in

Sprøjteorgasme – Sådan får man en sprøjteorgasme

Guide til sprøjteorgasme

Du har sikkert hørt om sprøjteorgasmer, squirting eller kvindelig ejakulation før. Har du selv eller din partner lyst til selv at prøve det, skal du bare i gang. Med den rette teknik og øvelse får du mulighed for at lære din krop bedre at kende.

I vores artikel kan du både blive klogere på, hvad en sprøjteorgasme er, men også hvad du selv kan gøre for at opnå den. Vi giver dig også gode bud på legetøj, der kan hjælpe dig med at nå i mål.

Der venter stor nydelse og spændende eventyr, når du går på jagt efter den særlige sprøjteorgasme.

Opnå sprøjteorgasme med legetøj

Det er ikke kun ved hjælp af masturbation og fingre, du kan opnå en sprøjteorgasme. Nogle kvinder har brug for en mere intens stimulation indvendigt, mens andre kan opnå sprøjteorgasme med den rette stimulering af klitoris.

Der er mange forskellige slags legetøj på markedet, der er målrettet det kvindelig g-punkt. Når du skal finde dem, kan du ofte klikke ind under en kategori på webshops, hvor de alle er samlet ét sted.

Dildoer og vibratorer

Du kan både anvende forskellige dildoer og vibratorer til at ramme g-punktet. Ofte vil de også være lette at genkende, fordi de vil have et knæk og en facon, der er ergonomisk tilpasset til at ramme korrekt i vagina. Det er formen, der adskiller dem fra de mere almindelige udgaver, og de kommer i mange størrelser og farver.

Hvis du vælger en af de ergonomisk udforede dildoer og vibratorer, vil du nemt kunne nå det særlige indre punkt. Du vil både kunne bruge legetøjet på dig selv, men det kan også være spændende og dejligt at få din partner til at styre den.

Hvis du overlader kontrollen til din partner, kan du lægge dig tilbage og slappe af, så du får lettere ved at opnå orgasme. Det er dog vigtigt, at du føler dig helt trygt ved din partner, hvis det skal være en behagelig oplevelse.

Bækkenbundskugler

Det er også muligt at træne din sensitivitet, hvis du anvender bækkenbundskugler. De hjælper dig til at opnå en bedre kontakt med skedens muskulatur, og det gør dig mere bevidst om området og dets reaktioner.

Både kvinder og mænd bør træne deres bækkenbund med knibeøvelser. Du kan dog få en ekstra udfordring, hvis du vælger at benytte bækkenbundskugler til at træne med. Det styrker både musklerne i underlivet, mens du også vil kunne mærke kuglerne og få en god fornemmelse for din skede generelt.

Kuglerne vil have ekstra tyngde, der tvinger din muskulatur til at trække sig sammen for at holde på dem. Nogle bækkenbundskugler er yderligere en udfordring, hvis der indeni er geisha-kugler, der roterer og forskyder vægten.

Bækkenbundskugler vil ikke i sig selv give dig en sprøjteorgasme, men de vil styrke din egen sensitivitet og fornemmelse, så du kan få lettere ved at opnå orgasmen med andre metoder.

Sinful Ripple g punkts vibrator opladelig

Gør det nemt at ramme plet med en vibrator målrettet g-punktet. Sinful Ripple g punkts vibrator er et stykke genopladeligt legetøj, der er designet til dig, der vil forkæles indvendigt.

Vibratoren er sort og har en fast kerne med yderside i blød og behagelig silikone. Designet er ergonomisk formet med en kurve og et hoved, der glider på plads og pirrer med diameter på 2,5 cm og 19 cm i længden. Riller på tippen af hovedet sørger for, at dit g-punkt får ekstra stimulering.

Med vibratoren kan du skifte mellem flere forskellige hastigheder og mønstre; der er 10 forskellige mønstre og 5 hastigheder. Du kan både bruge den i soveværelset, men da den er vandtæt, kn du også tage den med i badet.

