in , ,

Undgå for tidlig udløsning og hold længere i sengen

hold længere i sengen

Der er rigtig mange mænd, der gerne vil holde længere i sengen. Mange døjer med for tidlig udløsning, men det er der mange muligheder for selv at gøre noget ved. Du er ikke alene, hvis du kæmper med problemet, og der er masser af gode råd, tips og tricks, der kan give dig længere tid til at nyde med din partner.

Vi har samlet en guide til dig, der gerne vil sikre dig, at du holder længere i sengen. Der er både smarte tiltag og produkter, der på forskellig vis vil give dig mulighed for at holde udløsningen tilbage.

Træn din udholdenhed

For mange mænd kan det være skamfuldt, hvis de ikke holder længe i sengen. Det kan give en følelse af, at de ikke kan tilfredsstille deres partner, og at de ikke er mandige nok. Der er dog ingen grund til ikke at gøre noget ved problemet.

Hold længere i sengen med få enkle, men effektive tiltag, der træner din udholdenhed.

Hold længere i sengen ved at træne din udholdenhed med masturbation

Du kan ganske enkelt træne din udholdenhed, når du er alene. Under masturbation er der rig mulighed for at holde tilbage, så du på sigt kan opnå at holde længere i sengen.

Hold længere i sengen ved at anvende enten din hånd eller en fleshlight. Du kan starte med at træne med almindelig onani, hvor du holder igen, lige inden du får udløsning. Det er nemmest for dig selv at mærke, når du er tæt på orgasmen.

Tilføj en fleshlight for ekstra stimulation

For at øge stimuleringen og skabe en mere virkelighedstro oplevelse af at have sex, så kan du tilføje en fleshlight til din træning. Du anvender den til at masturbere med, hvor du bliver stimuleret på en ny måde fremfor din egen hånd.

En fleshlight er et rør med en blød og indbydende åbning, som du kan penetrere. De kommer i mange forskellige udgaver, hvor du både kan få nogle med en fristende mund, vagina eller anus, som kan stimulere dig visuelt, når du anvender den.

Indeni kan du også få mange forskellige teksturer, der pirrer og vil massere din penis, når du kører den op og ned ad skaftet. I bunden vil der være mulighed for, at du kan justere på vakuum-effekten, så den gliber omkring dig.

Husk at anvende glidecreme med en fleshlight. Hvis du ikke husker glidecremen, kan det føles ubehageligt. Når du har brugt din fleshlight, er det vigtigt, at du vasker den grundigt med sexlegetøjsrens, og at du lader den tørre helt, før du pakker den sammen.

Fleshlight Girls Elsa Jean Tasty

hold længere i sengen med elsa jean fleshlight

Du kan blandt andet prøve Fleshlight Girls Elsa Jean Tasty. Det er en flot udgave med ydre vulva, der er støbt efter den blonde pornoskuespillerinde Elsa Jean. Du kan derfor fantasere om hende, når du anvender den alene.

Det indre sleeve er fremstillet af et af de mest virkelighedstro materialer TPE, der også kaldes Superskin. Materialet er fast, men eftergivende, og teksturen indvendigt er lavet et særligt mønster, der er opkaldt efter Elsa Jean.

Hold længere i sengen ved at anvende en fleshlight, der træner dig til at holde orgasmen tilbage, når du masturberer.

Få din partner til at deltage i træningen

Tag gerne din partner med ind i legen, som det meget hurtigt kan udvikle sig til, når I er to. Hvis du lader dem styre hastigheden, kan du blive pirret, mens du samtidigt træner.

Hold længere i sengen ved at have din partner foran dig, mens du bliver stimuleret. Når du mærker udløsningen trænge sig på, kan du bede dem stoppe. Du kan både sige stop med ord, eller I kan internt aftale et tegn, der sørger for, at din partner holder inde.

Din partner kan også anvende eksempelvis en fleshlight på dig, så du bliver ekstra stimuleret og udfordret, mens du arbejder på din udholdenhed. I sidste ende gør det træningen ekstra underholdende og fræk, og der er rig mulighed for at opbygge en intens stemning, når I trækker forspillet i langdrag.

Anvend videoer til træning

Har du brug for at blive ekstra udfordret på din udholdenhed, når du er kommet godt i gang? Det er muligt at finde forskellige videoer, der guider dig i, hvordan du skal masturbere. Det er en fræk måde at udforske dig selv, mens du nyder din træning, hvor du skal koncentrere dig om at holde tilbage.

