in ,

Slikke fisse: Sådan får du hende til at komme med oralsex

slikke fisse

Vil du gerne se din kvinde vride sig i nydelse over, hvad du gør ved hende med læber og tunge? At slikke fisse kan være et uoverskueligt projekt, hvis du ikke ved, hvad du skal gøre. Det er dog ret simpelt, og med få remedier kan du gøre hendes oplevelse endnu mere intens.

I vores guide kan du få hjælp til, hvordan du kan slikke fisse, så din partner kommer i den syvende himmel. Vi guider dig gennem gode tips og tricks, der alle kan hjælpe dig med at forkæle hende. Oveni har vi fundet nogle gode produkter, du kan anvende, så det bliver endnu bedre.

Dyk ned og forkæl din kvinde med vores guide til at slikke fisse.

Hvad er oralsex til hende?

At slikke fisse er en af de seksuelle akter, som er mest almindelige. Oralsex til hende består i at slikke med tunge og bruge læberne på hendes køn. Mange kvinder kan opnå orgasme, hvis du kan stimulere dem korrekt med din mund. Det er dog også en god måde, hvor du kan varme hende op til den helt store tur, hvis der er lagt op til en lang aften i erotikkens tegn.

Det er meget individuelt, hvordan en kvinde kan lide at få oralsex. Du kan derfor både selv gå på udforskning med din mund, mens du også kan starte en samtale om, hvad hun godt kan lide. På den måde kan du lære hendes specifikke krop og lyster at kende, og det kan være en meget intim oplevelse, som I kan dele sammen.

Hvordan slikker man fisse?

Det er ret enkelt at slikke fisse, men det kan kræve lidt øvelse, før du ved, hvordan du gør det mest komfortabelt for hende. Det er vigtigt, at du starter blidt ud, og langsomt kan du efterfølgende opbygge intensiteten, som du slikker og kysser hende med.

Nogle gør også brug af bestemte mønstre, som de bevæger tungen i. Et af de mest kendte tricks er, at du tegner alfabetet med din tunge mod hendes klitoris. Det kan være en gode at regne ud, hvilke bevægelser der har bedst effekt.

Du kan dog også lave lange og dovne slik hele vejen fra bund til top og omvendt, slikke med små koncentrerede bevægelser mod klitoris eller rotere med tungen. Afprøv forskellige bevægelser, for det er den letteste vej til at finde hendes favorit.

Brug sexlegetøj

Der er ingen skam i at bruge sexlegetøj, hvis du skal få din kvinde til at komme. For mange kvinder kan det at slikke fisse være et fantastisk forspil, men ikke alle kan få en orgasme af at få slikket fisse.

Nogle har brug for en anderledes eller mere intens stimulation, end du kan præstere med tungen alene. Du kan både tage dine fingre i brug, men du kan også supplere oplevelsen med sexlegetøj, der forkæler hende. Det kan tage jeres leg til nye højder, hvis du både lader din tunge spille over hendes køn, mens du anvender legetøj til at stimulere hende samtidigt.

Forkæl hende indvendigt med vibrationer

Vibratorer er meget populære hos kvinderne, og de har været brugt i mere end et århundrede til at få den eftertragtede orgasme. Hvis du skal slikke fisse på din partner, kan du med fordel også anvende vibratorer, der giver ekstra stimulans, mens du forkæler hende.

Du kan både anvende en traditionel vibrator, der for mange vil udløse en god reaktion, hvis du anvender den på klitoris. Mange kvinder kan dog også godt lide at mærke vibrationerne indvendigt, hvor de kan forplante sig til hele underlivet.

Det er en god ide, at du diskuterer mulighederne med din partner, inden du introducerer legetøj, mens du vil slikke fisse. Måske har hun selv en vibrator eller ved, hvad der skal til, så I nemt finder det helt rette sexlegetøj til nydelse og stimulation.

Sinful Bliss Love Æg og Klitoris Vibrator

slik fisse med vibrator

Sinful Bliss Love Æg og Klitoris Vibrator er et oplagt valg til parret, der vil gøre det endnu mere hedt i soveværelset – eller ude i offentligheden. Det består af et vandtæt vibratoræg, der skal indføres i skeden eller kan bruges udenpå som en almindelig vibrator.

Med til ægget får du en smart fjernbetjening, der gør det nemt at skifte mellem de 10 forskellige vibrationsindstillinger. Fjernbetjeningen kan nå 10 meter, så vil I eksperimentere med ægget i offentligheden, kan det også ske på afstand af hinanden.

