvad der føles som en evighed. Alle forhold kan få noget ud af, at I udforsker hinandens lyster og fantasier, hvor der er ro og plads til at komme tæt på hinanden og lære hinanden endnu bedre at kende.

Derfor er de bedste sexspil gode for forholdet

Der er mange gode grunde til, at du bør overveje at investere i et af de bedste sexspil til par. Det er ikke kun forbeholdt det nye forelskede par eller det, der trænger til en vitaminindsprøjtning. Alle forhold kan have godt af at spille et erotisk spil, der giver nye oplevelser.

Sæt skub i tingene

Skal der bare noget nyt på programmet i soveværelset, kan det være en god ide, at I vender jer mod de bedste sexspil, der giver idéer til stillinger og berøringer. Hvis passionen alligevel brager derudaf, kan der blive sat ild under jer, hvis der bliver kastet en ny udfordring ind i legen.

Dog er det også en god ide med de bedste sexspil til parret, der trænger til fornyet energi i sengen. Hvis der hurtigt går madpakker, afhentning af børn eller måske bare hverdag i sexlivet, kan det trænge til en ny dagsorden. Selvom de velkendte stillinger er gode, så er det nemt at puste ny inspiration i sexlivet, hvis I spiller et af de bedste sexspil sammen.

Gennem et af de bedste sexspil bliver I introduceret til gamle kendinge og nye oplevelser, så der bliver sat ekstra skub i soveværelset igen.

I kommer tættere på hinanden

Med et sexspil bliver der ikke kun åbnet op for de rent fysiske barrierer. Der er også mulighed for at komme tættere på hinanden følelsesmæssigt. Når I diskuterer spillet undervejs, og når I udfører de forskellige aktiviteter, vil det styrke jeres bånd og kommunikation.

Mange kan egentlig synes, at de snakker om alt i deres relation, men der kan være ting, som bare endnu ikke er berørt. Et af de bedste sexspil sætter gang i kommunikationen, så I rykker endnu tættere på hinanden.

I lærer hinandens fantasier bedre at kende

Undervejs i et af de bedste sexspil er det umuligt ikke at komme til at snakke om både de ting, I afprøver, men også andre idéer det afføder. Når ordene er foran jer, kan det føles mindre intimiderende at sige dem højt.

Tøv ikke med at åbne munden, hvis en udfordring, et ord eller en erklæring får dig til at tænke nye fantasier. Det er ofte fantasien, der er den bedste kilde til nye påfund under lagnerne. Og med de bedste sexspil kommer erotik automatisk på banen, som giver rum til at tale om alt det andet, der foregår af frække fantasier.

I får nye oplevelser sammen

Det er vigtigt i et forhold at blive ved med at udvikle sig – sammen. Det gør I blandt andet ved at få nye oplevelser og minder i fællesskab, som I kan tænke tilbage på. Det bedste sexspil vil give jer oplevelser, som I ikke selv ville finde på, og det kan åbne døren til endnu flere nye lege.

Når I har spillet et frækt sexspil, vil der både være åbnet op for kommunikationen, fantasier og blive sat skub i forholdet, hvis det trænger. Det er derfor en måde, hvor I kan dyrke jeres private fællesskab og blive et endnu stærkere par.

Sådan får du introduceret de bedste sexspil

Når du har købt et af de bedste sexspil, er det bare at komme i gang med at spille. Hvis du vil have din partner med, er der flere ting, du selv kan gøre, så det er en god oplevelse. Vi guider dig her i, hvordan du får introduceret sexspillet, så din partner føler sig imødekommet og får lyst til at spille med.

Køb det bedste sexspil sammen

En god måde at starte forspillet tidligt er, hvis du kan sidde sammen med din partner og undersøge de forskellige sexspil. Det bedste sexspil for jer er ikke nødvendigvis det samme, som et andet par ville finde interessant.

