in ,

Få en større pik med en penis forlænger

Få en større pik med en penis forlænger

Drømmer du om en større pik? Mange mænd ville gerne kunne forkæle deres partner med lidt flere centimeter, når de forlyster sig i soveværelset. Det er der smarte løsninger på, hvis du selv er på udkig efter en penis forlænger.

Vi har i denne guide samlet et overblik over hvilke former for penis forlængere, der er tilgængelige på markedet. Du får en introduktion til dine muligheder. Så er det bare op til dig, hvilken penis forlænger der er den helt rigtige løsning til dine erotiske eventyr.

Hvad er en normal penis størrelse?

Er du usikker på din penis, kan det hurtigt resultere i dårlig selvtillid, der kan smitte af på sexlivet. Måske har du ikke engang lyst til at vise dig nøgen for en kvinde? Mange mænd går med en bekymring om, hvorvidt deres penis er gennemsnitlig og stor nok.

Undersøgelser har vist, at den gennemsnitlige erigerede penis måler 13,12 cm. Der er derfor ingen grund til at føle sig utilstrækkelig, hvis du ikke har en stor svaber, som du måske ser oftest i pornofilm.

Selvom du måske har en ganske gennemsnitlig penis, kan du stadig have lyst til at syne af mere og kunne forkæle en partner med ekstra centimeter. Det kan være som en del af en leg, for at give dig et ekstra boost selvtillid, eller fordi du vil overraske din partner med en særlig oplevelse.

Hvordan kan du få en større penis med penis forlænger?

Der er flere forskellige ting, du kan gøre, hvis du gerne vil have en større penis. Afhængigt af den måde du vælger at forlænge din penis, vil det også være vidt forskellig fremgangsmåde.

Du kan vælge at gå den naturlige vej, hvis du ønsker at se ud af mere. Det foregår ved, at din penis langsomt bliver trukket længere, så både hud og væv følger med. Det er den eneste måde, du reelt set kan opnå flere centimeter, hvis du drømmer om en permanent løsning.

Har du kun brug for en penis forlænger, når du leger solo eller sammen med en partner, er der andre ikke-permanente løsninger. Du kan både vælge en penis forlænger som et sleeve, eller du kan prøve forskellige cremer, der virker som penis forlænger.

Det er dog op til dig, hvad du har brug for, før du kan føle dig komfortabel. Nu dykker vi dybere ned i de forskellige typer af penis forlængere, så du lettere kan vælge den rette for dig.

Få en større pik med penisforstørrer

Det er muligt at få ekstra centimeter, hvis du benytter en penis forlænger. Det er et apparat, som du bruger til at strække penis med. Det skal dog anvendes fast i lang tid, før du vil du de permanente resultater, du måske drømmer om.

Der er flere forskellige penis forlængere på markedet, der permanent kan trække din penis længere over tid. Det kan dog være en god ide, at du afsøger andre muligheder, før du går med den permanente løsning. Du skal både tage prisen på apparatet og tiden, du skal bruge, med i dine overvejelser.

Virker en penis forlænger permanent?

Ja, en penis forlænger virker. Det gør den dog kun, hvis du er konsekvent og benytter den efter forskrifterne. Det tager tid og tålmodighed, hvis du naturligt vil opnå en større penis mere permanent.

Et system, der strækker din penis længere, vil tvinge kroppen til at lave flere celler og dermed mere væv i området. Det vil derfor langsomt, men sikkert give dig ekstra længde.

Hud og væv må ikke blive hevet i for hårdt, for det kan resultere i skader. Derfor skal du have respekt for, hvad både vejledningen er, men også hvad du og din krop kan holde til. Gør det ondt eller er mere end bare lidt ubehageligt, skal du naturligvis altid stoppe.

Jes Extender Original Gold Standard Penis Forstørrer

penis forlænger jes extender

Det er medicinsk dokumenteret, at Jes Extender Original Gold Standard Penis Forstørrer virker. Det danskproducerede redskab kan efter dokumenterede forsøg forøge din penisstørrelse med maksimalt 60%. Det er ikke alle, der kan opnå den forøgelse, men det er muligt med den rette tålmodighed.

