in

Sinful julekalender til en meget sjovere jul for jer i 2022

Sinful_julekalender

Black Friday – 2021 – Sexlegetøj på tilbud

Black week/ Friday er kendt for gode tilbud – det gør sig også gældende i år. Se de bedste sexlegetøj tilbud under årets Black Week hos Pricerunner. Sorter efter “Sexlegetøj”. 

Slutningen på året med julens mange hyggelige traditioner og stunder, er en tid hvor vi forkæler hinanden. Og den romantiske december måned giver rig lejlighed til at forkæle kæresten eller partneren med en pakkekalender.

En erotisk julekalender kan være det helt rigtige til at gøre julen meget sjovere som par. Her er en Sinful julekalender det populære valg blandt danskere. Med den frække julekalender fra Sinful får du forskelligt sexlegetøj, accessories og redskaber som daglige overraskelser til at udforske jer selv og hinanden.

> Se de 3 versioner af Sinful julekalenderen her

Hvad er Sinful julekalender?

Sinful udgav deres første erotiske julekalender med begrænset antal i 2016. Og julekalenderen med frækt indhold blev hurtigt udsolgt, hvilket har gjort sig gældende hver år. I 2019 blev der udgivet to julekalendere i en Classic og Deluxe udgave, hvor Deluxe er dobbelt så dyr og har mere eksklusiv indhold.

Sinful Classic julekalenderen byder på voksenlegetøj, accessories og hjælpemidler til sexlegen. I år er der håndplukket 12 helt nye produkter sammen med de populære bestseller produkter fra mærker som We-Vibe, Tenga og selvfølgelig Sinfuls egen serie.

Sinful Deluxe udgaven indeholder også voksenlegetøj, accessoires og tilbehør, hvor indholdet i år byder på hele 20 nye udgivelser. Kalenderen indeholder 14 stykker legetøj, 7 produkter til blid bondage og 3 accessoires/tilbehør.

Hvilken julekalender skal du vælge?

Hvis i er nybegyndere eller har begrænset brug af sexlegetøj, vil Classic kalenderen helt sikkert kunne bringe sjov ind i soveværelset. Indholdet dækker ret bredt både til onani og parlege, hvor der også medfølger et hæfte med inspiration til sjovere sexleg.

Hvis i eller du har rutine/erfaring med almindelig sexlegetøj der måske bruges jævnligt, bør du/i overveje at betale mere for Sinful Deluxe julekalenderen. Med luksusversionen får du produkter af højere kvalitet. Her er produkter til parlege, onaniprodukter eller frækt lingeri.

Kan julekalenderen bruges som single/samme køn?

Julekalenderen er fremstillet til par af forskellige køn. Her vil meget af indholdet dog sagtens kunne bruges til par af samme køn eller af dig der er single. Men der vil dog være en del ting til par af forskellig køn, som desværre ikke vil give meget udbytte for singler eller kærester af samme køn.

Er julekalenderen identisk med sidste års udgave?

Sinful Classic julekalenderen kommer med 12 nye produkter i forhold til sidste års udgave. Indhold dækker over 13 stk. sexlegetøj, 7 erotiske accessoires og 4 ting til blid bondage.

Sinful Deluxe julekalender kommer med hele 20 nye styles i år. Indhold er 14 stk. sexlegetøj, 3 accessoires og 7 ting til blid bondage.

Indhold af julekalenderen?

Det vil være lidt at ødelægge overraskelsen ved at åbne de forskellige låger, så vi kan ikke nævne det fulde indhold. Men Classic kalenderen dækker over 13 stykker sexlegetøj, 7 accessoires og 4 ting til bondage. Deluxe modellen dækker over 14 stykker legetøj, 7 bondage ting og 3 accessoires.

Du får en bred diversitet i produkterne, hvor legetøjet dækker over forskellige ting til nydelsen. Sidste år bød 1. december på en Sinful Curve Mini G-spot vibrator der kan give hende masser af fornøjelse både ved g-spot, klitoris eller til den pirrende leg rundt på kroppen.

Andre låger dækker over pirrende ting som den enkle Sinful Deluxe Feather Tickler der kan bruges til blid dominans leg. Og senere på ugen kan en låge dække over håndjern der kan bruges sammen med den pirrende fjer. Helt ligesom fantasier om bagdøren nok kan udleves, hvor en eller flere låger kan dække over ting til analsex. Sexterninger, pisk, penisringe eller bækkenbundskugler er andre ting, der også kan gemme sig bag en af lågerne i december.

Hvordan med strøm til legetøjet?

Noget legetøj bruger oplader eller batterier. Og produkterne i julekalender har medfølgende oplader som USB-kabel eller batterier til vibratoren eller andet.

Ekstra ting du bør have?

Der medfølger en Sinful Aqua vandbaseret glidecreme på 50 ml. med kalenderen. Men du skal måske købe mere. Her bør du huske at sexlegetøj ofte er fremstillet i silikone, hvor kun vandbaseret glidecreme er egnet.

Du bør også købe noget rensningsmiddel til sexlegetøj, da dette ikke følger med i de to julekalendere.

Fordele og ulemper?

Den største fordel er, at i som par får/tager jer tid til at nyde hinanden og måske også prøver nye ting sammen, der gør jer endnu tættere som par.

Kalenderen byder på et varieret indhold blandt sexlegetøj, tilbehør og accessories, så der både er til erfarne som nybegyndere. Dog er kalenderen designet til par af forskellig køn, så den er ikke specielt velegnet til singler eller onani i øjemed.

Prisen er ganske god i forhold til produkternes kvalitet, og hvis du kan læse engelsk, er det godt med en guide der byder på tips og inspiration til forbedret sexliv.

Julekalenderen indeholder lidt flere produkter designet til kvinder end produkter til mænd. Og det er nok den største ulemper med Sinful pakkekalenderen. Her skal også nævnes at inspirationshæftet er på engelsk, hvilket selvfølgelig taler en del ned, hvis du ikke kan læse engelsk.

Hvorfor købe den erotiske Sinful kalender?

En pakkekalender gives til at glæde børnene, mor eller din partner. Og her kan den frække julekalender også overraske, helt ligesom den kan skabe eller genskabe romantikken i december der kaldes det romantiske måned.

Kærlighed og sex er godt for forholdet og med til at sænke stress niveauet fra hverdagen. 24 dage der byder på masse af sjov og måske udfordrer sexlivet, kan hjælpe med at skabe overskud og pleje jeres forhold.

Julekalender kan også rykke jeres sexliv til nye højder. De fleste har fantasier, men mange holder igen med det mere kinky stuff. Her kan det måske være svært at spørge din partner om analsex eller den blide dominans leg. Og her kan en julekalender med 24 låger der dækker over ukendte ting, måske være med til at udleve nogle af jeres fantasier på en naturlig måde.

Gør julen hyggeligere og sjovere med en julekalender der kan give jer meget mere sex ikke bare i december, men i år fremefter hvor legetøj og accessoires måske bliver fast integreret i soveværelset.