På selve ægget er der en tænd og sluk-knap, hvor du tænder for ægget, før det kan placeres i trussen, indføres i skeden eller bruges til at stimulere din partners krop. Ægget har en længde på 7 cm og en diameter på 3,6 cm, og den har en afrundet form, der føles behagelig uanset, hvordan du benytter det.

Når ægget skal lades op, skal du anvende den medfølgende ledning. Du slipper derfor for at tænke på batterier, når I er godt i gang, og den kan lades op igen og igen.

Sinful opladelig power bullet vibrator

power bullet

Du kan også anvende den smarte Sinful opladelig power bullet vibrator til at udforske din partners krop, mens du er i gang med at slikke fisse. Det er en bulletvibrator med masser af power, der sikrer en intens stimulering, når du anvender den på hendes lystpunkter. Fremstillet i en mat ABS-plast er den lille og diskret, så du nemt kan tage den med dig, og den er vandtæt til de frække lege i badet.

Vibratoren har 10 forskellige indstillinger, der nemt kan bruges over hele kroppen. Du kan både lade den danse hen over hendes brystvorter, mens du slikker hende, men den kan også anvendes mere koncentreret omkring klitoris, når du vil tvinge hende udover kanten.

Bulletvibratoren er genopladelig, og den har i alt 3 forskellige vibrationsmønstre og 7 hastigheder, som du kan trykke dig igennem med knappen i bunden af legetøjet.

Slikke fisse og stimulere anus

Underlivet er sprængfyldt med sensitive nerveender, der kan forkæles på forskellig vis. Hvis du skal slikke fisse, kan du også stimulere hende andre steder, der kan højne nydelsen.

Blandt andet er anus et sensitivt område, der med den rette stimulering kan resultere i orgasme for nogle. De fleste vil dog også bare nyde, at deres anus bliver stimuleret som en del af at få slikket fisse eller lignende.

Husk at hygiejnen skal være i top, når I leger analt. Bakterier fra anus må ikke spredes, og derfor skal I sørge for, at I begge vasker med sæbe inden, og at alt legetøj selvfølgelig bliver grundigt rengjort både før og efter.

Amaysin Wave vibrerende analkæde

slik fisse med analkæde

Vil du forkæle hende ved både at slikke fisse og stimulere anus, kan du prøve Amaysin Wave vibrerende analkæde. Det er en flot kæde med kugler, der er fremstillet i silikone og PU-beklædt ABS-plast.

Anvend lidt glidecreme til at indføre staven med kugler i anus. Kuglerne går fra en diameter på 0,7 cm op til 3 cm i diameter, så det er nemt at gøre oplevelsen mere eller mindre intens alt efter, hvad hun kan lide.

Analkæden har en indbygget vibrator, der kan summe afsted med vibrationer, mens du forkæler hende ved at slikke fisse. Vibrationerne når hele vejen ud i spidsen, og du tænder med en knap i bunden.

Bunden er særligt udformet med et smart håndtag, der gør det nemt at styre kæden både ind og ud, mens den forhindrer, at kæden smutter op.

Hvis du kan mærke og høre, at hun er lige ved at få en orgasme, kan du gribe fat i håndtaget og trække analkæden ud, når hun kommer. Det kan resultere i et endnu mere intenst klimaks, når flere punkter stimuleres på én og samme tid.

Husk glidecreme

Du skal altid huske at have glidecreme ved hånden, når du leger analt. Vagina og penis kan selv producere et glidemiddel, men den funktion har anus ikke. Derfor skal du selv tilføje ekstra glidemiddel, når der skal eksperimenteres med analstimulation samtidigt med, at du skal slikke fisse.

Det kan også generelt være en god ide at have glidecreme til de hede sessioner, hvor det kan være nødvendigt at supplere de naturlige safter. Nogle kvinder producerer mere eller mindre glidemiddel, og særligt efter overgangsalderen kan det være svært at producere nok selv.

Glidecreme er derfor en genial løsning, uanset hvordan I skal udforske hinandens kroppe.

Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme

glidecreme vandbaseret

Vil du have en god og mild glidecreme, du kan anvende til alle mulige formål, så er Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme et godt valg. Den kan både bruges, når du vil forkæle din kvinde med at slikke fisse, men den er også velvalgt til alle former for sexlegetøj, kondomer og til penetration.

Glidecremen kommer i en smart sort og diskret dispenser med pumpe, så du nemt kan dosere den rigtige mængde glidecreme. De 200 ml glidecreme indeholder ingen alkohol eller parfume, og den kan derfor også bruges af allergikere og dem, der har et sensitivt underliv.

