in ,

Vibrator – Her er de bedste i 2021

Vibrator Sexlegetøj

Vibratorer er en fast del af mange kvinder og parforholds sexliv. De kan bruges til mange forskellige seksuelle aktiviteter og en af fordelene ved netop en vibrator, er at de kan bruges på sammen med en partner og alene. Når det kommer til sex og sexlegetøj gælder det om at finde de bedste produkter af allerhøjeste kvalitet – ikke kun fordi, at du fortjener at blive fornøjet på bedste vis, men når man skal benytte sig af produkter til de intime dele på kroppen, skal de være produceret i gode materialer, som kroppen kan tage imod uden at blive irriteret. 

Alt sexlegetøj og deres performance er individuel, og derfor er denne test vejledende, og skal bruges sådan. Testen vil komme omkring mange forskellige typer vibratorer: klitoris vibratorer, almindelige vibratorer, vibrator æg og flere slags. Der burde være noget til enhver smag. 


Læs mere om de forskellige vibratorer nedenfor. 

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator – bedst i test

Hvis man har haft bekendtskab med Sex and the City vil man måske kende lidt til Magic Wand. Denne Magic Wand er ikke samme model brugt i den populære serie, men er i familie med den, og vil klare jobbet lige så godt. Sexlegetøj webshoppen Sinful har været inde over denne magic wand, og har været med til at skabe et godt produkt, som appellerer til langt de fleste. De simple design gør at den ser elegant ud og er let at benytte. 

Denne vibrator kommer med en simpel drejeknap som gør, at brugeren af vibratoren kan justere på intensiteten, og derved få præcis den oplevelse, som man ønsker. Derudover er den batteriløs, da den skal tilsluttes en stikkontakt – dette gør at den kan bruges så længe, der er strøm i huset. 

Dette er en af de bredest appellerende vibratorer på markedet, og det er ikke for sjov at den kaldes en ‘tryllestav’.

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator – den højteknologiske vibrator

Teknologien er for alvor begyndt at tage over, også når det kommer til markedet for sexlegetøj. Denne G-punktsvibrator er en af disse steder, hvor apps og teknologi er med til at fremme måden, man får nydelse på.  

Denne vibrator fra Lovense Lush er styret via en app, hvilket giver mulighed for mange spændende oplevelser. Vibratoren kommer i et diskret design, og når den først er placeret på kroppen vil den kunne styres fra over 14 meter. Det betyder, at man kan lave en masse erotiske parlege med denne vibrator, som ikke behøves at bruges i hjemmet. Appen styrer vibratoren via bluetooth og appen er tilgængelig til både iOS og Android – så der er med andre ord ingen undskyldninger. 

Vibratoren er vandtæt, og er fremstillet i blødt silikonemateriale – produktet er derfor ftalat-fri. Vibratoren kører på batterier og ved køb medfølger et USB-kabel, som kan bruges til opladning.

LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg – bedste vibrator æg

Mange kender måske til produktet på forhånd, da LELO Lyla var et af de bedste vibratoræg på markedet i mange år. Denne model er en forbedret udgave af dette æg, og man kan tydeligt mærke at producenten er gået videre med det gode produkt. 

Vibratoægget er markedet mest lydløse model, hvilket betyder, at mulighederne for dens brug er endeløse, og behøver ikke begrænses til hjemmets fire rammer. Vibratorægget er udviklet som en parvibrator, men kan sagtens bruges som et soloprodukt, og med dens SenseMotionteknologi får du en unik oplevelse, som ikke fås hos mange andre produkter. 

SenseMotion gør at vibratorægget reagerer på dine bevægelser og derfor er det en dynamisk vibrator, som sammen med dig og dine bevægelser, giver optimal nydelse. Der følger en fjernbetjening med til at styre vibratoren, hvilket gør det spændende at kunne give magten videre til sin partner, hvor alt kan ske. Samtidig er der gensidig feedback mellem fjernbetjeningen og vibratorægget, hvilken gør at din partner vil kunne mærke hvordan vibrationerne føles hos dig – dette giver en unik oplevelse. 

Fra den første model er der forbedret på vibrationerne kraftighed, som er øget med 50 %, samt er den trådløse forbindelse mellem fjernbetjening og æg blevet forstærket drastisk. 

Ægget er vandtæt og produceret i behagelig silikonemateriale.

We-Vibe Touch Klitoris Vibrator – bedste klitoris vibrator

Denne klitorisvibrator er ligesom den foregående LELO Lyla 2 også en opdateret version af en tidligere vibrator. Denne klitorisvibrator fra We-Wibe er således en opdateret version fra vibratoren, som tilbage i 2013 vandt Side 6’s bedste klitorisvibrator. 

Det som får denne klitorisvibrator til at stå ud fra konkurrenternes, er dens ergonomiske holdemåde. Som bruger af produktet holder du på en korrekt måde, som gør at hånden hele tiden af afslappet og ikke glider ud eller man bliver træt, når man benytter produktet. Dette gør også at produktet er nem at benytte sig af. 

Produktet er fremstillet i en mat silikone, som sender tankerne over på fløjl, når man rører ved den for første gang. 

En af de ting som gør denne klitorisvibrator unik, er også dens vibrationsprogrammer, som ofte mangler ved andre klitorisvibratorer på markedet. Det kan ofte blive ensformigt, når vibratoren bare kører på autopilot, og med otte forskellige programmer bliver det aldrig kedeligt, og man kan eksperimentere på flere forskellige måder.

Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator – Den anderledes vibrator

Den sidste vibrator i testen kommer fra Sinful og en trussevibrator. Denne slags vibrator kan placeres i trussen, som medfølger ved køb, og kan derfor bruges i situationer, som man kun kan forestille sig. Ofte er disse vibratorer brugt i samarbejde med en fast partner, hvor man med den fjernstyrede funktion giver partneren magten til at styre hvordan og hvornår man skal få sin nydelse. Dette kan give mange frække situationer rundt omkring i hjemmet, men den kan også benyttes uden for hjemmets vægge, hvor den lydløse vibrator kan bruges som frækt forspil.