Over 500.000 mænd har allerede benyttet redskabet, der virker ved, at du spænder den om penis, og efterfølgende kan du skrue forlængelsesstængerne ud, så du opnår et stræk af penis. Jo længere tid du bruger apparatet, jo større sandsynlighed er der for gode resultater. Hvis du følger anbefalingerne fra producentens side, vil du kunne se resultater efter 2 til 3 måneder.

Det særlige ved penis forlængeren er, at den udover at virke også er belagt med 24 karat guld. Du får oveni 5 års garanti. Dog skal du være opmærksom på, at ringen til roden af penis har en diameter på 4,1 cm, der skal passe dig i ikke-erigeret tilstand.     

Androextender Penis Forstørrer

androextender penisforstørrer

Der er også mulighed for at opnå ekstra 4 centimeter i længden og 1,5 cm mere i diameter, hvis du anvender Androextender Penis Forstørrer. Penis forlængeren giver dig længde og fylde uden behov for at tage piller eller operation, hvis du anvender den fast over længere tid.

Systemet er lavet, så du strækker penis med et særligt udtrækningssystem. Det skal som minimum anvendes fra 6 til 9 måneder, hvis du vil have optimalt resultat. Du skal derfor have en god portion tålmodighed, hvis du vælger denne metode.

Penis forlængeren er lavet i plast og metal af høj kvalitet. Du får selve apparatet sammen med komfortbånd og skumpuder, så det er komfortabelt. Der er selvfølgelig en instruktionsbog med vejledning til at samle produktet, komme i gang med træningen, men også adgang til en online bog med sextips.

Hvis din penis er under 8 cm, når den er erigeret, kan du desværre ikke anvende Androextender Penis Forstørrer. Der kan du tage et kig på nogle af dine andre muligheder indenfor penis forlængere.

Længere penis i ikke-erigeret tilstand

De smarte apparater virker som penis forlænger i både erigeret og ikke-erigeret tilstand. Er du en mand, der ønsker en længere og fyldigere penis, når den ikke er erigeret, er det den eneste løsning. Andre metoder virker ikke permanent, så derfor skal de anvendes i forbindelse med masturbation eller sex.

Med et apparat som penis forlænger kan du få ekstra centimeter, der kan give dig mere selvtillid i omklædningsrummet. Som allerede beskrevet vil du dog ikke kunne se resultaterne af træningen med det samme. Det kræver tid, når kroppen naturligt skal vokse, fordi du lægger et konstant træk på hud og væv.

Få større penis med penispumpe

Hvis du gerne vil have ekstra længde og fylde, når du skal være sammen med din partner, kan du anvende en penispumpe. En penispumpe er en penis forlænger, der virker, når du skal bruge den.

Udover at give dig en større og mere fyldig penis, så vil den type penis forlænger også give dig en langt kraftigere erektion. Med en pumpe til penis forlænger vil du skabe et vakuum, der presser blodet ud i penis. Det får gør den både mere erigeret og stor at se på.

Mænd, der har problemer med at få en kraftig erektion, der også vil have en penis forlænger, kan med fordel prøve en penispumpe. Det er en god løsning, hvis du ikke søger noget permanent.

Ikke-permanent penis forlænger

En penispumpe er et redskab, der i sig selv også kan være en oplevelse. Når du bruger en pumpe, vil du tydeligt kunne mærke trykket fra vakuummet omkring din penis, og mens du pumper, kan det være ret behageligt.

Målet med en penispumpe er, at du skaber et tryk, så blodet lettere kan strømme ud i penis. Når blodet strømmer ud i penis, vil det få den til at se større ud og også få den til at fylde mere i omkreds. Det kan være til stor glæde både for dig selv og en partner.

Kraftigere erektion med penispumpe vil være en let måde at forlænge penis, fordi det ikke er permanent. I stedet kan du bruge pumpen, når du skal masturbere, eller du kan hive den frem før en partner og dig skal være intime. Det giver dig derfor ekstra stor penis uanset situationen.

