in

Sinful anmeldelse af den succesfulde webshop

Sinful

Hvis du kender til sexlegetøj og branchen, så har du også hørt om Sinful million forretningen fra Højbjerg, Århus.

Sinful er blevet Nordeuropas største webshop indenfor sexlegetøj til voksenleg. Det er forretningen hvor du kan få dækket behovet for legetøj og accessories til stort set alle fantasier, lyster og dèt er til gode priser.

Om Sinful

Sinful startede i Højberg, Århus i 2008 med ønsket om at gøre sexlegetøj almindelig, så flere vil lege og opnå frække oplevelser. Faktisk ville stifterne åbne en fysisk butik i Bruuns Galleri men de fik nej. Og derfor startede de online shoppen sinful.dk fra stifternes lejlighed.

Siden starten har Sinful inspireret brugere til at gøre onani og sex mere spændende og nydelsesfuld. Helt ligesom et mere almindelig syn på seksuel nydelse har gjort mange opmærksomme på mulighederne for at få bedre sexliv og udleve seksuelle fantasier.

Den største forhandler i Norden

Sinful har vækstet på rekordtid både i Danmark og Norden. Det har resulteret i, at Sinful nu er den største og førende voksenlegetøj shop. Og når man er den største, kan man også sælge billigt ved at købe stort ind.

Sinful stopper dog ikke ved Norden, for de er også i gang med erobring af hele Europa og kommet ind på det kinesiske marked også.

Sinful har modtaget Børsens Gazellepris i 2015, 2026, 2017, 2018 og 2019 samt andre erhvervs priser også. I dag er der 80 medarbejdere på hovedkontor/lageret i Århus.

Siden starten og den eksplosive vækst, har den positive udvikling også givet mulighed for at lave deres egne prisvenlige kollektioner.

Personerne bag

Webshoppen blev stiftet af kæresteparret Tonny Andersen og Mathilde Mackowski i 2008, hvor de ville starte et alternativ til de mere lidt snuskede forhandlere.

Starten bød på alt fra produkt oprettelser på shoppen til pakning af varerne. I dag ser tingene noget anderledes ud.

Parret er ikke kærester i dag, men har hver sin familie. De arbejder dog sammen som venner og direktører i Sinful.

Sinfuls mission

Sinful er inspireret til at give alle et bedre sexliv ved at bringe mere kærlighed og intimitet ind i hverdagen. Her er viden og legetøjet løsningen, der kan få dig eller jer til at lege mere som voksne.

Sinful legetøj

Sinful har skabt og skaber løbende deres egen sexlegetøjsprodukter. Her findes der inspiration i bestseller produkter fra førende mærker som Womanizer, LELO, We-Vibe, Fun factory m.m. hvor Sinful skaber den samme høje kvalitet til lavere priser.

Sinful sexlegetøj har den gode brug og funktioner som udgangspunkt, hvor der bruges de bedste materialer som fanta-flesh, medicinsk silikone eller plast uden skadelige indhold.

I dag er mange førende bestseller produkter Sinfuls egne. Hvad end det er glidecremer, onaniprodukter, vibratorer, dildoer eller det store udvalg af forskellige accessories.

Sinful får topkarakter hos Trustpilot

Sinful satser på at skabe spændende legetøj, så du som forbruger får mere nydelse. Det kræver selvfølgelig en god service hele vejen fra du træder ind i butikken, køb og til du bruger legetøjet. Og Sinful giver dig en god service som topkarakterer fra brugere hos Trustpilot vidner omkring.

Over 10000 brugere har anmeldt Sinful på Trustpilot, hvor over 90% vurderer butikken som fremragende eller god.

Sinful roses for sin gode kundeservice både i forhold til køb, levering og spørgsmål om produkter. Hurtig levering, billige priser, god og venlig service samt god kvalitet i produkter giver brugerne  topkarakter for.

De fleste dårlige anmeldelser er utilfredse med lange leveringstider. Og helt ligesom alle andre forhandlere, vil der nok også være dårlige tilfælde med leveringer fra sexlegetøjsforretningen. Men hurtig levering er dog samtidig noget, som mange roser butikken for.

Fordele hos Sinful?

Sinful lever højt på sin kundeservice og kvalitet. Her er fordelene ved shoppen:

  • Billige priser: Sinful har sin egen kollektioner i høj kvalitet til en billigere pris end de forskellige mærkevarer. Ud fra markedsanalyser sikrer shoppen attraktive priser, så du som kunde altid får prisvenlige produkter.
  • Kvalitet: Du får kun kvalitets produkter der nøje udvælges.
  • Hurtig levering: Din pakke vil blive gjort klar til afsendelse samme dag som bestilling, hvilket ofte sikrer dig levering dagen efter.
  • Diskret levering: Ved køb vil der stå Mcompany ApS på kontoudtoget i stedet for sexlegetøjsbutikken Sinful, som de fleste mennesker nok har hørt om.
  • Sikker betaling: Webshoppen er overskuelig og nem at navigerer rundt på. Du kan betale med kort, Mobilepay, Paypal eller bruge Viabill til afdrag på købte ting. Du kan trygt handle hos Sinful hvor kortbetaling går via sikre SSL forbindelser.
  • Returret: Sinful giver en forlænget returret på 365 dage for ubrugte produkter. Hvis du har problemer med størrelse eller selve produktet, kan du leverer tilbage i samme stand. Helt ligesom du har et års reklamationsret.
  • Stor lager: Der er altid 97% varer på hylderne, så du vil stort set altid få en hurtig levering.

Levering

Sinful roses af de fleste brugere på Trustpilot for sin hurtige levering. Hvis du bestiller inden kl. 22 vil pakken blive afsendt samme dag. Men helt ligesom alle andre, kan der opstå problemer med levering fra PostNord eller Bring.

Diskretion

Sexlegetøj er generelt blevet mere acceptabel i samfundet. Men diskretion er dog stadig en god ting, og her leverer Sinful dit købte legetøj i diskrete indpakninger, så du ikke får nogle pinlige øjeblikke ved afhentning eller aflevering på adressen.

Gavekort?

Du finder mange måder at overraske med det frække legetøj. Og helt ligesom gavekort er blevet almindelig til oplevelser, modetøj og mange andre ting, hvorfor ikke også bruge et Sinful gavekort som gave til en god veninde eller kæresten.

Bedre sex

Hvis du vil have mere glæde ind i hverdagen, kan sexlegetøjet være redskabet der netop får dig til at smile mere med leg – og det er både som single eller hvis du har en partner.