Der er både udgaver af videoer, hvor du får instruktioner, som du skal følge undervejs. Det er også muligt at finde musik med visuelle indikationer på beats, som du skal anvende til at styre din masturbation. Begge typer kan være smarte at anvende til at træne din udholdenhed, fordi de fratager dig styringen, men ikke kontrollen.

Der er ekstra gevinster ved at træne udholdenhed

Når du er i stand til gentagende gange at holde orgasmen tilbage, vil den også bygge sig op. Hele kroppen vil føles ekstra elektrisk, og når du endelig giver los, vil det være en stor forløsning.

Det kan give mange muligheder for at eksperimentere med din partner, hvis du involverer dem. Lad dem få dig helt tæt på grænsen, før du enten med lyd eller et signal stopper dem lige inden, det går galt.

Hold udløsningen tilbage

Der er mange forskellige måder, som du kan bruge til at holde din udløsning tilbage på. Bedøvende kondomer og cremer er en retning, og du kan løbende træne din egen udholdenhed – både alene og sammen med en partner.

Her introducerer vi dig for forskellige produkter, der hjælper dig med at holde længere i sengen ved at forsinke din udløsning. De vil på hver sin måde sikre dig mod for tidlig udløsning, når du gerne vil performe godt i sengen.

Brug smarte bedøvende midler

Selvom det måske lyder som om, du vil miste følelsen ved at bruge bedøvende midler, så virker de ikke på den måde. Du kan derfor nyde i lige så høj grad, hvis du bruger cremer eller kondomer med creme, der let bedøver.

De fleste bedøvende midler til at holde længere i sengen indeholder et let bedøvende middel, der kun gør det lettere for dig at holde tilbage. Effekten vil hurtigt sætte ind, og efterfølgende vil den også hurtigt aftage.

Der findes forskellige produkter, der kan give en bedøvende effekt.

  • Cremer: Der er cremer, som du kan smøre på penis og afvente tørrer ind. Når cremen er trængt ind i huden, vil du opleve, at du ikke er helt så sensitiv, men stadig bliver stimuleret.
  • Kondomer: Kondomer kan også hjælpe, hvis du vil holde længere i sengen. Særligt hvis du vælger kondomer, der har en creme indvendigt, der forsinker udløsningen ved at bedøve.

Der er derfor muligheder, som du kan teste, så du finder den løsning, der fungerer bedst for dig og en eventuel partner.

Durex Mutual Climax bedøvende kondomer 10 stk

forsink udløsning med bedøvende kondomer

I pakken med Durex Mutual Climax Bedøvende Kondomer får du 10 stk., som har en et bedøvende Performa-creme på indersiden. Det virker, når du tager det på, så du kan holde længere i sengen.

Kondomet er fremstillet i latex i høj kvalitet, der udvendigt er med en pirrende tekstur, der forkæler din partner under penetration. Der er både riller og dupper, som vil føles ekstra godt for partneren, mens du kan præstere i længere tid.

Pasate Infinity Delay kondomer 12 stk

delay kondomer

Du har også mulighed for at prøve pakken med 12 stk. Pasante Infinity Delay Kondomer. Kondomet kommer med en indvendig creme, der nedsætter din følsomhed. Cremen vil gøre det lettere at udsætte orgasmen, så du kan holde længere i sengen.

Udvendigt er der også glidecreme med en mild duft af appelsin og vanilje, mens overfladen på latexkondomet er glat.

Hold længere i sengen med penisringe

Når du får en udløsning, vil sæden løbe gennem penis. Du kan udsætte din udløsning, hvis du bruger en penisring. Trykket omkring roden af penis vil hjælpe dig med at holde tilbage, så du kan holde længere i sengen med din partner.

Penisringe har også en fordel, foruden at hjælpe dig med at holde længere i sengen. Når en penisring sidder rigtigt, vil den holde blodet ude i penis. Den fungerer ved at lægge et tryk ved roden, så blodet ikke kan løbe tilbage. Det vil give dig en langt hårdere og kraftigere erektion, fordi blodet vil kunne pumpes ud, men ikke trænge tilbage.

Oplever du både problemer med ikke at holde længe nok i sengen og ikke have en kraftig erektion, kan det være en enkel og effektiv løsning.

Sådan bruger du en penisring

Når du bruger en penisring, skal du tage den på, mens penis er ikke er helt erigeret. De kommer i flere forskellige materialer, hvor det er lettest at få en fleksibel ring på i silikone, men du kan også få modeller i plastik eller stål.