Mr. Big Penispumpe

større pik med en penis pumpe

Inden du skal have sex eller masturbere, kan du benytte Mr. Big Penispumpe. Den giver dig en større og længere penis, der ikke forbliver større permanent.

Designet er lavet, så det er nemt og brugervenligt at benytte. Det er praktisk, når du gerne hurtigt vil have den ønskede størrelse, så du kan komme videre med alt det ekstra sjove. Med en gennemsigtig cylinder i ABS-plast kan du nemt følge med i processen – og eventuelt lade din partner kigge med.

Penis forlængeren har et særligt greb, der gør det nemt at sænke trykket i penispumpen efter behov. Det gør det også hurtigt, når du har fået den ønskede størrelse og vil videre i legen. Du kan også hurtigt lette trykket, hvis du oplever en smule ubehag, når du anvender pumpen.

Med til penispumpen får du 3 forskellige manchetter, der har forskellige størrelser og farver, så du nemt kan finde den størrelse, der passer dig. De er henholdsvis 2,5, 3 og 3,5 cm, og de skal sidde nede ved roden af penis.

Derudover får du selve cylinderen til at sætte ned over penis. Den er 32 cm i længden, og indvendigt er der en diameter på 6,5 cm. Derfor kan både små og store med fordel anvende penispumpen med gode resultater.

Sådan bruger du penispumpen

Skal du bruge penispumpe, kan du anvende glidecreme, så den er lettere at påføre penis. Du skal finde den af manchetterne, der passer din penis ved roden. Den skal du efterfølgende sætte på cylinderen.

Når du er klar, skal du sætte cylinderen over penis, så den er helt nede ved roden. Du pumper med det integrerede greb, så der dannes vakuum inde i pumpen. Har du behov for at lette på trykket, er det nemt med ventilen.

Føl med i processen gennem det gennemsigtige plast, og når du har den ønskede størrelse, skal du lukke luften ud. Penis vil både se større ud, men du vil også opleve en kraftigere erektion, der er mere sensitiv, fordi blodet er trukket ud i penis.

Bathmate Hydromax 7 Penispumpe

få en stor pik med penispumpe

Fordi penispumpen Bathmate Hydromax 7 Penispumpe udnytter trykket fra vand, vil den kunne give 35% kraftigere vakuum end andre modeller fra Bathmate. Det er et af de mest populære mærker på markedet for penispumper, og du kan derfor regne med gode resultater.

Penispumpen er lavet med en særlig ventil, hvor du påfylder vand. Vandet hjælper dig med at kunne skabe et større vakuum, når du pumper med penispumpen.

Ringen omkring bunden, der sidder mod din hud, er blød og komfortabel. Det gør det til en god oplevelse, når du pumper din erektion op.

Du må kun anvende penispumpen fra Bathmate én gang om dagen. Det kan dog være mere end rigeligt, når du vil syne af mere eller forkæle din partner med ekstra centimeter.

Efter brug bør du altid huske at vaske din penispumpe og andre penis forlængere. Med denne model er det en enkel proces, for den er let at skille ad og samle igen, så det kan gøres i et snuptag.

Sådan bruger du penispumpen

Med Hydromax 7 skal du bruge vand, så penispumpen virker mere effektivt. Du skal holde en finger for ventilen i bunden af pumpen, når du fylder den. Når den er fyldt, kan du placere pumpen over din penis.

Ringen i bunden skal slutte helt til omkring dig, og du skal sikre, at der ikke er hud i klemme, før du går i gang med af pumpe. Nu kan du slippe ventilen med fingeren igen.

Når du pumper, skal det foregå i et stille og roligt tempo. Pump indtil du føler trykket er godt, eller til du ikke kan pumpe mere. Bagefter skal pumpen sidde i 2 til 3 minutter, før du slipper trykket med ventilen.

Nu kan du gå i gang med at lege. Du kan også lade din penis blive slap og gentage processen, hvor du må pumpe op til 3 gange indenfor 15 minutter.