Med til vibratoren får du en oplader, så du nemt kan genoplade vibratoren, når den løber tør for strøm.

g-punkt vibrator til sprøjteorgasme

Pretty Love bækkenbundskugler træningssæt

Hvis du vil få en bedre fornemmelse med din bækkenbund, kan du anvende bækkenbundskugler. Med Pretty Love bækkenbundskugler træningssæt får du rig mulighed for at styrke din muskulatur med træning, der også øger din sensitivitet.

Sættet består af tre forskellige bækkenbundskugler, hvor der i hver er en geisha-kugle. Kuglerne måler og vejer hver især:

  • Diameter på 3,4 cm, længde på 12 cm og vægt på 55 g
  • Diameter på 3,4 cm, længde på 16,8 cm og vægt på 104 g
  • Diameter på 3,8 cm, længde på 17,6 cm og vægt på 97 g

Geisha-kuglen har vægt i sig, der kan trille rundt, og det vil give din bækkenbund noget at arbejde med, når du holder den oppe. Det vil også føles stimulerende og behageligt, når kuglen forflytter sig, og du klemmer sammen med skedevæggene.

Når du anvender bækkenbundskugler, kan du få styrke og følsomhed. Knibeøvelser bør være fast rutine i din hverdag, og du kan øge intensiteten med ekstra vægt og udfordringer i form af bækkenbundskugler.

bækkenbundskugler til den kvindelig ejakulation

Lelo Soroya Wave vibrator

Elsker du lækker sexlegetøj, kan Lelo Soroya Wave vibrator være det rette valg i jagten på sprøjteorgasmen. Designet er unikt med en afrundet og slynget form, der er elegant og gennemført lækker. Det er en nytænkende og innovativ vibrator, der er lavet til at imitere kom her”-bevægelsen, der vil føles fantastisk mod dit g-punkt.

Fordelen ved Lelo’s Soroya Wave er, at du også får stimuleret din klitoris, når du anvender den. Klitorisvibratoren er fleksibel og nem at få til at ramme. Der er derfor dobbelt op på pirringen, når du leger med den sorte vibrator i silkeblød medicinsk silikone.

Du kan med vibratoren få forskellige stimuleringsmønstre, når du klikker dig igennem 8 forskellige vibrationsmønstre og flere hastigheder. Det giver forskellige fornemmelser og pirringer, som du kan afprøve og teste, så du finder den rigtige kombination for dig.

Motoren er kraftig, og når vibratoren løber tør for strøm, kan du lade den op med den medfølgende oplader.

vibrator

Sinful Slimeline G spot vibrator

Den simple Sinful Slimeline G spot vibrator kan hjælpe dig til at mærke dit g-punkt. Designet til at ramme med den rigtige vinkel, kan den sorte vibrator indføres i skeden og bruges til at stimulere punktet. Et ovalt hoved sørger for at presse mod g-punktet, hvor du kan lade vibrationerne forplante sig.

Slimeline G spot vibrator fra Sinful bruger batterier, og du skal derfor have to AA-batterier, når du vil anvende den. Når den er tændt, har du mulighed for at styre dig igennem en trinløs vibration fra det helt blide til det meget kraftige.

Overfladen på vibratoren er belagt med en blød PU, mens den indeni er med en hård plast kerne, der sikrer stabilitet. Hvis du tilføjer noget vandbaseret glidecreme, vil det føles ekstra behageligt, når du lader hovedet glide på plads og tænder for vibrationerne.

g-spot-vibrator

Hvad er en sprøjteorgasme?

Har du hørt eller set fænomenet sprøjteorgasme? Måske har du endda prøvet det på egen krop? For mange er den særlige orgasme et mål, som de gerne vil opnå at opleve.

G-punktet og sprøjteorgasmen har været under meget omtale fra både populærkulturens medier, men også videnskaben. Man er stadig ikke helt sikker på, hvordan en sprøjteorgasme fungerer, og hvorfor nogle kvinder kan squirte.

Den kvindelige ejakulation

Når du får en sprøjteorgasme, vil du udover orgasmen også opleve, at du får en ejakulation af væske. Væsken er klar og uden smag og duft, og den stammer fra en kirtel, der sidder på væggene af skeden.