Du kører penisringen ned over penis. Den skal sidde omkring roden, og du kan med fordel anvende til glidecreme til at få den på plads. For en sikkerhedsskyld er det bedst at anvende en vandbaseret glidecreme, der er helt sikker at anvende med alle former for materialer.

Har du behåring, skal du sørge for, at ringen ikke trækker i strå, så det føles ukomfortabelt.

Når penis bliver erigeret, skal penisringen sidde komfortabelt, men stramt til.

Vær opmærksom på dette med penisringe

Husk at være opmærksom på, at det ikke er ubegrænset, hvor længe du kan gå med en penisring.

Er du helt nybegynder, kan det være rigeligt at have ringen på i op til 10 minutter, så du vænner dig til fornemmelsen. Du kan eventuelt starte med at bruge ringen for dig selv, så du lærer redskabet at kende, og du både er mere tryg ved at sætte og have den på, når du er sammen med en partner.

Det er vigtigt, at du får den af igen efter max en halv times tid. Oplever du ubehag, skal du også altid tage din penisring af, så du ikke forårsager skader.

Sinful Premium Silikone Penisring sæt 3 stk

hold længere i sengen med en penisring

Vil du afprøve penisringe, kan du købe tre penisringe i forskellige udgaver som med Sinful Premium Silikone Penisring sæt. Sættet består af tre penisringe i sort silikone, der er fleksible og har tre forskellige diametre. Du får henholdsvis:

  • Penisring med diameter på 3,8 cm
  • Penisring med diameter på 4,3 cm
  • Penisring med diameter på 4,8 cm

Designet er lavet fladt, så de kan sidde behageligt om roden af penis, eller hvor du bruger dem, mens du samtidigt let kan penetrere din partner. Silikonen er blød og sikker at bruge, da materialet er fri for ftalater.

Du kan både bruge dem hver for sig, men du kan også kombinere de tre på kryds og tværs, hvor de også kan anvendes til skrotum.

Forkæl din partner

Selvom du måske ikke kan holde længe i sengen, så betyder det ikke, at der ikke stadig er mange muligheder for at trække udløsningen. Hold længere i sengen, når du i stedet fokuserer på din partners nydelse og sætter din egen udløsning mere i baggrunden.

Brug dine mund og fingre

Den mest enkle måde, du kan forkæle din partner på, er ved at bruge din mund og hænder. Med både tunge og fingre kan du penetrere din partner, uden du selv behøver blive stimuleret direkte.

Du kan både bruge ekstra meget tid på forspillet, men du kan også trække dig, når stimuleringen bliver for intens. Mens du får dig en lille pause, kan du sørge for, at din partner får en dejlig oplevelse, hvor I også er tætte på hinanden.

Sex er meget mere end penetration, og for mange kan det hjælpe at flytte fokus fra den del, og i stedet nyde hinanden.

Anvend en dildo sammen med din partner

Med en dildo kan du let give din partner følelsen af penetration, uden du selv bliver overstimuleret. For mange kan det være tabu at tage dildoen med under lagnet, men det er en skam. Dildoer og sexlegetøj generelt kan være med til at give helt nye og spændende oplevelser, når I sammen udforsker mulighederne.

Du kan samtidigt få en ganske særlig oplevelse, hvis du bruger dildoen på din partner. Vinklen bliver helt anderledes, så du kan få et dejligt syn af din partner, mens du forkæler ham eller hende. Det kan være meget ophidsende at se på, mens du holder dig tilbage og afventer.

Brug en harness for at holde længere i sengen

Der er også mulighed for at bruge en dildo med et harness, hvis du gerne vil være tæt på din partner og selv lægge kræfterne bag hvert et stød. Det giver jer intimiteten og nydelsen af hinandens kroppe, hvor du vil kunne gemme din egen udløsning til senere.

For din partner vil det føles meget realistisk, hvis I investerer i en naturtro dildo. Når I er hud mod hud, vil det hurtigt blive en hed session, hvor der er rig mulighed for at lade din partner nyde penetration – uden at oplevelsen bliver kortet af for hurtigt.

Hold længere i sengen, forkæl din partner og hav en ny oplevelse sammen med en dildo og et harness.

Willie City Lower Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm

dildo

Du kan prøve at forkæle din partner med Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo. Dildoen er meget naturtro, hvor den er fremstillet i et fleksibelt silikonemateriale, der er uden ftalater og latex. Indvendigt sørger en fast kerne for, at dildoen også står klar til brug altid, og den kan let vinkles, så den rammer de mest følsomme steder.