Brug smarte glidecremer til større penis

Skal det være så enkelt og overskueligt som muligt, kan du forsøge dig med cremer med penis forlænger i til en start. Det er slet ikke invasivt, og bryder du dig ikke om følelsen eller resultatet, vil du ikke have brugt hverken mange penge eller tid på det.

Cremer kan du få både som en reel creme, du skal påføre penis, før du kaster dig ud i lagengymnastik, men du kan også få glidecreme, der både virker som penis forlænger og glidemiddel.

Titan Gel Glidecremen Der Giver Penisforstørrelse

glidecreme til større pik

En glidecreme, du kan teste, er Titan Gel Glidecremen Der Giver Penisforstørrelse. Det er en smart glidecreme, der indeholder forskellige naturlige planteekstrakter, der virker som penis forlænger og forstørrer. Det er et 100% naturligt produkt, der stopper med at virke igen. Det kan give dig stor tryghed, når du anvender det som begynder indenfor penis forlængere.

De forskellige ingredienser forstærker testosteronet i din krop, så du kan få en mere kraftig og større erektion. Når det kommer på penis, virker det ved at øge blodgennemstrømningen. Det giver både en større, kraftigere og mere sensitiv erektion.

Du skal anvende glidecremen 2 gange om dagen i en måned, hvis du vil have permanente resultater. Når du har brugt tuben, vil du som udgangspunkt kunne se en forskel fra tidligere.

Glidecreme er altid en god ide

Som udgangspunkt er det altid en god ide, at du har glidecreme liggende. Det er sådan set lige meget, om det indeholder ekstrakter som penis forlænger eller blot bidrager til en friktionsfri oplevelse.

Når du anvender glidecreme, vil både masturbation og sex føles bedre, fordi det hele glider nemmere. Særligt med sexlegetøj og -redskaber som eksempelvis et sleeve eller en penispumpe, er det nødvendigt med glidecreme. Det hjælper dig med at få redskaberne på, så de sidder komfortabelt og slutter tæt.

Medikamenter til penis forlænger

Der er også andre produkter på markedet, der lover en større og fyldigere penis. Hvis du overvejer at starte på et af de forskellige tilskud, skal du dog være opmærksom på, at du ikke kan sikre dig selv en permanent løsning ved at tage piller eller kapsler.

Penis vokser under puberteten, hvor testosteron påvirker kroppen. Når puberteten er ovre, vil du derfor ikke kunne få en større penis naturligt, medmindre vævet tvinges til at producere flere celler, fordi der bliver trukket i det.

Forskellige medikamenter kan dog hjælpe dig til en mere fyldig og kraftig erektion, der derfor syner større. På den måde kan de fungere som en penis forlænger.
Når blodgennemstrømningen er mere intens, vil din penis blive større på alle måder. Derfor kan det sagtens være en mulighed, men det vil ikke få din penis til at syne af mere, når den ikke er erigeret.

Anvend et sleeve som penis forstørrer

Hvis du ikke er interesserede i at bruge redskaber til at forlænge din penis permanent, er der også andre muligheder. Det kræver hverken tid eller medikamenter, hvis du anvender et sleeve som penis forlænger.

Et sleeve til penis forlænger er et smart stykke legetøj, som du kan komme udenpå din penis. Den har et hul til din penis, som du kan trække ned over, hvor sleevet giver dig ekstra centimeter at arbejde med.

Du kan både få mere fantasifulde sleeves, der har unikke farver og udformninger, men vil du have den visuelle stimulering også, kan du finde realistiske udgaver, der ligner en penis.

Fantasy X-Tensions Perfect 2″ Extension Extra Girthy

forlæng din penis med et dick sleeve

Med Fantasy X-Tensions Perfect 2″ Extension Extra Girthy er der både ekstra længde på cirka 5 cm og en tykkelse på 4,4 cm at lege med. Det er lavet i fast, men fleksibelt TPE, der er nemt at trække over penis.