Hvis den begynder at tørre let ud, kan du uden problem tilføje en dråbe vand, der igen aktiverer den glidende effekt, så du kan blive ved og ved med at lege videre.

Prøv glidecreme med smag

glidecreme med jordbærsmag

Hvis du har svært ved at vænne dig til smagen, når du skal slikke fisse, kan du gøre det lidt mere smagfuldt, hvis du anvender en glidecreme med smag. De fleste synes måske, at glidecreme med smag er en lidt sjov ting, men det kan også hjælpe dig, der gerne vil tilfredsstille din kvinde med munden.

Der findes glidecreme med smag i mange forskellige varianter, hvor du kan vælge alt fra banan og jordbær til chokolade. Det er bare at tage den udgave, der tiltaler dig mest, så du kan dykke ned med en god smag i munden, når du skal slikke fisse.

Forspil: Skab en fræk og erotisk stemning

Forspil er af afgørende betydning, hvis det skal blive ekstra godt for begge parter. Der er god grund til at lade forspillet trække ud og bruge god tid på det, så hun bliver ordentlig varm.

Med et godt forspil inden vil blodet strømme til hendes kønsorganer, hvis du tænder op under hende. Det gør det nemmere at få hende til at vride sig under din behandling, når du efterfølgende skal slikke fisse.

Der er mange muligheder for at skabe en ekstra intens stemning og oplevelse, hvis du tilføjer frække elementer til legen. Du kan både bruge blindfolds, håndjern og massageolie, der kan sørge for, at din kvinde er klar ti at give sig helt hen til din behandling.

Baseks Plys Håndjern

haandjern

Spænd din elskede fast, før du går i krig med at forkæle hendes underliv med din mund med Baseks Plys Håndjern. Det er et par flotte håndjern med lækkert og blødt sort plys, der sætter den helt rigtige stemning, når du slår dem omkring hendes håndled og tvinger hendes hænder til at være låst sammen.

Du kan både bruge de to frække nøgler som en del af legen, men skal hun hurtigt ud af dem, kan du altid låse dem op uden brug af de medfølgende nøgler også. Det er et perfekt sæt håndjern til jer, der eksperimenterer med blid dominans, og I kan skiftes til at bruge dem til jeres frække lege.

Håndjernene har en diameter på 6 cm, der gør at de fleste uden problem kan passe dem.

Fifty Shades of Grey No Peeking blindfold

slik fisse med bind for øjnene

Vil du fratage din partner muligheden for at følge med i, hvad du gør, kan det være en fræk mulighed at tilføje et blindfold til jeres leg, når du skal slikke fisse.

Med Fifty Shades of Grey No Peeking blindfold får du to forskellige blindfolds; en hvid og en sort. De er fremstillet i glat satin, der føles behageligt mod øjnene og huden generelt. Når din partner tager dem på, vil hun ikke kunne se noget, hvilket vil intensivere de andre sanser.

Med til Fifty Shades of Grey No Peeking blindfold får du en smart opbevaringspose, der er lavet i samme lækre materiale som de to blindfolds. Det gør det nemt at opbevare dem, så de altid er lige ved hånden, når du vil forkæle din kvinde med at slikke fisse.

Lelo Flickering Touch massagelys

sex lys

Tænd op for romantikken med Lelo Flickering Touch massagelys, der giver mange muligheder.

Lyset vil både sætte stemningen med en hyggelig belysning, men det er også lavet i voks, der kan benyttes som massageolie, når det smelter. Voksen brænder ikke på huden, når du hælder den ud over din partner, men den har derimod en let varmende effekt, når du fordeler det over kroppen. Det er perfekt til at starte forspillet ud, inden I fortsætter til mere intens leg.

Du kan få lyset med tre forskellige dufte med enten vanilje og kakao, cedertræ og snepære eller peber og granatæble. Der er 150 ml voks, som du kan sætte stemningen med, når du vil forkæle din partner med en erotisk massage kombineret med at slikke fisse.

Bijoux Tickle Me tickler

slik fisse med sexlegetøj

Til forspillet er det en god ide at vække hendes sanser. Med Bijoux Tickle Me tickler kan du lade de lette fjer danse hen over hendes hud, der er vores største organ.

Tickleren er lavet i et lækkert sort design, der er pyntet med en fin lille satinsløjfe. Fjerene er en fin lille dusk, der er nem at styre med håndtaget, så du kan bruge den over hele hendes krop, før du dykker ned mellem hendes lår.

