in

Yachtklubben – En fræk dag jeg aldrig glemmer

Yacht sex

Vi var taget ned til den mondæne yachtklub, for at få lidt liv i kludene….

Vi trådte ud af Claudias sølvfarvede Porsche. Claudia var en yderst attraktiv kvinde som jeg havde mødt på en restaurant ved vestkysten. Hun havde som jeg tilbragt en weekend i sommerhus, og min daværende veninde Marianne og jeg havde så først mødt hende på nævnte restaurant, og dernæst på et dansested. Her havde vi lært hinanden nærmere at kende, og hun havde ubemærket af alle, inklusive mig selv, ladet en seddel glide ned i min brystlomme med et til flere telefonnumre.

Det skal lige siges at hun som sagt var yderst attraktiv, og sidst i tyverne. Men jeg var på det tidspunkt bare 17 år. Jeg var høj, havde/har mørkt næsten sort hår og var kortklippet. Jeg var meget høj for en syttenårig, og tillige ret bred. Hun sagde senere at hun havde skudt mig til snarere at være oppe i tyverne.

Da mit forhold til Marianne gik over til at være et kammeratskab, vi studerede EDB sammen, gjorde jeg brug af den seddel. Et par måneder efter vort første møde blev jeg inviteret til en weekend i det der skulle vise sig at være et luksuriøst kæmpestort hus hvor hun havde hus ansatte og hele moletjavsen. Vi havde haft en vidunderlig eftermiddag, en aften hvor gnisterne der sprang havde været nok til at give strøm til et års forbrug for en familie på fem. Natten havde slået alle rekorder, i og med at Claudia først var mit femte bekendtskab.

Nu var det formiddag, og vi gik op imod hendes mands favoritklub. Hun havde fortalt mig at han stort set havde vendt sig fra hende. Som hun udtrykte det, var hans orientering mere vendt mod hans eget køn. Da vi trådte indenfor blev vi straks iagttaget med en vis skepsis eller snarere ikke særligt respektfuldt. Alle herrer, uden undtagelse sad i deres hvide skjorter med en klud i halsen. Derover deres traditionelle blå habitter.

Claudia viste mig vej til hendes bord som var reserveret da hendes mand var medlem i klubben. Bagved bordet var en væg i træ, og den pressede hun mig nu op ad medens hun placerede sin hånd i mit skridt. Hun lod sin slanke hånd glide op og ned ad mit skridt, og jeg måtte indse at der nu skulle provokeres.

“Tag ud på rummet for damer og tag dine trusser af. Så skal vi se hvor stærke d´herrers hjerter er”, hviskede jeg til hende. Hun var væk inden jeg kunne sige hendes navn. Jeg tog plads med front mod de øvrige medlemmer.

Jeg vidste at hendes skød ville være fugtigt allerede inden hun havde sat sig. Hendes fantasi var mindst ligeså livlig som min, og hun ville have overvejet hvad jeg mon ville finde på. Jeg blev ikke skuffet. Der kom hun gående, lidt mere koket end ellers, med svingende hofter i sin flotte gule designerkjole med små orange og grønne blomster. Den havde ingen udskæring, men det var heller ikke nødvendigt. Hendes tunge modne og spidse bryster pressede i den grad mod stoffet at det var rigeligt til at sætte samtlige tilstedevæ-rendes fantasi i selvsving.

Hun tog plads efter jeg havde rykket hendes stol ud, og takkede mig med et smil. Jeg tog atter plads og vi bestilte en bourbon til mig, samt en gin fizz til Claudia. Hun sendte mig et strålende smil med et lettere sløret blik. Til min store glæde havde hun sat sig helt fremme på sin stol.

Jeg havde bare fødder i skoene, og jeg havde nemt befriet min ene fod fra skoen. Den lod jeg glide over det langluvede tæppe indtil jeg nåede hendes fod. Hun spilede øjnene op og sukkede da hun mærkede min berøring. Jeg lod min fod glide opad hendes skinneben og nåede snart knæet. Hun gøs hørbart og kiggede rundt i lokalet. Min fod blev dristigere, og havde snart nået hendes inderlår hvor jeg kunne mærke noget fugtigt. Der var løbet en stribe af hendes herlige velsmagende safter fra skødet og nedover hendes inderlår.

Claudia lænede nu sin overkrop tilbage, hvorved hendes underliv blev skudt endnu et stykke fremad, og med min fod nu let presset mod hendes skød undslap der hende et gisp. Jeg lod min storetå, som var tætklippet, skille hendes kønslæber og glide lidt frem og tilbage. Det gav et ryk i hendes hoved og det faldt snart bagover efter hun bøjede sit hoved bagud. En uniformeret tjener kom tøvende hen mod vort bord. Han kiggede først på mig, da han ikke vovede at tiltale Claudia og gav til kende at det ikke var så godt det her.

Jeg trak på skuldrene, og lavede et ryk med hovedet som tegn på at han skulle smutte. Men da Claudia sendte et lille skrig ud i rummet idet jeg havde ført min tå ind i hendes åbne, fugtige og meget imødekommende grotte, blev han mere resolut. Han bad Claudia følge deres kodeks.

“Kom her din lille undermåler”, begyndte hun at stønne ud gennem sine sammenpressede læber, “har min mand forsømt at betale sit..åh sit medlems konting..ting..gent..eller..hvad?”
Det kunne den gode mand jo ikke benægte, så han undskyldte sig og forsvandt.

Med min storetå dybt begravet i Claudias grotte, begyndte jeg nu at støde den frem og tilbage. Når jeg næsten havde trukket den ud, lod jeg den glide i yderkanten af hendes herligt våde åbning, for derpå at støde den så dybt ind jeg kunne. Og jeg har et par herre-lange storetæer. Claudia havde grebet fast i bordkanten, hendes hage hang mod hendes bryst. Hendes bryster hævede og sænkede sig heftigt, og i højt tempo. Og da jeg lod min glatte storetå glide hen over hendes lille rosenknop, samtidig med at min anden fods storetå pressede mod hendes lille stramme bagerste muskel, skreg hun højt at jeg var en forpulet tyr! Tak for kaffe, men jeg fortsatte og under denne dobbeltbehandling kom hun meget snart i en bragende orgasme. Herved havde hun nært banket sit hoved ned i bordet, idet hun faldt forover. Derved trak hendes underliv sig lidt tilbage og mine tæer mistede deres arbejde.