Sleevet føles meget naturlig, for den er lavet med detaljer som blodårer og et blottet penishoved, der gør det til en realistisk fornemmelse for din partner, når du anvender en penis forlænger.

Samtidigt ser den naturlig ud, hvor den er farvelagt med naturlige nuancer, så du får den visuelle stimulation af en større og kraftigere penis. Der er mulighed for at vælge mellem en lys og mørkere udgave, så du kan matche den til din hudtone.

Penisforlængeren vil være en lækker tilføjelse, når du masturberer, men med en partner er der også meget at udforske. Din partner kan nyde den ekstra tykke og lange penis, som du styrer showet med. Når du har sleevet på, vil du samtidigt kunne holde længere, fordi du får mindre stimulering.

You2Toys Super Dick Sleeve

dick sleeve penisforlænger

Hvis det skal være ekstra stort, kan du forkæle din partner og syne af mere med You2Toys Super Dick Sleeve.

Det er et gennemsigtigt sleeve, der har en naturlig udformning som en penis, som du kan trække ned over din egen. Den er udstyret med frække blodårer og et velformet penishoved, så det føles naturligt at røre og blive penetreret, når du har sleevet på.

Lavet i ftalatfri TPE er det et meget fleksibelt hylster, der måler 16 cm i længden og er 1 cm tykt. Det føles derfor også behageligt, når du kommer glidecreme i det og bruger det både til masturbation og sex.

Trykket fra selve sleevet vil give dig en mere kraftig erektion, mens det gennemsigtige materiale giver en ekstra stimulerende detalje. Du kan både selv nyde synet, men anvender du det med en partner, kan I begge nyde synet af din penis, der vokser, men også de ekstra centimeter, du er udstyret med.

Husk at rengøre sleeves efter brug

Når du anvender et sleeve som penis forlænger, er det vigtigt, at du gør det rent efter brug. Du skal altid vaske det med sexlegetøjsrens og vand, når du er færdig med at bruge sleevet. Det gælder også, hvis du ikke er kommet, da glidecreme og præsperm skal vaskes væk.

Sørg for, at du kommer hele vejen ind inderst i sleevet, og bagefter skal det tørre helt igennem. Hvis du ikke lader det tørre helt, før du gemmer det væk, giver du bakterier for gode betingelser, og sleevet kan blive ødelagt.

Hvis du oplever, at overfladen på dit sleeve bliver let klistret, er der en løsning. Du skal anvende lidt pulver til sexlegetøj, der opfrisker overfladen og sørger for, at det får en længere levetid.

Hav sex i badet med penis forlænger

Det smarte ved sleeves og hylstre, der forlænger din penis, er at du kan bruge dem i badet. Hvor creme vil blive vasket af, og penis forlængere, der trækker i penis, ikke skal bruges under seksuelle akter, kan sleeves tages med ud i badeværelset.

Når du vil bruge en penis forlænger i badet, skal du stadig huske at anvende glidecreme, når du skal have sleevet på. Det beskytter dig mod friktion, så det kan være en komfortabel oplevelse. Ellers kan du give den gas, som både du og din partner har lyst til. Sleevet sidder sikkert omkring din penis, og det er vandtæt, så det kan blive en ekstra hed oplevelse for jer begge.

Penis forlænger til dig, der gerne vil give mere

Har du lyst til at prøve nogle af metoderne, kan du investere i penis forlænger og teste dem på egen krop. Er du helt nybegynder kan du altid starte i den lette ende, men ved du allerede, at du ønsker permanente løsninger, skal du i gang. Du skal nemlig væbne dig med meget tålmodighed, fordi det tager lang tid at få ekstra centimeter penis naturligt.

Det kan for nogle føles pinligt, når du ikke har en særligt stor penis. Særligt med en partner, som du gerne vil tilfredsstille, kan det være et problem, der også kan påvirke både tiden i sengen og udenfor den.

Hvis du ikke føler, du er tilstrækkelig, kan du også opleve problemer med manglende erektion, fordi du simpelthen reagerer negativt på situationen. Du bør dog ikke lade dig slå ud af situationen, for der er løsninger, og første step er at snakke med din partner om det.