Kirtlerne er en form for kvindelig version af blærehalskirtlen, der hos mænd producerer størstedelen af væsken til sæd. I fagsprog kaldes kirtlerne for skenes kirtler. Der er derfor ikke tale om tis, når en kvinde sprøjter, og det er hverken farligt eller ulækkert, men derimod et helt naturligt sekret fra kirtler, som kvinder har.

Hvor meget sprøjter kvinder?

Der er stor forskel på, hvordan kvinder sprøjter; nogle oplever en kraftig skylle, mens andre i stedet får en mere sivende sekretion uden sprøjt.

Det er derfor ikke sikkert, du vil få et springvand at se, hvis du opnår sprøjteorgasmen. I stedet kan du opleve, at der lægger sig en lille pøl under dig, når du har haft en orgasme.

Hvordan ved jeg, at jeg har fået en sprøjteorgasme?

Hvis du er i tvivl, om du har fået en sprøjteorgasme, kan det skyldes flere ting. Måske har du ikke prøvet det før, og måske er det kommet helt bag på dig, at det skete.

Mange kan blive overraskede og tro, at de er kommet til at tisse, da de sprøjtede. Det kan både være overraskende og lidt pinligt, hvis madrassen bliver gennemblødt. Det er dog vigtigt at understrege, at væsken ikke er tis, og at den ikke er ulækker.

For det andet kan orgasmen være meget voldsom, og den kan føles markant anderledes end en klitorisorgasme. Det kan være en ny fornemmelse, som du kan have svært ved at placere. Jo mere du vænner dig til følelsen, jo bedre vil du kunne nyde oplevelsen.

Som udgangspunkt vil du dog være klar over, at du har oplevet noget nyt, og at det var rart.

Kan alle opnå en sprøjteorgasme?

Med den rette træning, bør det være muligt for de fleste kvinder at opnå en sprøjteorgasme. Det er dog langtfra alle, der gør det.

Har du endnu ikke fået din første klitorisorgasme, er det en god ide, at du starter der. Klitorisorgasmen er oftest lettere at opnå, og den kan være en god start til at lære din krop, lyst og orgasme bedre at kende.

Hvis du gerne vil opnå en sprøjteorgasme, kan det være, du skal arbejde med dig selv og din krop over en periode. Har du en partner, kan du også involvere dem i processen, så I sammen kan udforske din krops erogene zoner og muligheder.

Når du vil i gang med at udforske muligheden for squirting, kan du følge vores guide herunder.

Hvordan får jeg en sprøjteorgasme?

Mange er på jagt efter den spændende sprøjteorgasme. Efter det blev populært i pornofilm, er endnu flere danskere blevet nysgerrige på at lære teknikken bag.

Der er ikke én bestemt vej til sprøjteorgasmen, men som udgangspunkt vil det ofte kræve, at g-punktet bliver stimuleret korrekt. Her får du en guide til, hvordan du giver dig selv de bedste forudsætninger til at opnå den kvindelige ejakulation.

Skab de rette omstændigheder

Hvis du skal have en sprøjteorgasme, så kræver det, at du er helt afslappet. Du skal føle dig godt tilpas og afstresset, så du ikke spænder op og forhindrer orgasmen i at rulle gennem kroppen.

Det kan være en god ide, at du sætter god tid af, hvis du vil forsøge alene eller sammen med en partner. Har du en partner, kan I starte med massage og berøringer, der tænder dig. Er du alene kan du også berøre dig selv blidt, se en fræk film eller læse en sexnovelle. Når du er godt tændt, vil det være nemmere at mærke g-punktet, der hæver op, og opnå sprøjteorgasmen.

Hvis du ikke vil gøre sengen våd, kan du lægge et vandafvisende lagen på sengen, så madrassen ikke suger væsker. Det kan forhindre bekymringer om, hvorvidt alting vil komme til at sejle, så du bedre kan slappe helt af.

For nogle kvinder kan det også være lettere at opnå en sprøjteorgasme, hvis de allerede har fået en klitorisorgasme. Det er dog ikke alle, der har det sådan, så prøv dig frem.