Forspillet er det perfekte sted at få tændt godt op under din kvinde, før du forkæler hende med din mund. Derfor kan du også gøre forspillet ekstra intenst, hvis du kombinerer eksempelvis en blindfold med en tickler, så hun ikke ved, hvor fjerene danser hen over hendes nøgne hud næste gang.

Tips og tricks: Sådan gør du oralsex til en god oplevelse for hende

Er du lidt usikker på, hvordan du bedst kan slikke fisse, så det bliver en god oplevelse for hende? Det er for nogle en stor ting, hvor de gerne vil levere en stor præstation i sengen, men det at slikke fisse bør være en naturlig del af jeres intime liv, hvis I begge nyder det.

Hvis du vil have succes med at slikke fisse, så får du her nogle gode råd til, hvordan du kan finde ud af, hvad hun kan lide at give hende en dejlig og nærværende tur.

Få hende til at slappe af

Det vigtigste, når du skal slikke fisse, er at hun er afslappet. Hvis hun føler sig usikker eller ukomfortabel, vil det være spild af kræfter. Det vil nemlig bare ende som en træls situation for jer begge, når hun ikke nyder dit ihærdige arbejde.

Inden I går i gang, kan du sørge for, at hun føler sig lækker og tiltrækkende. Mange kvinder kan være usikre på, hvordan deres køn ser ud, og når du skal have ansigtet helt tæt på, skal det være en god oplevelse. Fortæl hende, at hun er dejlig, og sørg for, at hun ligger eller sidder behageligt.

Vil du gøre det ekstra lækkert, kan du starte med at berøre, massere og kysse hende andre steder på kroppen, før du bevæger dig længere ned. Det vil give en naturlig progression, hvor stemningen kan blive mere og mere intens.

Lyt til hendes signaler

Du vil som udgangspunkt ikke være i tvivl, når du rammer helt rigtigt, når du slikker fisse. De fleste kvinder foretrækker, at du koncentrerer dig om deres klitoris, når du giver oralsex til hende, men du kan også kysse og slikke hendes kønslæber og penetrere hende med din tunge.

Det vigtigste er dog, at du lytter til hendes signaler. Suk, støn og buk med hoften fortæller dig, at du er i det helt rigtige område. Afprøv forskellige bevægelser og kombinationer, så du kan lytte på hendes lyde og se, hvad der får hendes krop til at sitre af lyst og nydelse.

Få hende til at onanere for dig

Det kan nogle gange være svært at vide, hvad der virker, når du skal slikke fisse. Kvinders anatomi og lyst er vidt forskellig. Nogle kan lide en intens og hård stimulering, mens andre foretrækker mere fjerlette berøringer.

Hvis du gerne vil have en bedre ide om, hvordan du bedst kan forkæle hende ved at slikke fisse, kan du spørge hende, hvordan hun kan lide at gøre selv, når hun onanerer. Det kan også være, hun præcis ved, hvordan hun kan lide det og kan forklare det meget præcist til dig.

Du kan også få hende til at vise dig, hvilke teknikker hun selv benytter. Det kan både være frækt at se på, men der er også masser af gode informationer at hente i hendes egne bevægelser.

Orgasme bør ikke være målet

Det kan lægge unødigt pres på din kvinde, hvis dit mål med at slikke fisse er, at hun skal få en orgasme. Selvom det selvfølgelig er skønt, når det at slikke fisse ender i en dejlig orgasme for hende, så kan det få hende til at stresse og spænde op, hvilket ikke hjælper hende den rigtige vej.

Der kan være masser af nydelse at hente for både dig og hende, når hun nyder din mund og tunge mod sit sensitive sted. Derfor bør du fokusere på, at hun har en skøn oplevelse, hvor der er fokus på hendes nydelse og ikke orgasmen som selve målet.

Kom i gang med at slikke fisse

Har du holdt dig tilbage med at slikke fisse, fordi du var usikker på, hvordan du gjorde det til en god oplevelse? Med vores tips og tricks kan du nemt kaste dig over det, og øvelse gør som sagt mester.

Der er ingen skam ved at spørge din kvinde, hvordan hun kan lide det, og hvis du er åben og ærlig, vil det styrke jeres fælles kommunikation. I sidste ende bliver det jo kun en bedre oplevelse, når I kan tale frit og blive endnu bedre til at tilfredsstille hinanden, så det føles bedst muligt.

De fleste kvinder vil aldrig sige nej til at lægge krop til, hvis du gerne vil blive endnu bedre til at slikke fisse. Så afprøv vores tips, og dyk ned mellem din partners lår til stor nydelse for jer begge to.