Inkluder din partner

Det kan være svært at starte samtalen, men det kan være nødvendigt at åbne op for din usikkerhed med din partner. Når man dyrker sex, er man meget intime og sårbare. Derfor kan det være ekstra svært at tale om det, der ikke fungerer, hvis man ikke vil føle sig udstillet eller udstille den anden.

Hvis du vil starte snakken, bør du sørge for, at din partner har tid og overskud. Måske falder snakken naturligt på emnet, og du kan åbne op. Du kan også selv igangsætte en samtale, hvis du går med problemet som en byrde, der påvirker dig i andre henseender.

Ofte vil din partner ikke reagere negativt, men derimod forsøge at finde en måde, hvor I sammen kan få det til at lade sig gøre.

Fokuser på andre dele af sexakten

Der kan hurtigt blive et usundt fokus på, om din penis har den rette størrelse eller ej. Det er i virkeligheden ikke så vigtigt, hvor stor din penis er, hvis du ellers kan tilfredsstille dig selv og en partner.

I stedet for at penetrationen bliver det afgørende punkt i sexakten, kan det være en fordel at bruge længere tid på andre dele. Træk forspillet ud, så det bliver en lang og nydelsesfuld oplevelse. Du kan med fordel fokusere på at forkæle din partner på bedst mulig vis, så de ikke føler, de er gået glip af noget som helst. Brug dine fingre, hænder og mund, og du kan altid supplere med sexlegetøj også. Der er mange måder, du kan have en fræk oplevelse på, der ikke nødvendigvis involverer penetration.

De fleste partnere vil være meget forstående, hvis du er usikker på din penis. Og særligt vil din partner være forstående, hvis du formår at sikre deres tilfredshed på andre måder.

Introducer forskellige hjælpemidler

Når du savner ekstra centimeter, kan du altid introducere forskellige hjælpemidler. Du kan både anvende dem alene, før du skal mødes med din partner, men nogle af tingene kan du også introducere til legen.

Glidecremer, penispumper og sleeves kan sagtens anvendes med en partner, hvis du vil gerne vil bruge en penis forlænger. Det kan endda være et frækt indslag, hvis du er åben og ærlig omkring det. Både glidecreme, sleeve og pumpe kan du lade en partner styre, så de både hjælper dig med længden, men samtidigt er en del af forspillet.

For mange kan det være meget stimulerende at se penis rejse sig og vokse. Kan din partner lege med pumper eller sleeves, kan det gøre dig endnu mere tændt, hvilket bidrager til en kraftigere erektion.

Kom i gang med penis forlænger

Som du sikkert har bemærket, er der mange forskellige typer af produkter til penis forlængelse på markedet. Det bør også fortælle dig, at du langt fra er den eneste mand i verden, der drømmer om at have en større og mere fyldig penis. Selvom det kan føles pinligt at have problemet, så er det derfor et meget almindeligt problem, som mange mænd søger hjælp for.

Hvis du gerne vil i gang med at anvende en penis forlænger, så er der ingen grund til at vente. Der er mange både mere og mindre invasive metoder, som du kan afprøve om virker for dig.

Hvis du oplever at et produkt ikke fungerer for dig, bør du ikke give op. Måske er det ikke glidecreme med ekstrakter til kraftigere erektion, men derimod en penispumpe, der gør tricket for dig.

Køb din penis forlænger online i dag

Hvis du er lidt flov over at søge hjælp, kan du altid gå online og finde produkterne, så du ikke skal ned i en decideret butik. Det giver dig ro og fred til at læse mere om penis forlængere og de muligheder, der er tilgængelige for dig. Vi har samlet et udvalg, som du allerede kan købe i dag og få leveret hjem til din dør.

Der er ingen grund til ikke at gøre noget ved problemet, hvis det påvirker dig i at udleve dig seksuelt. Du er ikke alene, og der er måder, du kan komme omkring en lille penis på og stadig have et dejligt og tilfredsstillende sexliv for alle parter.