Find det rigtige sted indvendigt

Det er afgørende, at du selv eller din partner rammer rigtigt, hvis du skal være heldig at opnå en sprøjteorgasme. Den letteste måde at lokalisere dit g-punkt, er hvis du selv prøver dig frem. Her får du en guide til, hvordan du finder punktet indvendigt:

  • Start med at ægge dig komfortabelt på ryggen.
  • Sørg for at dine fingre er rene, og anvend gerne en god glidecreme.
  • Før to fingre ind i skeden og vend dem op mod maven.
  • På den forreste væg af skeden vil du kunne mærke en ruflet overflade, der kan føles lidt som en valnød.
  • Bevæg fingrene mod stedet ved at vrikke med fingrene med en ”kom her”-bevægelse.

Du vil ikke være i tvivl, når du rammer dit g-punkt, for det vil give en kildende fornemmelse. Det kan dog være, at følelsen er ukendt for dig, så det er en god ide, at du vænner dig til den nye pirring.

Brug den rette teknik

Det er ikke bare ved at berøre g-punktet, at du kan opnå sprøjteorgasmen. Det er vigtigt, at det bliver stimuleret korrekt, hvilket kræver øvelse og teknik.

Har du set en rigtig sprøjteorgasme blive udført med fingrene, kan det se ret voldsomt ud. Det skyldes at bevægelserne skal være voldsomme og hurtige for mange, hvis punktet indvendigt skal få nok stimulation til, at det udløser ejakulationsvæsken.

Når du vrikker med fingrene med ”kom her”-bevægelsen, kan du køre dem hårdt mod punktet indvendigt. Du skal starte langsomt ud, men du kan intensivere berøringerne, som følelsen af nydelse bygger sig op. Der skal bruges en del kræfter, og det er nemmest, hvis en anden gør det på dig.

Det er også en god ide, hvis du lægger hånden mod maven udenpå området, hvor du eller din partner trykker ned. Det gør stimuleringen endnu mere målrettet, når fingrene og punktet får øget kontakt.

Hold dig ikke tilbage

Hvis du nærmer dig en orgasme, vil det for størstedelen føles som om, at de skal tisse. Det er dog ikke tilfældet, hvis du ellers sørger for, at du har tisset af, inden I går i gang. Det er dog en god ide, at der er et beskyttende lagen under jer, når I er i gang, så der ikke kommer nogle former for væske på sengen.

Når følelsen af at skulle tisse presser sig på, skal du bare give slip på følelsen. Det kan være en mental blokade, som du skal arbejde med, men med tilvænning kan det blive lettere og lettere at smide kontrollen og lade fornemmelserne fylde kroppen.

Lad det ikke slå dig ud

Opnår du ikke sprøjteorgasmen, når du prøver, så skal du ikke give op. Det er ikke alle, der kan opnå en sprøjteorgasme, men derfor kan det uden tvivl være meget nydelsesfuldt. Mange kvinder nyder at få stimuleret g-punktet i forbindelse med onani, forspil og penetration, og du bør ikke stoppe med at nyde fornemmelserne.

Nogle oplever aldrig sprøjteorgasme i deres liv, andre en gang imellem, mens nogle får det hver gang. Uanset hvad du oplever, er der intet forkert ved det. Din krop kan blot være indrettet anderledes, og der kan være flere nerveender ved klitoris, som du i stedet kan nyde godt af.

Orgasmen bør ikke være eneste mål

Du har prøvet og prøvet på at komme til at sprøjte, men det vil ikke lykkedes. Det kan give følelser af modløshed og utilstrækkelighed, hvis du ikke kan sende et springvand afsted, som du har set i en pornofilm. Du bør dog slet ikke tænke sådan, for det kan kun gøre det mere besværligt faktisk at komme i mål.

Målet med at stimulere g-punktet bør ikke være orgasmen alene. Det kan give præstationsangst, hvilket slet ikke hjælper dig med at slappe af og lade orgasmen skylle ind over dig.

Du bør derfor sikre dig, at du går ind til massagen af g-punktet med et mindset, der handler om at nyde selve oplevelsen hele vejen igennem. Der kan være skøn nydelse i at blive stimuleret, uden du reelt set opnår en orgasme ved det.