Nogle kan måske være mere interesserede i den blide ende, hvor der er plads til kærtegn og mere sensuelle oplevelser. Det kan være I gerne vil tættere på hinanden fysisk, eller måske bare lære hinandens kroppe og erogene zoner endnu bedre at kende.

Andre kan have mod på at blive udfordret på grænserne, men er måske i tvivl om, hvordan de får det introduceret – og hvad der i virkeligheden kunne være spændende at udforske.

Derfor er det en god ide, at du tager din partner med på råd, medmindre du kender ham eller hende rigtig godt. Måske er der nye sider, som din partner gerne vil udforske, som et bestemt spil lægger op til.

Sørg for at sætte tid af

Det er ikke svært at finde et af de bedste sexspil, men der skal sættes tid og energi af, hvis det skal være en god oplevelse, hvor I kommer i dybden med det. Du kan sørge for at sætte kryds i kalenderen og få din partner til at gøre det samme. Så er der allerede sat en aften af, hvor I kan hellige jer hinanden og jeres intimitet.

Du kan vælge at overraske din partner med et af de bedste sexspil, men det er vigtigt, at der er overskud til, at I kan nyde det sammen. Ofte vil du kunne læse på spillet, hvor længe det som udgangspunkt varer, men det er selvfølgelig muligt at korte et spil af – eller trække det i langdrag, hvis I har tid og lyst til det.

Skab de rigtige omgivelser

Når der skal spilles et af de bedste sexspil, kan du let skabe en god stemning ved at indrette omgivelserne. Det kræver ikke meget, før I kan komme i gang med at spille, men derfor kan stemningen alligevel sætte tonen for aftenens videre forløb.

Vi har lavet en god guide længere nede, hvor du kan læse mere om, hvordan du kan indrette dig til et spil, hvis det skal blive en fræk aften med det bedste sexspil.

Hold en fræk aften med det bedste sexspil

Vil du gerne sætte rammerne om den bedste aften med det bedste sexspil? Der er meget du selv kan gøre, så det bliver en så god oplevelse som overhovedet muligt.

Har du valgt et klassisk brætspil med terninger, kan det være en god ide, at du rydder hele aftenen, så der er god tid til at fordybe sig i det bedste sexspil. Brætspil er spændende, men de er ofte mere avancerede, fordi der indgår både slag med terninger og kort. Skab derfor en god og hyggelig plads enten omkring et intimt bord eller læg madrasser på gulvet, hvor I kan slænge jer.

Dæmpet belysning vil også sætte den helt rigtige stemning, hvis du gerne vil invitere din partner på et frækt spil. Stearinlys vil også være en god tilføjelse, men sørg for, at de er i behørig afstand af aktiviteterne, så de ikke risikerer at vælte. Du kan for en sikkerhedsskyld vælge de elektroniske lys på batterier, hvis du vil skabe en intim stemning med sikre lys.

Hav remedierne klar

Når der er lagt op til en fræk aften med det bedste brætspil, kan du med fordel have klargjort lidt ekstra ting, så aftenen bliver endnu bedre. I mange tilfælde vil det være en god ide, at du har en vandbaseret glidecreme og eventuelt lidt legetøj klar, hvis du er frisk på at det skal udvikle sig.

Det er en god ide, at du som minimum har klargjort eventuel prævention, hvis I eksempelvis benytter kondomer, glidecreme og måske har lagt lækkert, rent sengetøj på til glæde for alle.

Nogle af de bedste sexspil kommer allerede med udstyr, hvor du måske selv har noget liggende, der matcher. Ofte vil spillet angive, hvordan du kan benytte redskaberne, men du kan selvfølgelig også selv komme op med nye måder, det kan anvendes på.

Hvis I har spillet det bedste sexspil nogle gange, kan det også peppe spillet op, hvis I tilføjer lidt af jeres eget legetøj. Det kan give helt nye muligheder i legen, hvor I kan fortsætte med at udvikle på spillet med fantasifulde idéer. På den måde bliver det bedste sexspil for jer heller ikke forældet, men kan derimod blive ved med at give gode aftener igen og igen.