Længden er 22 cm, og ydersiden er med markerede årer langs skaftet, et realistisk sæt kugler og blottet penishoved.

Du kan både bruge dildoen på din partner, men du kan også se på, mens din partner nyder følelsen af penetration. I bunden er der en praktisk sugekop, så dildoen kan sidde fast på flere forskellige glatte overflader. Det giver rig mulighed for sammen at gå på udforskning efter spændende stillinger og steder.

Prøv dildoen og hold længere i sengen, mens du får forkælet din partner.

Afprøv nye muligheder sammen

Det er ikke kun forskellige produkter, der kan hjælpe dig i jagten på at holde længere i sengen. Der er også mange muligheder for at komme dybere ned i erotikkens verden, hvor der er særlige teknikker til at holde længere i sengen.

Fokuser på andet end udløsningen

Det kan være sundt at fokusere på andet end selve udløsningen som slutpunktet for den seksuelle akt. Der er mange andre frække ting, man kan lave sammen både før og efter udløsningen, der kan få jer begge til at holde længere i sengen.

Hvis du vil holde længere i sengen, kan I sammen bruge mere tid på din partner og berøre dig andre steder end direkte på penis. Kroppen har utallige erogene zoner, der kan forkæles og pirres, hvor der ikke er fokus på penetrationen.

På den måde kan I også lære hinandens kroppe bedre at kende, og det kan være en vej til at holde længere i sengen og bedre sex generelt.

Rollespil

I kan udforske spændende rollespil sammen, der gør selve akten til en leg for jer begge. Der er mange forskellige fantasier, der kan blive udforsket, hvis I inddrager rollespillet i jeres erotiske samliv.

Du vil nemt kunne gøre oplevelsen ophidsende, hvis du opfylder din partners ønsker. Det kan være med særlige situationer, handlinger, udfordringer eller andet, der tænder op under sagerne. Ved at lege sammen, kan du gøre det hedt mellem jer, og du kan undervejs tilføje forkælelse for din partner, før I går i gang med selve penetrationen.

Tantra

Indenfor særligt tantra er der fokus på at trække den seksuelle akt ud og ikke fokusere på orgasmen som mål. I stedet handler det om at komme tættere på hinanden og nyde kroppens reaktioner. Det er en særlig måde at anskue sex på, som kan gavne både ham og hende.

Tantra er en særlig teknik, som du selv kan lære. Det kræver blot, at du er villig til at sætte dig ind i de forskellige tanker.

Du kan selv researche emnet, og der findes mange gode både hjemmesider og bøger om emnet. Det er også muligt at deltage i træning med en ekspert, der kan guide og vejlede dig.

Den Nye Tantra – Forny Din Seksualitet

tantra sex

Vil du have nye teknikker indenfor tantra og blive klogere på dine muligheder, kan du vælge at læse bogen Den Nye Tantra – Forny Din Seksualitet. Bag bogen er den danske forfatter Anne Sophie Jørgensen, der med et let og enkelt sprog giver en indføring i tantraens verden.

På de 224 sider kan du læse meget mere om både forskellige øvelser, du kan lave alene eller sammen med en partner, men der er også viden om tantra. Den giver dig svaret på, hvad tantra er for en størrelse, og hvordan du selv kommer i gang med at praktisere det i dit eget liv. Det kan blandt andet hjælpe dig til at holde længere i sengen, men også få mere nydelse og nærvær.

Bogen er blevet rost af flere eksperter blandt andet sexolog og parterapeut Maj Wismann og sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling.

Det er ikke skamfuldt at opsøge hjælp

Vi har fundet en række gode råd og produkter, der kan hjælpe dig på vej til at holde længere i sengen. Det er en god ide, at du ikke giver op efter første forsøg, for der kan være én løsning, der fungerer for dig. Måske fungerer den bedøvende creme ikke for dig, men derimod kan penisringe give dig netop dét, der gør forskellen.

Oplever du dog ingen bedring, og påvirker det både dig og dine relationer, skal du ikke være bange for at opsøge hjælp til at holde længere i sengen. Det kan være, du har brug for en ekspert, der kan give dig vejledning til, hvordan du kan tænke anderledes eller anvende bestemte teknikker.

At holde længere i sengen er ikke svært at opnå, hvis du er villig til at arbejde på at finde den rigtige løsning for dig. Det vil give dig mere selvtillid i dit sexliv, og din partner vil føle sig set og forkælet, hvis du gør brug af vores guide.