Tag det bedste sexspil med på romantisk weekend eller ferie

Det kan være svært at finde tid til hinanden i en almindelig travl hverdag, hvor der ofte er mange gøremål og planer. Hvis I kan sætte en weekend af til et romantisk ophold, eller når I tager på ferie sammen, kan I huske at pakke et af de bedste sexspil. Det giver mulighed for at udnytte alenetiden, hvor I kan hellige jer hinanden og jeres fælles relation fuldstændigt.

Brætspil til de lange aftener

Det bedste sexspil til turen afhænger af, hvor I skal hen. Hvis I skal blive i Danmark og eksempelvis overnatte på hotel, kan det være lettere at tage et brætspil med, end hvis I skal pakke en kuffert og flyve.

Brætspillet fylder ikke meget i weekendtasken, og på værelset eller i sommerhuset kan I finde det frem, når aftenen er faldet på. Det fylder heller ikke meget i bilen, hvor det er let at få plads til i bagagerummet.

Med kort, terninger og spilleplade mellem jer, kan I nemt få en aften til at gå uden et enkelt blik på uret.

Kompakte spil til ferierne

Skal I have en let oppakning, fordi I skal rejse med fly eller vandre med rygsæk, kan I overveje nogle af de mere kompakte bedste sexspil.

Blandt andet er sexterninger både et klassisk og underholdende spil, der fylder minimalt. I skal blot finde plads til terningerne i lommen, og så er der mulighed for at udforske hinandens kroppe på intim vis.

Kortspil er også en sjov løsning, der heller ikke fylder uoverskueligt meget, når de er pakket sammen. Der findes flere forskellige af de bedste sexspil, der består af forholdsvist få ting, så det kan komme med uden problemer.

Giv det bedste sexspil i gave

Når du skal forære en anden et af de bedste sexspil, kan der være mange overvejelser. Inden du klikker køb, bør du først og fremmest være sikker på, hvad formålet er.

Hvem skal have gaven?

Hvis du bare vil lave sjov med en god ven til en fødselsdag eller polterabend, er det måske ikke et af de større, mere avancerede brætspil, du skal have fat i. I stedet er sexterninger eller sjove kortspil oplagte gaver, der både er lette at pakke ind og kan være kilde til grin og latter.

Vil du forære din kære en unik gave med indlagt alenetid, er brætspillet dog en god ide. Med et brætspil kan I få længere tid til at gå ned i jeres fælles sexliv, mens I udforsker hinandens lyster gennem spillet. Det er en opfordring til en aften, der handler om tosomheden.

Det er vigtigt, at du overvejer, hvem personen er, der skal have gaven. Hvis et af de bedste brætspil skal falde i god jord, er du nødt til at sikre dig, at det ikke vil forarge eller overskride din partners grænser.

Inviter på en særlig aften

Vil du give det bedste sexspil som en særlig overraskelse, kan du gøre en aften ud af det. Inviter din modtager på en romantisk aften med erotik på programmet. Det kan altid starte ud med en middag og et glas vin, før I bevæger jer tættere på hinanden gennem de bedste sexspil.

Du kan med fordel have klargjort soveværelset, hvis du forudser, at det bedste sexspil kan lede til mere.

Pak spillet flot ind

Har du fundet et af de bedste spil, som du vil forære en kær, så er det altid en god ide at pakke det pænt ind. Gaver bliver bare bedre, når der er gjort lidt ud af dem, og det vil din modtager med garanti også synes.

Hvis du vil gøre gaven endnu mere personlig, kan du skrive et kort, hvor du forklarer hvorfor, du synes I sammen skal spille spillet. Det vil vise en åbenhed, som I sammen kan tage med, når I spiller det bedste sexspil og taler om lyster.